büyük ihtimal sürüm numarası değişmezse sana otadan güncelleme gelmiycekinternecanel error hatasını bende aldım şöyle çözdüm nokia software girin sunucu konfigürasyonuna gelin sunucu caresuite externaldeyken oturum açın diyin hata gidiyo bilginize
ayrıca bi sorum olucak şimdi güncellediğimizde oto güncelleme geldiğinde tekrar güncelleme yapabilicekmiyiz ?
.. GDR2 betayı NSU ile güncellemiştim, 1 hafta sonra ortadan yayınlandı, sürüm numarası değişmediği için bana gelmemişti otadan güncelleme..Bence OTA'dan gelecek olanların şu ankilerden bir farkı olmayacaktır.
Biraz daha erken bir zaman olsaydı Ali Kemal'in dediğine katılırdım ama bu saatten sonra Nokia'nın bu güncellemeleri serverdan geri çekeceğini sanmıyorum.

Bence OTA'dan gelecek olanların şu ankilerden bir farkı olmayacaktır.
Biraz daha erken bir zaman olsaydı Ali Kemal'in dediğine katılırdım ama bu saatten sonra Nokia'nın bu güncellemeleri serverdan geri çekeceğini sanmıyorum.

arkadaşlar iniyo şuan güncelleme soruma tam cevap alamadım şimdi güncelmenin son halinde değişiklik oldu diyelim biz otodan onu alamıcak mıyız şuan güncellersek papakudioflu? yardımcı olur musun hocam
iyi oku bak yorumumu sana örnekli yorum yaptım. otaya verilcek olan güncellemede sürüm numarası senin şuan yüklediğinle farklı olmazsa güncelleme gelmiycek sana otadan. çünkü sende güncelleme kontrol yaparken senin sürüm numaranı güncel olarak algılıyacak..arkadaşlar iniyo şuan güncelleme soruma tam cevap alamadım şimdi güncelmenin son halinde değişiklik oldu diyelim biz otodan onu alamıcak mıyız şuan güncellersek papakudioflu? yardımcı olur musun hocam
guncellemdyi flashladiysan işletim sistemi surumune bakar mısın dostum![]()
şu anda ben bu yazilimi yukleyemiyorum. Eger yazilim yuklemeden sonra işletim sistemi sürümünü ogrenebilirsek daha aciklayici bilgiler verebilirim.
evet gdr2+amber olarak yayinlanmiş. Fakat buradaki ince ayrinti GDR2 Microsoft tarafindan ota yayinlanir. Yani telefonlariniza ota uzerinden gelmeyen guncelleme resmi final sürümü degildir.
Bu gibi flash guncellemelerde sürüm numarasi final guncellemede degişmezse guncelleme ota uzerinden cihazda gorunmeyebilir.

Bunlardan fazla özellik vereceklerini sanmıyorum. Sadece farklı kişilere farklı şeylerin yüklenmemesi sorununu giderirler.evet gdr2+amber olarak yayinlanmiş. Fakat buradaki ince ayrinti GDR2 Microsoft tarafindan ota yayinlanir. Yani telefonlariniza ota uzerinden gelmeyen guncelleme resmi final sürümü degildir.
Bu gibi flash guncellemelerde sürüm numarasi final guncellemede degişmezse guncelleme ota uzerinden cihazda gorunmeyebilir.
evet gdr2+amber olarak yayinlanmiş. Fakat buradaki ince ayrinti GDR2 Microsoft tarafindan ota yayinlanir. Yani telefonlariniza ota uzerinden gelmeyen guncelleme resmi final sürümü degildir.