WP8.0 GDR2+Amber NCS/NSU Güncellemesi Geldi [GÜNCELLENDİ: 820'ye DataSense]

Sponsorlu Bağlantılar

KenanK

KenanK

Üye
artık herkese bir an önce yayınlasa da herkes bir rahatlasa :D

metrix355

metrix355

Üye
ferit.61

ferit.61

Üye
Umarım OTA üzerinden en kısa sürede gelir....

yasirtaha

yasirtaha

Üye
özgür başıma iş açtın dead flash atmayı öğrettin benim elim daha durmaz sabah akşam telefona flash atarım :ehe

- - - Eklendi - - -

telefonu global romun porticosuna geri döndürdüm iyimi:kıskıs:

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
özgür başıma iş açtın dead flash atmayı öğrettin benim elim daha durmaz sabah akşam telefona flash atarım :ehe

- - - Eklendi - - -

telefonu global romun porticosuna geri döndürdüm iyimi:kıskıs:

Şu an GDR2 almayan telefonlar portico değil mi? Ne güzel OTA'den global GDR2'yi beklersiniz. :D

yasirtaha

yasirtaha

Üye

Şu an GDR2 almayan telefonlar portico değil mi? Ne güzel OTA'den global GDR2'yi beklersiniz. :D
portico şubatta gelmişti bide gdr2 beta vardı ben bugün onada yükselttim şimdi Amber ve gdr2 de gelecek tam olacak görselleri akşam yüklerim. :D

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
Lumia 920 amber güncellemesini beyaz renk değil nerden indirebilirim

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
tek bir soru sormak istiyorum. Şu ekran döndürme sensörü kapatma menüsü geldi mi ? Ekran sağ sola dönünce ayar oluyorum da. :)

ahmeterray

Üye
Arkadaşlar Lumia 920 (yellow) model var. Amber güncellemesi yaparken pc kapandı. Ve telefon kırmızı ekranda Nokia yazısı ile kaldı..
Bana yardım edebilecek olan kimse varmı bu sorunu nasıl aşarım.. Veya ANKARA'da olan varsa gerekirse ücreti karşılığında yeni güncellemeyi yaptırmak istiyorum çok acil yardım

skynet

Üye
Şimdi biz bu amberi yükledik ya ota güncellemesiyle gelipte bizim kendi kurduğumuz güncellemede olmayan özellikler olursa bize de gelecekmi o olmayan özellikler ?

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Şimdi biz bu amberi yükledik ya ota güncellemesiyle gelipte bizim kendi kurduğumuz güncellemede olmayan özellikler olursa bize de gelecekmi o olmayan özellikler ?

Sürüm numarası değişmezse hayır :)

Ve muhtemelen değişmeyecek, o yüzden OTA olarak size gelmez.Ancak ekstra bir özellik te beklenmiyor zaten :good:

• Beğen
Tepkiler: skynet
YkPkY

YkPkY

Üye
Yeni güncelleme sürüm numarası farklı gelir.bu nokianın klasikleşmiş adetidir.
yeniden güncellemeyi yaparsınız

ardacumhur

ardacumhur

Üye
YkPkY

YkPkY

Üye
Symbian anmadan bekleye geçerkende öyle yapmışdı Nokia.111.205.607yi Bi günlük yayınlayıp çektiler,bir ay sonra 111.205.609u vermişlerdi

- - - Eklendi - - -

Son haneyi değiştirirler

Dtn

Üye
aynı şekilde nsu ile alırsınız sürüm numarası değişmezse de sıkmayın canınızı

Üst Alt