sıkıntı olmuyo ama bundan sonra gelen güncelleme hep Türkcell olacak eğer global istiyorsan yine dead olmalı ama benim Bi fikrim var şu ota Bi gelsin bakıcam başarıya ulaşırsam anlatırım
ayrıca daha önceki bir mesajımda belirttiğim yeni bir özellik vardı o ne işe yarıyor biliyor musun abi? özelliği şöyle yazmıştım;
bu arada mesaj ayarlarında ACİL DURUM BİLDİRİLERİ adında bir ayar eklenmiş en altta yatıyor içindeyse "AMBER" bildirileri var altında ise
-sadece presidential
-presidential ve extreme bildirileri
-Tüm bildiriler
hepsi bu kadar ne işe yarar bilen varmı? yada benden önce bulup deneyen gören vs
bu arada mesaj ayarlarında ACİL DURUM BİLDİRİLERİ adında bir ayar eklenmiş en altta yatıyor içindeyse "AMBER" bildirileri var altında ise -sadece presidential
-presidential ve extreme bildirileri
-Tüm bildiriler
hepsi bu kadar ne işe yarar bilen varmı? yada benden önce bulup deneyen gören vs
arkadaşlar.. benim tel turkcell romluydu.. elimde daha önce indirdiğim romla dead flaş attım..navifirm in çalıştığı zamanlardan indirmiştim.. yalan olmasın ya portico bu rom yada GDR2 beta .. telefonun < ürün yazılım düzeltme numarası : 1232.5957.1308.0001 > oldu .. şimdi bunun ne olduğunu söyleyebilirmisiniz? portico mu yoksa GDR2 beta mı?? ayrıca nsu ya bağlayınca sürüm numaramı bunu gösteriyor ama <1232.5957.1308.0002> ye güncelleyebilirsiniz diyor.. ne alaka??
arkadaşlar.. benim tel turkcell romluydu.. elimde daha önce indirdiğim romla dead flaş attım..navifirm in çalıştığı zamanlardan indirmiştim.. yalan olmasın ya portico bu rom yada GDR2 beta .. telefonun < ürün yazılım düzeltme numarası : 1232.5957.1308.0001 > oldu .. şimdi bunun ne olduğunu söyleyebilirmisiniz? portico mu yoksa GDR2 beta mı?? ayrıca nsu ya bağlayınca sürüm numaramı bunu gösteriyor ama <1232.5957.1308.0002> ye güncelleyebilirsiniz diyor.. ne alaka??
Sizin bu yaptığınız yöntem ile OTA(Over the Air) güncellemeleri gözüküyor.
Konu başlığında belirtildiği gibi bu güncelleme sadece Nokia software updater yazılımı ile kullanılabiliyordu. Şu an sunuculardan kaldırıldığı için ROM'ları indirip dead flash ile güncelleme yapabilirsiniz.Karışık bir durum.
evet oymuş kurcaladım biraz teli..neysem şimdi ota üzerinden amberı bekleyeceğim global rom a shibim gibi gözüküyor ama bakalım ota üzerinden amber ı güncelleyince turkcell ringtone ve wallpaperı gelcekmi