620'ye çift tıklatma gelebilir mi?
Sürüm numarası değişmez diyenlere sorarım,neden değişti acaba??
Sadece 820'ninki değişti.
O da DataSense olmadığı için.
Bir de değişirse Turkcell 920'lerin değişir.
arka planda çalışan programları kontrol et. Gereksizleri kapatabilirsin. Ayrıca ilk flashlamadan sonra çabuk bitiyor sonra zamanla kendine geliyor.

Kimlere geldi türkiyeden bazı kişilere geldimi ota üzerinden amber ?Bize daha amber bile gelmedi![]()
OTA Deil. NSU,NCS DiorummKimlere geldi türkiyeden bazı kişilere geldimi ota üzerinden amber ?
şimdi teli nsu ya bağladım. sürüm numarası değişmiş L920 içinde..
Sadece 820'ninki değişti.
O da DataSense olmadığı için.
Bir de değişirse Turkcell 920'lerin değişir.
valla şimdi flaşlamaya karar verdim işte. çünkü daha önce verilen sürümlerden farklı. bunun anlamıda ciddi değişiklikler yapmışlar demektir.. aceleye gerek görmedim, bu zamanı bekledim.. bakalım dediğin gibi kamerada iyileşme varsa iyi olmuş demektir..Arkadaşlar L820 için güncelleyenlerden bir ricam olacak, kamera ile ilgili bir değişiklik var mı ? L920'de çok ciddi bir düzelme olduğunu gördüm ...
820 de de kamerada ciddi iyileştirmeler var ki pro kamerayı yüklediğimde gözlerime inanamadım
nsu dan yüklücemde. romun inmesini bekliyorum.. şimdi ben sana söyleyim.. ncs ile global GDR2 beta yükledim tele, o yüklü şuan.. ve şimdi nsudan bu rom iniyor, bakalım kurucakmı.. sonuçları yazarım arkadaşlar...sürüm numarası 2003 olan yazılımı 920'ye kuran var mı burada ? global 2001'den geçmek gerekiyor mu biri aydınlatırsa sevinirim