WP8.0 GDR2+Amber NCS/NSU Güncellemesi Geldi [GÜNCELLENDİ: 820'ye DataSense]

Sponsorlu Bağlantılar

ademoz05

ademoz05

Üye
lumia 720.........

hllsvrn

hllsvrn

Üye
Bende son ana kadar OTA olarak bekliyordum. Hatta GDR2 yi ota olarak aldım, Amber geldi gelecek dendi, tam 1 haftaya yaklaştı hala gelmedi. Sonunda kurdum NSU'yu çaktım yeni yazılımı :D Ve mutluyum, ekranda saatimi görüyorum datasense çok iyi olmuş.) İşime yarıyor, ve sizinde bildiğiniz bir kaç özellik.. Ama niyeyse halâ OTA nın daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum. :D

• Beğen
Tepkiler: Hagios
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bende son ana kadar OTA olarak bekliyordum. Hatta GDR2 yi ota olarak aldım, Amber geldi gelecek dendi, tam 1 haftaya yaklaştı hala gelmedi. Sonunda kurdum NSU'yu çaktım yeni yazılımı :D Ve mutluyum, ekranda saatimi görüyorum datasense çok iyi olmuş.) İşime yarıyor, ve sizinde bildiğiniz bir kaç özellik.. Ama niyeyse halâ OTA nın daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum. :D

Buna literatürde "OTA Obsesyonu"; Tıpta "Paranoya", Felsefede "Septisizm" diyoruz :kop2:

Sıkıntı yok, NSU OTA'dan daha sağlıklı çıktı :)

• Beğen
Tepkiler: skynet
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Bende gdr2 yi yükledim ve sonrasında en fazla 2 gün dayanabildim. Nokia OTA bekletme eziyetine son anına kadar dayanabilen son kişiye lumia 1020 verse sonra da beklet allah beklet yapsa :d:

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
PureFood

PureFood

Üye
Heheh, otacılar gittikçe azınlıkta kalmaya başladı :)

dakamon

dakamon

Üye
O değilde nokia yeni bir karar alıp otadan artık yayınlamayacağız verecez NSu ya oradan halledin diyecek :D Bu kadar rahat adamlar :D

YkPkY

YkPkY

Üye
direk Flash en sağlıklısı.
aramıza hoşgeldin nsucu olarak,hayırlı olsun

- - - Eklendi - - -

Bende gdr2 yi yükledim ve sonrasında en fazla 2 gün dayanabildim. Nokia OTA bekletme eziyetine son anına kadar dayanabilen son kişiye lumia 1020 verse sonra da beklet allah beklet yapsa :d:

illk müşteri ben olurum,hemen downgrade yaparım :naughty:

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Var mı hala benim gibi ota için direnen #direnota
Sent from my {Lumiaşkım} using Board Express

dedereis123

dedereis123

Üye
Ben NCS ve NSU kuramıyorum exe çalıstırınca direkt olarak finish yapıyor . Eskiden kurulum fln gibisinden birşeyler var ama cihaz sıfır

Murat Alper

Murat Alper

Üye
telefonunuz güncel hala son denetleme : ne bitmez 2 saniyeymiş arkadaş :ehe :kop:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ben NCS ve NSU kuramıyorum exe çalıstırınca direkt olarak finish yapıyor . Eskiden kurulum fln gibisinden birşeyler var ama cihaz sıfır

sag tiklayip yönetici olarak çalıştırmayı dene.

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Ah Bi bilgisayar olsa burada çakmıştım nsuyu

dedereis123

dedereis123

Üye

sag tiklayip yönetici olarak çalıştırmayı dene.

Abi onuda dusundun ama oyle bir secenek cikmiyor . Bu tarz dosyalarda hep onar secenegi cikiyor ve 5 kez indirdim hepsi ayni . Dosya kurulum yerini gosteriyor direkt finish yapiyor

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Ah Bi bilgisayar olsa burada çakmıştım nsuyu
hocam telefona teamviewer yüklesek uzaktan telefonla bir başka pc bağlanıp yüklenemez değil mi bu nsu dan. :hmmm
kabul ediyorum çok saçmaladım :blink::zong:

respection123

Üye
Güzel bi haber duydum :hmmm + Çift Dokunmanın Aktif olduguda söyleniyor. Tarih: 27 Agustos 2013.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
ThunderblastX

ThunderblastX

Üye
Arkadaşlar ben güncellemeyi nsu dan yaptım bayağı bi oldu 17sinde falan güncellemiştim ama data sense yok. Data sense geldi mi gelmedi mi nsudan yeni bir güncelleme tekrar yayınladı diye biliyorum data sense için ama. Data sense geldiyde nsudan tekrar güncellersem data sense gelir mi banada?
Sent from my RM-821_eu_turkey_343 using Board Express

Üst Alt