WP8.0 GDR2+Amber NCS/NSU Güncellemesi Geldi [GÜNCELLENDİ: 820'ye DataSense]

alical33

Üye

sıkıntı olmuyo ama bundan sonra gelen güncelleme hep Türkcell olacak eğer global istiyorsan yine dead olmalı ama benim Bi fikrim var şu ota Bi gelsin bakıcam başarıya ulaşırsam anlatırım

her güncellemede flaşlamakta sıkıntı olur doğru
merakla bekliyorum

olmazmı abi? neden olmaz?

ayrıca daha önceki bir mesajımda belirttiğim yeni bir özellik vardı o ne işe yarıyor biliyor musun abi? özelliği şöyle yazmıştım;

bu arada mesaj ayarlarında ACİL DURUM BİLDİRİLERİ adında bir ayar eklenmiş en altta yatıyor içindeyse "AMBER" bildirileri var altında ise
-sadece presidential
-presidential ve extreme bildirileri
-Tüm bildiriler
hepsi bu kadar ne işe yarar bilen varmı? yada benden önce bulup deneyen gören vs

AMBER bildirimleri Amerika'ya özel.
Bizim ülkemizde o sistem yok.
Rom'dan çıkarmamaları enteresan olmuş

Bu arada doğal Romların dışında farklı Rom atmaya çalışma cihaza.
Olmaz. Açılsa bile sakat olur.

bir deneyelim l620 yi belki lumia 820 olarak tanıyıp 1gb sınırlarını yükleyebiliriz?

Arkadaşlar telefonunuzun modeli dışındaki romları denemeyin.

n000k

Üye
arkadaşlar.. benim tel turkcell romluydu.. elimde daha önce indirdiğim romla dead flaş attım..navifirm in çalıştığı zamanlardan indirmiştim.. yalan olmasın ya portico bu rom yada GDR2 beta .. telefonun < ürün yazılım düzeltme numarası : 1232.5957.1308.0001 > oldu .. şimdi bunun ne olduğunu söyleyebilirmisiniz? portico mu yoksa GDR2 beta mı?? ayrıca nsu ya bağlayınca sürüm numaramı bunu gösteriyor ama <1232.5957.1308.0002> ye güncelleyebilirsiniz diyor.. ne alaka??

GDR2 Beta olması lazım.

Tepkiler: n000k

Krnl386

Üye
Arkadaşlar;

Ben 820 kullanıyorum, şuan wifi üzerinden baktım. Herhangi bir güncelleme yok diyor ..?

Arkadaşlar;

Ben 820 kullanıyorum, şuan wifi üzerinden baktım. Herhangi bir güncelleme yok diyor ..?

Yok zaten.

Sizin bu yaptığınız yöntem ile OTA(Over the Air) güncellemeleri gözüküyor.

Konu başlığında belirtildiği gibi bu güncelleme sadece Nokia software updater yazılımı ile kullanılabiliyordu. Şu an sunuculardan kaldırıldığı için ROM'ları indirip dead flash ile güncelleme yapabilirsiniz.Karışık bir durum.

Güncellemeyi 14 Ağustos'ta bekliyoruz

Krnl386

Üye
Yani henüz güncelleme tam anlamıyla gelmedi diyebiliriz. Neyse bekleyelim.

Yani henüz güncelleme tam anlamıyla gelmedi diyebiliriz. Neyse bekleyelim.

Aynen öyle.

Nokia'nın bunu "deneme" amaçlı kullandığını düşünüyoruz.Oluşabilecek hatalar için geri bildirim alarak, sorunları tanımlamak ve onarmak için

Tepkiler: n000k

n000k

Üye

GDR2 Beta olması lazım.
evet oymuş kurcaladım biraz teli..neysem şimdi ota üzerinden amberı bekleyeceğim global rom a shibim gibi gözüküyor ama bakalım ota üzerinden amber ı güncelleyince turkcell ringtone ve wallpaperı gelcekmi

Bu arada güncellemey, alan arkadaşlar gündüzleri yaşadığımız netlik sorununa ilişkin bir değişiklik gözlemlediler mi?

ÖEY

Üye
Benim de duyduğum L920'nin gündüz çekimlerindeki netlik sorunu büyük oranda düzelmiş.