WP8.0 GDR2+Amber NCS/NSU Güncellemesi Geldi [GÜNCELLENDİ: 820'ye DataSense]

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
url paylaşamıyor muşum henüz. şöyle söyleyeyim: C:\ProgramData\Nokia\Packages\Products\rm-821 dosyayı bu şekilde konumlandırdım. NSU indirilenler içinde "indirme konumu" nu yukarıdaki yol olarak gösteriyorum. indirilen yazılım güncellemeleri kısmı boş. daha sonar çevrimdışı çalış dediğimde, NSU ana sayfada "güncelleme paketi diskte bulunamadı" "seçilen aygıt için paket denetlemesi başarısız oldu" diyor maalesef...

Hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz, Windows XP mi?

Baskentliia

Baskentliia

Üye
nihayet güncelleme geldi

sinansoyu

Üye
windows 8 . tüm gerekli güncellemeler, framework lar hepsi yüklü. birde NSU da cihazımın türü: RM-821 görünüyor. ama güncelleme de aynı rm-821 . versiyon farkı mı var acaba ?

Hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz, Windows XP mi?

ugurn500

Üye
Nokia Software Uptader'i yükledim ama yeni güncellemeyi bulmuyor, telefonum l820. Güncelle dediğimde mevcut yazılımı tekrardan indirip kuruyor.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
windows 8 . tüm gerekli güncellemeler, framework lar hepsi yüklü. birde NSU da cihazımın türü: RM-821 görünüyor. ama güncelleme de aynı rm-821 . versiyon farkı mı var acaba ?

Yukarıdaki resimdeki gibi olacak.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Nokia Software Uptader'i yükledim ama yeni güncellemeyi bulmuyor, telefonum l820. Güncelle dediğimde mevcut yazılımı tekrardan indirip kuruyor.

Güncellemeler dün akşamüstü serverdan kaldırıldı.
Şu an güncellemeyi göremezsiniz.

sinansoyu

Üye
doğrudur. benim de öyle ama görmüyor işte. anlayamadım.

adem_1986_

adem_1986_

Üye
HEPİNİZE HAYIRLI OLSUN DA BİZİM LUMİA 720 YE NEDEN GELMEDİ BEKLEMEKTEN BIKTIK ARTIK NE AYRICALIĞI VARSA ARTIK.... :d

Plesk234

Üye
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

IVI-Elia

Üye
nasıl yapılacağını buldum ama cihazı dun guncellemeseydim yapacaktım şimdi downgrade yapsam porticoya nasıl yapacağım

metrix355

metrix355

Üye
Dead flash nasıl yapıcam bununla ilgili konu varmı yada söyleyebilir misiniz cünkü pc görmüyor telefonu brick modda kaldı

IVI-Elia

Üye
cidden buldum nasıl yapılacağını ufak sorun kaldı geriye downhrade yapılamıyor mu eski sürüme

IVI-Elia

Üye
of ya ben eski surum istiyorum yoksa yapmıştım aça bunu öğrendiğim iyi oldu bu sefer olmazsa bile bir sonraki güncellemede global roma geçicem :eller:

- - - Eklendi - - -

hocam nasıl yapcaz tcell e global yüklemeyi?

şimdi abi olay çok uzun hemen anlatıyorum ama sizin cihaz şuanda amber kurulu mu

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
of ya ben eski surum istiyorum yoksa yapmıştım aça bunu öğrendiğim iyi oldu bu sefer olmazsa bile bir sonraki güncellemede global roma geçicem :eller:

- - - Eklendi - - -

şimdi abi olay çok uzun hemen anlatıyorum ama sizin cihaz şuanda amber kurulu mu

evet kurulu.uzun olsun vakit çok :oke:

IVI-Elia

Üye

Üst Alt