ÖEY
Üye
Valla öyleymiş işte ben de şaşırdımnasıl yani sende şimdi atıyorum günün 24 saati boyunca misal mağaza live tilenın yanında sabah 2 tane güncelleme var göründü o uygulmaları güncelledin. sonra akşam üzeri başka uygulamanın güncellemesi dağıtıldı, hemen yine livetile ında günceleme varmı gözüküyor??
Peki diyelim OTA'dan geldi ve güncelledim ama data sense görünmedi. O durumda ne yapmam lazım? Ben kendim global romu nereden bulup yüklerim telefona? Ve bir kere global rom yüklersem gelecek güncellemelerde hep global rom gibi işlem görür değil mi? Tekrardan turkcell roma dönmez mesela gdr3 de?
Allah Allah bana güncelleme gözükmedi ya kaçıncı güncelleme arayışım hala telefonunuz güncel diyor makine
abi yorumları okumuyormusun?????? otadan daha dağıtılmadı güncelleme.. bu güncelleyenler NSUdan güncelledilr.. yani pcye yüklenen bir programdan.. o prgram serverlardan güncellemeyi çekip teli güncelliyorAllah Allah bana güncelleme gözükmedi ya kaçıncı güncelleme arayışım hala telefonunuz güncel diyor makine
İlk sayfadaki NSU For Retail uygulamasını indirip telefonu USB ile bilgisayara bağladıktan sonra deneyin.
Eğer telefonun menüsünden Güncellemeleri Denetle diyerek bakıyorsanız, OTA üzerinden verilmediği için şu an göremezsiniz.
abi yorumları okumuyormusun?????? otadan daha dağıtılmadı güncelleme.. bu güncelleyenler NSUdan güncelledilr.. yani pcye yüklenen bir programdan.. o prgram serverlardan güncellemeyi çekip teli güncelliyor
sabret kardeşim zaten nsu ile gncelleyince turkcell romlularda eksik geliyor yeni eklenen özellikler.. bunu bi düzeltsinler ozaman otaya verirler güncellemeyi. bana göre şimdi serverlara verilen testti..1 haftaya otaya da düşer yani telden günceleme kontrol yaptğında güncelleme olduğu gözükürTeşekjkürler özgür abi o zaman ben sabredeyim dağıtımı telefonun başına iş getiririm Allah muhafaza
- - - Eklendi - - -
Teşekkür ederim anlamadığım için OTA mota öyle kaldım
ne linki yahu??Arkadaşlar data sense linki verebilecek yok mu? Bi denerdik en azından
aynen öylenasıl yani sende şimdi atıyorum günün 24 saati boyunca misal mağaza live tilenın yanında sabah 2 tane güncelleme var göründü o uygulmaları güncelledin. sonra akşam üzeri başka uygulamanın güncellemesi dağıtıldı, hemen yine livetile ında günceleme varmı gözüküyor??
evet gdr2+amber olarak yayinlanmiş. Fakat buradaki ince ayrinti GDR2 Microsoft tarafindan ota yayinlanir. Yani telefonlariniza ota uzerinden gelmeyen guncelleme resmi final sürümü degildir.
Süper oldu ama fm Radyo da hoparlör ses verme özelliği gelmemiş
İlginçarkdşlar NSU yu ilk sayfadaki linkten yükledm. son sürüm. l 920 siyah-global rom kullanıyorm. nsu'daki güncellenecek sürüm numarasıyla telefonun sürüm numarası aynı. sorun nerde olabilir???
Aslında bu düşünceye katılmıyorum. Çünkü herhangi bir illegal yol ile kurulmuş bir güncelleme değil. Normalde güncellemelerin yayınlanmasına kısa süre kala servise verilen telefonlar yeni versiyon yüklenerek gönderilir. Kullandığımız yazılımlar Nokia Care servislerinde kullanılan orjinal yazılımlar. Fakat legal olmayan yollarla ele geçirilip dağıtılan türden. Ben bu güncellemenin final sürümüyle herhangi bir fark olmadığı görüşündeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?