WP8.0 GDR2+Amber NCS/NSU Güncellemesi Geldi [GÜNCELLENDİ: 820'ye DataSense]

Sponsorlu Bağlantılar

blackcemre

Üye
620'ye çift tıklatma gelebilir mi?

n000k

n000k

Üye
Sürüm numarası değişmez diyenlere sorarım,neden değişti acaba??

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Sürüm numarası değişmez diyenlere sorarım,neden değişti acaba??

Sadece 820'ninki değişti.
O da DataSense olmadığı için.
Bir de değişirse Turkcell 920'lerin değişir.

ÖEY

ÖEY

Üye

Özgür eğer düz mantık kurarsak turkcell romlu 920ler için de data sense olmadığı için sürüm numarası değişecektir.

efeler12

efeler12

Üye
arka planda çalışan programları kontrol et. Gereksizleri kapatabilirsin. Ayrıca ilk flashlamadan sonra çabuk bitiyor sonra zamanla kendine geliyor.

Kardeşim arka planda eskisi gibi sadece whatsapp açık. wifi-3g kapalı gerektiğinde wifi açıyorum. arama mesaj engelleme kapalı. yaklaştır gönder kapalı. bluetooth kapalı konum kapalı (eskiden açıktı gene de şarj gitmezdi neyse) sonuç olarak her şey kapalı gene de su gibi gidiyor eskiden koyardım yanıma akşam bakardım %99 hadi bilemedin 98 olurdu şimdi boşta duruyor akşam bakıyorum %40lara düşmüş. ilk çıktığında flaşladım şimdiye kadar düzene girmesi lazımdı bi sıkıntı var. -Edit:şu an 2001li sürüm görünüyor çakıyorum flaşı hayırlısı :)

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
beyler ota ne zaman gelicek ya 14 ağustostan kaç gün geçti gelmedi bir türlü bence eylülün 2. haftası felan gelicek trye :(

hllsvrn

hllsvrn

Üye
Telefon güncel diyor, sanki küfür ediyor .))

respection123

Üye
Bize daha amber bile gelmedi :off:

n000k

n000k

Üye

şimdi teli nsu ya bağladım. sürüm numarası değişmiş L920 içinde..

3047.0000.1326.2003 olmuş son güncel rom..

serinaga

serinaga

Üye
Arkadaşlar L820 için güncelleyenlerden bir ricam olacak, kamera ile ilgili bir değişiklik var mı ? L920'de çok ciddi bir düzelme olduğunu gördüm ...

n000k

n000k

Üye
Arkadaşlar L820 için güncelleyenlerden bir ricam olacak, kamera ile ilgili bir değişiklik var mı ? L920'de çok ciddi bir düzelme olduğunu gördüm ...
valla şimdi flaşlamaya karar verdim işte. çünkü daha önce verilen sürümlerden farklı. bunun anlamıda ciddi değişiklikler yapmışlar demektir.. aceleye gerek görmedim, bu zamanı bekledim.. bakalım dediğin gibi kamerada iyileşme varsa iyi olmuş demektir..

braayn

braayn

Üye
820 de de kamerada ciddi iyileştirmeler var ki pro kamerayı yüklediğimde gözlerime inanamadım

PureFood

PureFood

Üye
sürüm numarası 2003 olan yazılımı 920'ye kuran var mı burada ? global 2001'den geçmek gerekiyor mu biri aydınlatırsa sevinirim

Whykardesim

Whykardesim

Üye
Abiler benim bir sorum olucak ota dan güncelleme geldikten sonra gene pro kamerayı yükleme şansımız olcakmı

ferit.61

ferit.61

Üye
820 de de kamerada ciddi iyileştirmeler var ki pro kamerayı yüklediğimde gözlerime inanamadım

İyice sabırsızlandım, hala OTA yı bekleyenlerdenim.
Gelsin artık şu güncellemer normal yoldan...

n000k

n000k

Üye
sürüm numarası 2003 olan yazılımı 920'ye kuran var mı burada ? global 2001'den geçmek gerekiyor mu biri aydınlatırsa sevinirim
nsu dan yüklücemde. romun inmesini bekliyorum.. şimdi ben sana söyleyim.. ncs ile global GDR2 beta yükledim tele, o yüklü şuan.. ve şimdi nsudan bu rom iniyor, bakalım kurucakmı.. sonuçları yazarım arkadaşlar...

- - - Eklendi - - -

ki benim telim turkcel romluydu..

• Beğen
Tepkiler: PureFood
ardacumhur

ardacumhur

Üye
Bence o 2003 numaralı rom artık yeni Turkcell rom :good: Datasense'li turkcell rom

• Beğen
Tepkiler: n000k

Üst Alt