products klasörünü atlamışımhemen deneyeyim.
- - - Eklendi - - -
yalnız dikkatimi çeken bişey var multi software updater progamı sadece upgrade yapıyo sanırım. dikkat ettiyseniz turkcell romlarının sonu globalden 1 fazla. şimdi bende turkcell romu var . birisi global upload ederse direk ona geçebilirim sanırım. beklemeyip turkcell romunu atarsam da sonu bir fazla olduğu için sonradan global rom bulsam bile yükleme hata verecek. özgür abi ben de tüm dosyalar hazır sen de upload edersen bu iş olacak galiba.
- - - Eklendi - - -
dosyaları yanlış yere atmışım şimdi düzeldi. fakat global romu bekleyeceğim özgür abiden.
NOKIA LUMIA 920 - TURKEY/ BEYAZ (GLOBAL ROM)
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
NOKIA LUMIA 920 - TURKEY/ BEYAZ (GLOBAL ROM)
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
hata veriyor
dosyaları görmüyor görse basıcam da,aslında görüyor ama uyumsuzluk çıklarıyor fırıldak![]()
Biraz daha bekle eğer açılmazsa;
Şu konunun altındaki videoda anlatılanları yapmayı dene.
(Bir de hard reset atarken telefonunuz kapalı olmalı, unutmayın.)
Olmazsa dead flaş atmak zorunda kalacaksın.
birde konu linki görünmüyor atabilirmisinz tekrardan ?arkadaşlar rm-821 dosyasını Nokia Software Updater for Retail ana dizinine rardan çıkararak yükledim. Nokia Software Updater for Retail de sunucu konfigürasyonu içinde careSuite external seçili iken çevrimdışı çalışı tıkladığımda uyarısı geliyor. nasıl çözülecek bu iş bilen varsa yardımcı olabilirmi lütfen...
evet işleme başlayacağım dosyaları indiriyorum sizden tek şsteğim hani bu products içindeki doyalar var ya rm-821 olan.
siz beyaz türkcell rom olanların olduğu klasörü ekran görüntüsü olarak atabilir misiniz? aklımdan kötü şeyler geçiyor![]()
![]()
nsu en son kullandığımda görmüyordu. siz bildiğiniz yoldan yapın yada bekleyin.siz NSU dan yüklemiyormusunuz rom u ?
nsu en son kullandığımda görmüyordu. siz bildiğiniz yoldan yapın yada bekleyin.

Turkcell veya Global farketmez hepsi aynı klasör içinde yer alır.
Aşağıda gördüğün Global Beyaz 920 dosyaları.