WP8.0 GDR2+Amber NCS/NSU Güncellemesi Geldi [GÜNCELLENDİ: 820'ye DataSense]

Sponsorlu Bağlantılar

sinansoyu

Üye
gönderdiğiniz ekran görüntüsündeki gibi dosyaların yeri .ama görmüyor işte. anlayamadım.

windows 8 . tüm gerekli güncellemeler, framework lar hepsi yüklü. birde NSU da cihazımın türü: RM-821 görünüyor. ama güncelleme de aynı rm-821 . versiyon farkı mı var acaba ?

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye

kuruluysa boş verin olmaz kurulu olmayan biri varsa denemeye hazırsa anlatıyım

- - - Eklendi - - -

amber kurulu olmayan beyaz Türkcell romlu 920 lazım :D

hocam sen anlatsanda biz denesek? bizde olmayacağı kanısı nasıl oluştu sende?

blackcemre

Üye
edit: Silindi

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Downgrading Nokia Lumia Firmware/CFW and Flashing Dead Lumia Phone

Benim sabahtan beri linkini verdiğim ne, bakmıyorsunuz galiba :angry:
Size dedim ki Downgrade'i ancak Dead Flaş yoluyla yapabilirsiniz.
Türkçe anlatılmış linkini de verdim, ona rağmen aynısının ingilizcesini alıp getirmişsiniz.

IVI-Elia

Üye
ya abi ben bulamadım senin konuyu kusura bakma kafa dağınık

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Arkadaşlar downgrade olarak adlandırdığımız eski sürüme flaşlama işlemini ancak Dead Flaş yöntemini kullanarak yapabilirsiniz.
Ancak lütfen yeterli bilgisi olmayanlar uğraşmasın.

http://www.maxicep.com/windows-phon...-atilir-lumia-800-a-2-719878.html#post5733402

Windows XP'de denemeniz tavsiye olunur.
Flaşlayacağınız ROM dosyalarını eğer XP kullanıyorsanız şu dizine atmalısınız.
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Nokia\Packages\Products\rm-821

Ayrıntılı bilgi için:

http://www.maxicep.com/windows-phone-yazilim-destek/lumia-920-acilmiyor-2-756015.html#post5797628

Bugün bu mesajı aynı konuda 20. kez alıntılıyorum.
Bu son.
Bir daha kimse downgrade lafı etmesin olur mu!

blackcemre

Üye

Benim sabahtan beri linkini verdiğim ne, bakmıyorsunuz galiba :angry:
Size dedim ki Downgrade'i ancak Dead Flaş yoluyla yapabilirsiniz.
Türkçe anlatılmış linkini de verdim, ona rağmen aynısının ingilizcesini alıp getirmişsiniz.

Nasıl yapabilirim telefon açılır mı?Türkçesi nerede?

- - - Eklendi - - -

Windows 8 de olur mu?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
3 mesaj öncesine bakarsan göreceksin. Windows Xp'de denemen gerekiyor.

IVI-Elia

Üye

bakın şimdi anlatıyorum.

öncelikle lumia 920 beyaz türkcell için rm-821 klasörünü masaüstümüze kopyalıyoruz.

sonra ali kemal abini paylaştığı beyaz global dosyalarını işte o products klasörüne atıyoruz.sonra o klasör ve türkcell klasörünü karşılaştırıyoruz ve aynı dosyaları buluyoruz türkcellin isimlerini global ile değiştiriyoruz sadece ismini değiştirin tamam mı yani ismini kopyalayıp globalin ismine yapıştırın.

sonra care suite açın (telefonu takmayın) work offline seçin hepsini telefonu takın o zaten direk olarak sizin attğınız .0001 li olarak görecek(biz adını 0002 olarak değiştirdik ancak dosyanın orjinali globale ait) ama not upgradble diyor cünkü daha düşük sürüm görüyor.ama dosyaları eskiden kabul etmiyordu boş ekran çıkıyordu artık görüyor dead flashla eski sürüme dönerseniz olacaktır.

