Lumia 920'ye ota vermemelerinin sebebi bence tek tük sorunların olması diğerleri amberi aldı fakat pro cam olsun vs diğer şeylerde sorunlar yaşadı 920de sorunsuz amber sunmak istiyolar sonuçta amirel 920ydi mantıkende bende olsam amirele sağlam ota vermeyi tercih ederim ondan bu kadar gecikti bu pro camda smart camda sorunlar olmuştu biliyosunuz 2-3 güncellem aldı anca düzeltil hala düzeldimi onu bile bilmiyorum sorunları tamamen bitirip amberi otadan öyle sunmak istiyolar. tabiki benim düşüncem bu,
bu kadar acele etmeye gerek yok bence bende beklemekten yoruldum fakat adam gibi sorunsuz güncelleme alıcaksak şahsi görüşüm ben 1 ayda beklerim![]()
nonononono diğer hafta olamazÇok yakındır ya bu hafta ya da diğer hafta gelir.

nonononono diğer hafta olamaz
yarın belki ios 7 nle beraber verirler

o nokia newkia adında markada üreticekmiş ondan dolayı her ..... yaparapple la nokia beraber çalışsa olurdu![]()

nihayet amber l 920 ye geldi arkadasşlar otadan gozumuz aydın
Dün gece OTA üzerinden Amber güncellemesini indirdim Lumia 920. Herşey tıkırtıkır çalışıyor arkadaşlar, hayırlı olsun hepimize. Radyo falan hepsi mevcut, sanki cihaz dahada bi hızlandı ve wifi çekimi daha güçlü. Batarya ne kadar gider artık bakmak lazım kullanarak.

evet bence onada biraz baskı uygulamak lazım nokia ya belki yeni gelicek nokia app de böyle sorun kalmıya bilirdeUfak çaplı bir hız artışını ben de gözlemledim.
Ancak Nokia Pro Cam'de fotoğrafı çektikten sonra netliği bozmasa çok daha güzel olacak![]()
Sabreden dervişin muradına erdik o kadar da olsun abiUfak çaplı bir hız artışını ben de gözlemledim.
Ancak Nokia Pro Cam'de fotoğrafı çektikten sonra netliği bozmasa çok daha güzel olacak![]()