WP8.0 GDR2+Amber NCS/NSU Güncellemesi Geldi [GÜNCELLENDİ: 820'ye DataSense]

Sponsorlu Bağlantılar

afwerker

afwerker

Üye
Türk olan hangi renk hocam ? Beyaz mı çünkü ülkelere göre değişiyor youtube da yapılan güncellemeli 820 telefonlarda datasense mevcut yabancı ülkelerin paylaştıkları.
Türk Olan Siyah hocam Avrupa olan Beyaz Hız farkı felan var aralarında

Whykardesim

Whykardesim

Üye
Türk Olan Siyah hocam Avrupa olan Beyaz Hız farkı felan var aralarında

Dağıtılan güncellemedede türk serverlerinden gelendede yükleyen kullanıcılar ulaşamamıştı zaten datasenseye hayırlısı olsun inş OTA dan gelende olur

afwerker

afwerker

Üye
Dağıtılan güncellemedede türk serverlerinden gelendede yükleyen kullanıcılar ulaşamamıştı zaten datasenseye hayırlısı olsun inş OTA dan gelende olur
Hocam o indirdigim beyaz fw yi bi şekilde siyaha yüklemeye çalışacağım kamera çekim hızı geçiş hızları felan farklı avrupadan gelende

SonyXperia

SonyXperia

Üye
NSU ile kurulunca performans boyutunda eksiklik yaşanmaz değil mi?

- - - Eklendi - - -

Şu an kuruyorum bilgili bir arkadaş beni hala engelleyebilir :D

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
NSU'yu yükleyemeyen ya da güncel sürümünü bulamayan varsa şunu deneyebilir.

Siteyi açamıyorsanız DNS ayarınızı 193.140.100.210 / 193.140.100.215 şeklinde ayarların.

afwerker

afwerker

Üye
NSU'yu yükleyemeyen ya da güncel sürümünü bulamayan varsa şunu deneyebilir.

Siteyi açamıyorsanız DNS ayarınızı 193.140.100.210 / 193.140.100.215 şeklinde ayarların.
Hocam avrupa yazılımı yükleme şansımız varmı ? telefona

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Hocam avrupa yazılımı yükleme şansımız varmı ? telefona

Dead flaş yoluyla telefonlara her türlü sürüm ve varyantı yükleyebilirsiniz.
Ancak benim tavsiyem farklı ülkelerin ve cihazların romlarını kullanmamanız.
Yine de karar sizin.

cmptrengineer

Üye
Ya biri bana cihazın Türkcell romlu olmasının ne gibi Bi eksisi olduğunu söyleyebilir mi ya ölmüşlerinize rahmet. Hiçbse anlamadım neden Türkcell romlu cihazınızı flaslıyorsunuz?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ya biri bana cihazın Türkcell romlu olmasının ne gibi Bi eksisi olduğunu söyleyebilir mi ya ölmüşlerinize rahmet. Hiçbse anlamadım neden Türkcell romlu cihazınızı flaslıyorsunuz?

Turkcell Rom'lu cihazlara verilen Amber güncellemesinde "DataSense" uygulaması bulunmuyor.
Ancak OTA üzerinden verilecek olan da gelir mi bilinmez.
Muhtemelen oradan da gelmeyecek.
Ama beklemek isteyenler bekleyebilir elbette.

afwerker

afwerker

Üye

Dead flaş yoluyla telefonlara her türlü sürüm ve varyantı yükleyebilirsiniz.
Ancak benim tavsiyem farklı ülkelerin ve cihazların romlarını kullanmamanız.
Yine de karar sizin.
Hocam Sadece data sense için kurmak istiyordum ama mecburen otayı bekleyecegiz global olmasına ragmen neden yok bu data sense

cmptrengineer

Üye

Turkcell Rom'lu cihazlara verilen Amber güncellemesinde "DataSense" uygulaması bulunmuyor.
Ancak OTA üzerinden verilecek olan da gelir mi bilinmez.
Muhtemelen oradan da gelmeyecek.
Ama beklemek isteyenler bekleyebilir elbette.
çok teşekkür ederim

gokturk86

Üye
620'ye kuran varmı? Eğer değişiklik yoksa kurmayalım boşuna
10 gün önce kurdum, makinede kapanma, donma problemi vardı, düzeldi
dokunmatiği eskiye nazaran daha iyi gibi, zaten ayarıda var
internetin kalan kotasını öğrenmek için sms atıyordum yada vodafone self servis uygulamasını kullanıyordum, şimdi data sense ile ana ekranda kalan megabyte ları görebiliyorum.
Cihaz pasifken saat atıyabiliyorsun, biraz şarjı sömürüyor gibi
arama-sms engelleme geldi
ekranın renk sıcaklığı- doygunluk ayarları geldi
emin olmamakla birlikte windows un medya oynatıcısında şarkıları sağa-sola kaydırarak şarkı geçişi yapılabiliyor(bu özelliğin yeni gelip gelmediğine emin değilim, bugün fark ettim)

tessun

Üye
arkadaşlar denemeden bişi sölemeyin bende demin güncelledim NSU dan . Lumia 620 Turkcell romunda hiç bi eksik yok . Data sense de var herşey var sadece çift tıklama ile uyanmıyor. ve fm radyosu yok gerisi var. Doğru şeyler yazın ....

keremunye

keremunye

Üye
Ulan Microsoft ve Nokia maymun ettiniz lan bizi!!

skynet

Üye
arkadaşlar denemeden bişi sölemeyin bende demin güncelledim NSU dan . Lumia 620 Turkcell romunda hiç bi eksik yok . Data sense de var herşey var sadece çift tıklama ile uyanmıyor. ve fm radyosu yok gerisi var. Doğru şeyler yazın ....

Yani daha önce server'dan indirip kurduğumuzla bi fark yok öylemi iyi bidaha uğraşmayayım :tşk:

flutewoddy

flutewoddy

Üye
NSU'ya 720 için Amber geldi mi ?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Arkadaşlar Lumia 920'den bahsediyorlar 620'den değil.
920'nin NSU'dan indirilen Turkcell romlusunda DataSense yoktu.

Üst Alt