(örneğin şimdi care suiteden kaldırıldı ya siz online olarak yüklemeye çalışsanız aynı hatay verirdi)

eskiden orada boşluk gözükürdü şimdi dosyaları okuyor ama düşük sürümlü olduğundan upgrade yapmyor ben gdr3e kadar bekliyeceğim malesef :(

(karışık oldu biraz özet geçtim umarım anlatabilmişimdir )

- - - Eklendi - - -

pardon alikemal değil özgür abi paylaştı o eski türkcell doyalarınızı aynı konumda bulabilirsiniz ve bu anlattığım tamamen beyaz içindi siz de eski dosyadakileri kopyalayıp yapın önemli olan care suite'in ürün kodlarını eşleştirmesi

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

bakın şimdi anlatıyorum.

öncelikle lumia 920 beyaz türkcell için rm-821 klasörünü masaüstümüze kopyalıyoruz.

sonra ali kemal abini paylaştığı beyaz global dosyalarını...]

Ali Kemal?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
niye ama Windows 8 herşeyi tanıyor donanım olarak Windows xp'de çalış deyemezmyiz programa

Windows Vista, 7 ve 8'de "Programming" seçeneği aktif olmuyor uygulamanın menüsünde.
Bilgisayarın dil ve bölge ayarlarını Amerika (İngilizce) yapınca görüyor demişti sanırım birisi ama ben denemedim. Eğer olursa boşuna XP aramayın. Ama o zaman da olmazsa mecburen Windows XP bulmanız gerekiyor.

Bir de dead flaşta upgrade & downgrade diye bir şey yok.
Dead flaş yöntemiyle istediğiniz sürümü yükleyebilirsiniz.
Downgrade etmenize gerek yok.
Çünkü adı üstünde dead flaş.
Normal koşulda hiç açılmayan telefonlara uygulanıyor ve sıfır yazılım atmayı sağlıyor. (Hangi sürüm isterseniz onu. Yeter ki elinizde Rom dosyaları olsun. Yani benim paylaştığım Amber Beyaz Lumia 920 için öncelikle downgrade yapmanıza falan gerek yok eğer dead flaş yöntemini kullanacaksanız. Tabi ki işleme başlarken ölü taklidi yaparak yani telefonu kapalı tutarak başlamanız lazım :))

blackcemre

Üye

Windows Vista, 7 ve 8'de "Programming" seçeneği aktif olmuyor uygulamanın menüsünde.
Bilgisayarın dil ve bölge ayarlarını Amerika (İngilizce) yapınca görüyor demişti sanırım birisi ama ben denemedim. Eğer olursa boşuna XP aramayın. Ama o zaman da olmazsa mecburen Windows XP bulmanız gerekiyor.

Bir de dead flaşta upgrade & downgrade diye bir şey yok.
Dead flaş yöntemiyle istediğiniz sürümü yükleyebilirsiniz.
Downgrade etmenize gerek yok.
Çünkü adı üstünde dead flaş.
Normal koşulda hiç açılmayan telefonlara uygulanıyor ve sıfır yazılım atmayı sağlıyor. (Hangi sürüm isterseniz. Yeter ki elinizde Rom dosyaları olsun. Yani benim paylaştığım Amber Beyaz Lumia 920 için öncelikle downgrade yapmanıza falan gerek yok eğer dead flaş yöntemini kullanacaksanız. Tabi ki işleme başlarken ölü taklidi yaparak yani telefonu kapalı tutarak başlamanız lazım :))

porticoyu kurabilir miyim

YkPkY

YkPkY

Üye

Bilgisayarın dil ve bölge ayarlarını Amerika (İngilizce) yapınca görüyor demişti sanırım birisi ama ben denemedim.
ben demiştim.dil bölge değişince açılıyor o tik

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

ben demiştim.dil bölge değişince açılıyor o tik

Eğer gerçekten oluyorsa arkadaşlar boşuna Windows XP aramak zorunda kalmasınlar dead flaş için.

Ancak olmazsa Windows XP kesin çözüm. Pek çok kişi tarafından denenmiştir.

Üst Alt