suan denemeye calisiyorum dil bolge ayarli fakat care suite surumu sikintili sanirim
Eğer gerçekten oluyorsa arkadaşlar boşuna Windows XP aramak zorunda kalmasınlar dead flaş için.
Ancak olmazsa Windows XP kesin çözüm. Pek çok kişi tarafından denenmiştir.
Ali Kemal?
sona ekledim abi kusura bakma heyecan :d
Downgrade veya dosya ismi değiştirmeye falan uğraşma.
Dead flaş; ölü telefona direk yazılım atma yöntemidir.
Sürüm indirme veya güncelleme değildir/gerektirmez.
Dead flaş yöntemiyle herşeyi flaşlamak mümkündür.
Turkcell Romlu cihaza global rom atılabilir.
deniyeceğim birazdan bu arada dil ayarlarını değiştirdikten sonra olmazsa o yazılımların bulup sağ tıklayın izinlerden tam denetimi seçin ve yönetici olarak başlatın 
her şey serbest ben aslında fantezi olsun diye ilk sürümü flashlasamPeki downgrade yapabiliyor muyuz? Şaka bir tarafa konu iyice coşmuş yahu![]()

Hocam Serverlardan cekildi guncellemeLumia820 için update NSU'da gözükmedi... Hala 1232.5957.1308.0001 güncellemessi görünüyor. Ben mi beceremedim??
deniyeceğim birazdan bu arada dil ayarlarını değiştirdikten sonra olmazsa o yazılımların bulup sağ tıklayın izinlerden tam denetimi seçin ve yönetici olarak başlatın
- - - Eklendi - - -
her şey serbest ben aslında fantezi olsun diye ilk sürümü flashlasam![]()
ilk sürüm romu var mı sende?

Dead flaşla ilgili aylar önce yaptığım açıklama, verdiğim cevap ve anlatımları ordan burdan toplamaktan bıktım.
Yazılım Destek bölümüne ayrı bir konu açıp üst konu yaptım. Dileyen arkadaşlar oradan faydalanabilirler.
http://www.maxicep.com/windows-phon...-lumialara-dead-flas-nasil-atilir-828481.html
emeğine sağlık abi ama bi sorun var ki ncs nin yeni halinde recovery mode falan yok ki

yok be abi öyle bi şey yapmam ama istersen konyadaki pcde var bayramda gidince upload ederim
- - - Eklendi - - -
OLUYYOOOO BÖLGE AYARINIZI AMERİKA DİLİNİZİ İNGİLİZCE YAPIN OLUYO BEN BAŞLIYORUM BİSMİLLAH SONUCU YAZARIM
hadi hayırlısı bakalımalllaahh oluyo
açılıyo ve data sense
VE VE VARRR
artık türkcellde yok herkese özellikle de defalarca uğraştırdığımız Özgür abimiz![]()

Eski sürümlerinin linkleri vardı yazılım destek bölümündeki diğer üst konularda.![]()

Sorununun çözülmesine sevindim kardeşim, geçmiş olsun![]()
Hocam ya bari OTA dan gelen güncellemede 820 için datasense olsun olmazsa yazık olur
620 de varken