WP8.0 GDR2+Amber NCS/NSU Güncellemesi Geldi [GÜNCELLENDİ: 820'ye DataSense]

Sponsorlu Bağlantılar

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
dosyaları görmüyor görse basıcam da,aslında görüyor ama uyumsuzluk çıklarıyor fırıldak :ehe

NUD

NUD

Üye
products klasörünü atlamışım :) hemen deneyeyim.

- - - Eklendi - - -

yalnız dikkatimi çeken bişey var multi software updater progamı sadece upgrade yapıyo sanırım. dikkat ettiyseniz turkcell romlarının sonu globalden 1 fazla. şimdi bende turkcell romu var . birisi global upload ederse direk ona geçebilirim sanırım. beklemeyip turkcell romunu atarsam da sonu bir fazla olduğu için sonradan global rom bulsam bile yükleme hata verecek. özgür abi ben de tüm dosyalar hazır sen de upload edersen bu iş olacak galiba.

- - - Eklendi - - -

dosyaları yanlış yere atmışım şimdi düzeldi. fakat global romu bekleyeceğim özgür abiden.

siz NSU dan yüklemiyormusunuz rom u ?

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Lumia 920, Fransa'da Türkiye'den ne kadar süre önce çıkmıştı?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

NOKIA LUMIA 920 - TURKEY/ BEYAZ (GLOBAL ROM)

Siteye erişimde sorun yaşıyorsanız bilgisayar DNS'nizi (IPv4) şu şekilde ayarlayın.

193.140.100.210
193.140.100.215

xaviherno

Üye
iyi günler NSU'dan güncellemeye çalıştım sürümüne yükseltebilirsiniz diyor fakat güncellenecek sürüm nosu telefonun mevcut sürüm nosu yinede deneyeyim dedim telefona sıfırlandı sadece yani tahmin ettiğim şey oldu yardımcı olabilir misiniz lumia 620.

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye

NOKIA LUMIA 920 - TURKEY/ BEYAZ (GLOBAL ROM)

Özgür'ün verdiği siteye DNS ayarlarını değiştirmeden ulaşamazsınız. Eğer DNS ayarlarını değiştirmek istemiyorsanız, aynı siteden bu linke giriniz. (Dosyada bir değişiklik yok. Sadece siteye girmesi için uzantı ekledim)

http://www.4shared-china.com/rar/z7oSH-3V/rm-821.html?

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Yok arkadaş ben eve gidince direk indireceğim ve yükleyeceğim Türkcell rom OTA sını beklemeyeceğim. Hem tcell rom OTA nasıl gelirse gelsin globalda data sense var hepsine değer (dime? :()

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

IVI-Elia

Üye
dosyaları görmüyor görse basıcam da,aslında görüyor ama uyumsuzluk çıklarıyor fırıldak :ehe

işte dediğim gibi aslında o global dosyalarının urun koduyla alakalı birazdan deneyeceğim 1-2 saate olursa anlatırım.

metrix355

metrix355

Üye

Biraz daha bekle eğer açılmazsa;
Şu konunun altındaki videoda anlatılanları yapmayı dene.
(Bir de hard reset atarken telefonunuz kapalı olmalı, unutmayın.)
Olmazsa dead flaş atmak zorunda kalacaksın.

uygulamaları keşke silseydim baya bir oyun vardı çünkü sanırım ondan oldu şarjdaydı çıkadım hemen
şarjı bitsin bklm sonra yarın sabaha kdr beklicem denerim açılmazsa dead flaşta yardımcı olabilir misiniz bana ? normal flaş attım fakat dead flaş denemedim daha önce :( birde konu linki görünmüyor atabilirmisinz tekrardan ?

IVI-Elia

Üye
evet işleme başlayacağım dosyaları indiriyorum sizden tek şsteğim hani bu products içindeki doyalar var ya rm-821 olan.

siz beyaz türkcell rom olanların olduğu klasörü ekran görüntüsü olarak atabilir misiniz? aklımdan kötü şeyler geçiyor
:hmmm :eller:

sinansoyu

Üye
arkadaşlar rm-821 dosyasını Nokia Software Updater for Retail ana dizinine rardan çıkararak yükledim. Nokia Software Updater for Retail de sunucu konfigürasyonu içinde careSuite external seçili iken çevrimdışı çalışı tıkladığımda uyarısı geliyor. nasıl çözülecek bu iş bilen varsa yardımcı olabilirmi lütfen...

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
arkadaşlar rm-821 dosyasını Nokia Software Updater for Retail ana dizinine rardan çıkararak yükledim. Nokia Software Updater for Retail de sunucu konfigürasyonu içinde careSuite external seçili iken çevrimdışı çalışı tıkladığımda uyarısı geliyor. nasıl çözülecek bu iş bilen varsa yardımcı olabilirmi lütfen...

Paylaştığınız resim görünmüyor?
hizliresim.com'a upload edip paylaşabilir misiniz?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
evet işleme başlayacağım dosyaları indiriyorum sizden tek şsteğim hani bu products içindeki doyalar var ya rm-821 olan.

siz beyaz türkcell rom olanların olduğu klasörü ekran görüntüsü olarak atabilir misiniz? aklımdan kötü şeyler geçiyor
:hmmm :eller:

Turkcell veya Global farketmez hepsi aynı klasör içinde yer alır.
Aşağıda gördüğün Global Beyaz 920 dosyaları.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
dakamon

dakamon

Üye
Valla yazık oldu çoğu kişiye arkdaşlar telefonları patlataacksınz güncelleme yapcam diye :D

IVI-Elia

Üye

Turkcell veya Global farketmez hepsi aynı klasör içinde yer alır.
Aşağıda gördüğün Global Beyaz 920 dosyaları.

biliyorum ama zaten gerek kalmadı yine de sağolun şimdi bir planım var olursa paylaşırım zaten dosyalar iniyor. adil kullanım kotasını ne ara aştım yine?

sinansoyu

Üye
url paylaşamıyor muşum henüz. şöyle söyleyeyim: C:\ProgramData\Nokia\Packages\Products\rm-821 dosyayı bu şekilde konumlandırdım. NSU indirilenler içinde "indirme konumu" nu yukarıdaki yol olarak gösteriyorum. indirilen yazılım güncellemeleri kısmı boş. daha sonar çevrimdışı çalış dediğimde, NSU ana sayfada "güncelleme paketi diskte bulunamadı" "seçilen aygıt için paket denetlemesi başarısız oldu" diyor maalesef...

Paylaştığınız resim görünmüyor?
hizliresim.com'a upload edip paylaşabilir misiniz?
[/QUOTE]

Üst Alt