WP8.0 GDR2+Amber NCS/NSU Güncellemesi Geldi [GÜNCELLENDİ: 820'ye DataSense]

Sponsorlu Bağlantılar

braayn

braayn

Üye
Lumia 820 NSU'dan '.Amberi çakıyorum bakalım Datasense gelecekmidir ...
Start Verildi.

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Evet arkadaşlar 3002 sürümü ile 820 içinde data sense geliyor herkese duyurulur ;)

PureFood

PureFood

Üye
Hadi hayırlı olsun 820ciler :D

skynet

Üye
Bizim çif tıkta gelir mi acep :islik

efeler12

efeler12

Üye
lumia 920ye de 2003 sürümü gelmiş deniyor bende sorunlar var flaşlıyım mı?

dakamon

dakamon

Üye
Sorunlar varsa dayanılamayacak boyuttaysa flashla ama istersen otayı da bekleyebilirsin. Sürüm numarası değiştiyse otadan güncelleme alırız. Ben data sense için otayı bekleyeceğim eğer otayı görmezse o zaman flashlarım

alical33

alical33

Üye
920 ye 3047.0000.1326.2003 sürüm numaralı güncelleme gösterdi nsu ne değişiklik var ki acaba turkcell cihaza global rom flaşlamıştım şimdi tekrar uğraşmak istemiyorum
birde bazı videolarda win tuşu yanıp sönerek bildirim ışığı görevi yapıyordu asılsız mı çıktı acaba ?

blackcemre

Üye
620'yede yeni güncelleme gelmeyecek mi?

PureFood

PureFood

Üye
bende 2001 var global olan, sorun yok. 2002 türkcell rom, 2003 nereden çıktı yav, deşmeyeyim şimdi tekrar.

avrupaaslani

avrupaaslani

Üye
NSU ya da NCS e hiç bulaşmadım bekliyorum OTA'yı.

braayn

braayn

Üye
DATASENSE geldi evet hayırlı uğurlu olsun 820'cilere....

ademoz05

ademoz05

Üye
deli ettin sen bizi......
lumia yediyüzyirmi

ÖEY

ÖEY

Üye
bende 2001 var global olan, sorun yok. 2002 türkcell rom, 2003 nereden çıktı yav, deşmeyeyim şimdi tekrar.

Galia bu turkcell romlu cihazlardaki data sense görünmeme sorununu gidermek için yeni sürüm yayınladılar.

dakamon

dakamon

Üye
Galia bu turkcell romlu cihazlardaki data sense görünmeme sorununu gidermek için yeni sürüm yayınladılar.

Yok ya alakası yok bence. Global romlulara da görünüyor bu güncelleme. O zaman nokia herkesi turkcell roma mı geçiriyor acaba. Bence son rakam değilde extralar bilgideki mobile operatör yazan kısım önemli. Galiba nokia baktı 3001 de data sense gelmedi hemen düzeltip 3002 olarak herkese verdi tekrardan. Yani bu mantıkla hepimiz turkcell roma mı geçicez. Otaya gelince el mahkum yükletecek bu bize 3002 yi o zaman :)

efeler12

efeler12

Üye
amberde herkesin şarj süresi arttı benimki azaldı eskiden boştayken şarjı gitmezdi şimdi su gibi gidiyor. direk flaşlıycam tekrar artık yapıcak bir şey yok

Dilaver Kaplan

Dilaver Kaplan

Üye
Güzel Haber:hehe::koş:

skynet

Üye
amberde herkesin şarj süresi arttı benimki azaldı eskiden boştayken şarjı gitmezdi şimdi su gibi gidiyor. direk flaşlıycam tekrar artık yapıcak bir şey yok

İlk zamanlar benimki de su gibi gidiyordu ama şimdi normal :hmmm

alasulumurat

alasulumurat

Üye

arka planda çalışan programları kontrol et. Gereksizleri kapatabilirsin. Ayrıca ilk flashlamadan sonra çabuk bitiyor sonra zamanla kendine geliyor.

texasteam

Üye
arkadaşlar sürüm numarası değiştiğine göre otayı beklesem olur dimi amber yüklu ama data sense için yeniden nsu gözüm yemiyor herşeyi baştan yükledim tekrar yüklemek zor olucak

dakamon

dakamon

Üye
Evet zamanla geliyor kardeişm kendine sistem bi rayına otursun sabır :D

Üst Alt