WP8.0 GDR2+Amber NCS/NSU Güncellemesi Geldi [GÜNCELLENDİ: 820'ye DataSense]

Sponsorlu Bağlantılar

murtıı

Üye
arkadaşlar bende bayramdan önce nsu ya ilk düştüğünde yüklemiştim güncellemeyi ve şuanda nsu yeni bir güncelleme göstermekte ve sürüm numarısı 3002 olarak değişmekte birazdan kuracam data sense gelirse haber veririm sizlere 820 kullanıcısıyım

kursat99

kursat99

Üye
İnşallah gelir. 820 kullanmıyorum ama lumiadaşlarımın sevinmesini isterim :)

alasulumurat

alasulumurat

Üye

Lumia 820 için NSU'ya yeni bir sürüm düşmüş olabilir mi acep :hmmm
Data Sense'i tamamlamışlardır belki.

Not: Lumia 920 için yenilik yok sakin olun :kıskıs:
Ancak 820'yi flaşlayanlar ya da NSU'dan yükleyenler bir kontrol etsin.

arkadaşlar şu şekilde açıklayayım daha önce amber yüklü değilken Nokia Update for retaile taktığımda telefonu 3001 ile biten amber gelmişti. Şimdi bu konu üzerine az önce tekrar bağladım telefonu programa bu sefer 3002 ile biten versiyon yazıyor :) şuanda indiriyorum 1.14 gb yükleyince ayrıca bilgi veririm neler var neler yok.

dakamon

dakamon

Üye
arkadaşlar şu şekilde açıklayayım daha önce amber yüklü değilken Nokia Update for retaile taktığımda telefonu 3001 ile biten amber gelmişti. Şimdi bu konu üzerine az önce tekrar bağladım telefonu programa bu sefer 3002 ile biten versiyon yazıyor :) şuanda indiriyorum 1.14 gb yükleyince ayrıca bilgi veririm neler var neler yok.

Özgür bey dün akşam bana da yapmıştık ya güncelleme benimki 3001 sonu ama dün indirmiştim benimkide 1.14 gb tı?

alasulumurat

alasulumurat

Üye
Özgür bey dün akşam bana da yapmıştık ya güncelleme benimki 3001 sonu ama dün indirmiştim benimkide 1.14 gb tı?

400mb indi. 600 kb/s ile çekiyorum 19 dk ye indirme işlemi bitecek. 15 dk de kurulum sürse 40 dk sonra tekrar konuşuruz :)

dakamon

dakamon

Üye
Tamamdır haberlerini bekliyoruz bide şu an ki sürüm numaranın sonu kaçtı?

Whykardesim

Whykardesim

Üye
İnş düzeltilmiştir ve eksik olan data sense gelmiştir ümidiyle uyuyorum hayırlısı bekleyip görelim sabrın en guzel yeri sonudur.

alasulumurat

alasulumurat

Üye
Evet arkadaşlar son durumu aktarıyorum. Data sense geldi :) radyo vs hepsi geldi. muhtemelen ekranda saat çıkması da gelmiştir ona henüz bakamadım, extraları güncellemem gerekiyor.

• Beğen
Tepkiler: Whykardesim
Whykardesim

Whykardesim

Üye
Evet arkadaşlar son durumu aktarıyorum. Data sense geldi :) radyo vs hepsi geldi. muhtemelen ekranda saat çıkması da gelmiştir ona henüz bakamadım, extraları güncellemem gerekiyor.

Türkcell rom lu muydu hocam cihaz yoksa global mıydı

Whykardesim

Whykardesim

Üye
3001 ile bitiyordu şimdi 3002 ile bitiyor, data sense dahil diğer tüm özellikler geldi. Yüklemek isteyenlere duyurulur...

Demekki global rumluymuş :) eksiklikleri düzeltmişler anlaşılan sağolun :) hayırlı olsun umarım ota erken gelir

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Telefonunuz güncel. Son denetleme: 2 saniye önce

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Yahu Facebook da görsel yayınlıyorlar uptade Amber falan yine hayal kırıklığı

blackcemre

Üye
pel, lum,a 620'yede çift tıklatma gelecek mi?

ardacumhur

ardacumhur

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Murat Alper
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Telefonunuz güncel. Son denetleme: 2 saniye önce

tanercoskun

tanercoskun

Üye
NCS üzerindede lumia 820 için güncelleme kontrolü yaptığımda 3002 sürümlü yeni bir sürüm var gözüküyor.
Bir önceki nsc 3001 sürümü kurmuştum Data sense umudu ile tekrar flashlıyorum.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
920 Global cephesinde zaten her şey mevcut olduğu için yeni bir gelişme yok :zzz:

Murat Alper

Murat Alper

Üye
Telefonunuz güncel.Son denetleme : 2 saniye önce

Üst Alt