WP8.0 GDR2+Amber NCS/NSU Güncellemesi Geldi [GÜNCELLENDİ: 820'ye DataSense]

Sponsorlu Bağlantılar

serecans

serecans

Üye
kardeşim,biraz daha açar mısın bendede aynı hatayı veriyor

- - - Eklendi - - -

ve ne oturumu açıyoruz

- - - Eklendi - - -

hangi hesap

n000k

n000k

Üye
internecanel error hatasını bende aldım şöyle çözdüm nokia software girin sunucu konfigürasyonuna gelin sunucu caresuite externaldeyken oturum açın diyin hata gidiyo bilginize

ayrıca bi sorum olucak şimdi güncellediğimizde oto güncelleme geldiğinde tekrar güncelleme yapabilicekmiyiz ?
büyük ihtimal sürüm numarası değişmezse sana otadan güncelleme gelmiycek :) .. GDR2 betayı NSU ile güncellemiştim, 1 hafta sonra ortadan yayınlandı, sürüm numarası değişmediği için bana gelmemişti otadan güncelleme..

• Beğen
Tepkiler: texasteam

texasteam

Üye
oturum aç diyince zaten direk güncelleme kısmına geçiçek sonrada indirmeye başlıyo olay bu oturum açmıyosunuz sadece oturum aç diyosunuz o yönlendiriyo ve indirmeye başlıyo

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bence OTA'dan gelecek olanların şu ankilerden bir farkı olmayacaktır.:hmmm
Biraz daha erken bir zaman olsaydı Ali Kemal'in dediğine katılırdım ama bu saatten sonra Nokia'nın bu güncellemeleri serverdan geri çekeceğini sanmıyorum.

• Beğen
Tepkiler: hasansen_83
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Biraz daha erken bir zaman olsaydı Ali Kemal'in dediğine katılırdım ama bu saatten sonra Nokia'nın bu güncellemeleri serverdan geri çekeceğini sanmıyorum.

guncellemdyi flashladiysan işletim sistemi surumune bakar mısın dostum:)

texasteam

Üye
arkadaşlar iniyo şuan güncelleme soruma tam cevap alamadım şimdi güncelmenin son halinde değişiklik oldu diyelim biz otodan onu alamıcak mıyız şuan güncellersek papakudioflu
? yardımcı olur musun hocam :)

dakamon

dakamon

Üye

Bana ali kemal abinin dediği mantıklı geliyor açıkcası. Bildiğiniz gibi gdr2 de sorun yaşanmıştı htc lerde nokia da aynı duruma düşmemek için bi ön yükleme yaptırıp geri dönüşlere göre son düzeltmelerini yapıp otadan yayınlayacak. Son hali olsa otaya koyaardı. Ben Nsu ya koymanın başka hiç bir mantıklı tarafını göremiyorum açıkcası. :hmmm

• Beğen
Tepkiler: n000k
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaşlar iniyo şuan güncelleme soruma tam cevap alamadım şimdi güncelmenin son halinde değişiklik oldu diyelim biz otodan onu alamıcak mıyız şuan güncellersek papakudioflu

şu anda ben bu yazilimi yukleyemiyorum. Eger yazilim yuklemeden sonra işletim sistemi sürümünü ogrenebilirsek daha aciklayici bilgiler verebilirim.

n000k

n000k

Üye
iyi oku bak yorumumu sana örnekli yorum yaptım. otaya verilcek olan güncellemede sürüm numarası senin şuan yüklediğinle farklı olmazsa güncelleme gelmiycek sana otadan. çünkü sende güncelleme kontrol yaparken senin sürüm numaranı güncel olarak algılıyacak..

tanercoskun

tanercoskun

Üye
O kadar olumsuz yorumdan sonra bende otayı beklemeye karar verdim.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
evet gdr2+amber olarak yayinlanmiş. Fakat buradaki ince ayrinti GDR2 Microsoft tarafindan ota yayinlanir. Yani telefonlariniza ota uzerinden gelmeyen guncelleme resmi final sürümü degildir.

Bu gibi flash guncellemelerde sürüm numarasi final guncellemede degişmezse guncelleme ota uzerinden cihazda gorunmeyebilir.

• Beğen
Tepkiler: n000k ve texasteam

texasteam

Üye
o zaman indiremeyi iptal ediyorum 3-5 gün daha beklemek sorun olmaz sonuçta gdr2 bayadır bekliyoduk

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
evet gdr2+amber olarak yayinlanmiş. Fakat buradaki ince ayrinti GDR2 Microsoft tarafindan ota yayinlanir. Yani telefonlariniza ota uzerinden gelmeyen guncelleme resmi final sürümü degildir.

Bu gibi flash guncellemelerde sürüm numarasi final guncellemede degişmezse guncelleme ota uzerinden cihazda gorunmeyebilir.

Bence fark olmayacaktır.
Neyse şimdi güncellemeyip de OTA üzerinden güncelleyen arkadaşlar bilgilerini paylaştığı zaman karşılaştıralım bakalım :hmmm

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
İyikide NFU dan güncelleme gelmemiş L520 ye

ÖEY

ÖEY

Üye
Zaten her şey birkaç gün içinde otadan güncelleme gelince ortaya çıkacak. OTA güncellemesinden sonra turkcell romlu cihazlarda data sense gözükürse Ali Kemal üstad doğru demiş olacak. Bekleyip görelim. Dağılın:sopa::polis::destere:(h):kop:

• Beğen
Tepkiler: n000k
Tacettinn

Tacettinn

Üye

Bunlardan fazla özellik vereceklerini sanmıyorum. Sadece farklı kişilere farklı şeylerin yüklenmemesi sorununu giderirler.
Dikkatimi çeken birşey var. Ekran+dokunma ayarlarında şu açık/kapalı seçenkleri arasında geçiş yaparken akıcı olmuyor pek.

IVI-Elia

Üye

beki o gelince nsu daki de değişir mi yani surum numarası aynı olsa bile biz tekrar yükleyebilir miyiz

Tacettinn

Tacettinn

Üye
İnternet Explorer'de Başlangıç Ekranına Sabitle seçeneği eklenmiş

Üst Alt