WP8.0 GDR2+Amber NCS/NSU Güncellemesi Geldi [GÜNCELLENDİ: 820'ye DataSense]

Sponsorlu Bağlantılar

Lobin12

Lobin12

Üye
cildirtacak beni bu guncelleme :angry:

skynet

Üye
620'ye kuran varmı? Eğer değişiklik yoksa kurmayalım boşuna

Serhanas35

Üye
bu nokia çok adi ya :D

PureFood

PureFood

Üye
eeeeee nsu'da guncelleme indi ama kuracak olmuyor. bir hata oluştu. internal error diyor.

yasirtaha

yasirtaha

Üye
arkadaşlar Pro camıda yükledim akıl almaz derecede. Güzel fotoğraf çekiyor

enginkaya35

Üye
bende de hata veriyor aygıt bekleniiyor diyop kalıyor

- - - Eklendi - - -

nerde hata yapıyor olabilirim yardımcı olacak var mı?

tessun

Üye
arkadaşlar ben NCS ve NSU kurdum 2 sinde de güncelleme mevcut sorunsuz 2 side kuruyor. Ben NSU dan kurdum .
LUMİA 620 -- Turkcell rom. Globalde kurdum oda sorunsuz.

realname11

Üye
520 için hiçbirine düşmedimi daha ?

skynet

Üye
620'ciler var mı bi değişiklik :islik

afwerker

afwerker

Üye
Sa ARKADAŞLAR Lumia 820 beyazıma da amberi yükledim ve data sense geldi ama siyahta yok :/

YkPkY

YkPkY

Üye
Eee sakalımız yokki sözümüz tie alınsın.
boşuna emek sarfetmedim yıllarca nokiada
önce serverden yazılım tam boyutlu olarak pcllere aracı programla tam düşer,sonra otaya göre yüklenebilir halde yayınlanır.çünkü onun yapımı daha farklıdır.
sağlıklı kullanmak isteyen flashlasın cihazı.
iki gün sonra o takıldı bu takıldı sorunu yaşamayın.

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Bende siyah Lumia 820 üzerine global rom kurdum ama data sense gelmedi maalesef. Nedir bu fark akıl almıyor birine geliyor birine gelmiyor.

afwerker

afwerker

Üye
Elimdeki beyaz lumianın yazılımını siyaha nasıl yüklerim arkadaslar

Bende siyah Lumia 820 üzerine global rom kurdum ama data sense gelmedi maalesef. Nedir bu fark akıl almıyor birine geliyor birine gelmiyor.
Arkadaş bende 2 tane var biri türk diğeri hollanda Siyaha beyazın yazılımını yükleyebilirsem data sense olacak işte

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bende şuan nsu ile siyah L920 yi güncelliyorum.umarım bende böyle sorunlar çıkmaz

yasirtaha

yasirtaha

Üye

Arkadaş bende 2 tane var biri türk diğeri hollanda Siyaha beyazın yazılımını yükleyebilirsem data sense olacak işte

tek çare ölü Flash atmak

Whykardesim

Whykardesim

Üye

Türk olan hangi renk hocam ? Beyaz mı çünkü ülkelere göre değişiyor youtube da yapılan güncellemeli 820 telefonlarda datasense mevcut yabancı ülkelerin paylaştıkları.

Üst Alt