WP8.0 GDR2+Amber NCS/NSU Güncellemesi Geldi [GÜNCELLENDİ: 820'ye DataSense]

Sponsorlu Bağlantılar

Whykardesim

Whykardesim

Üye
deme öyle aga valla gece 4 te bile kontrol ettiriyorum sanki sayısal loto sonuçlarına bakıyomuşum gibi heycan yapıyorum ama hüsran 2 saat önce baktım yine yok artık ne olursa olsun güncelleyecem inmek üzere :D

ah benimde netim hızlı olaydıda indirebilseydim 322 dk nedir abi ya arayıp ttnet ile de kavga ettim :D ah ota bi gelmedin gitti yuvamız dağılıyor burda nokia duy sesimizi :D

KeLimaT

KeLimaT

Üye
ah benimde netim hızlı olaydıda indirebilseydim 322 dk nedir abi ya arayıp ttnet ile de kavga ettim :D ah ota bi gelmedin gitti yuvamız dağılıyor burda nokia duy sesimizi :D
şu an bitti ama otayı bekle çünkü verilerin hepsi silindi otada öyle bişe olmaz galiba . yükleme yapanların yorumlarına bakmadan yüklediğim için oldu bu :(

Whykardesim

Whykardesim

Üye
şu an bitti ama otayı bekle çünkü verilerin hepsi silindi otada öyle bişe olmaz galiba . yükleme yapanların yorumlarına bakmadan yüklediğim için oldu bu :(

ota eylülde gelicek ama ? :D nereye bekliom :D

efeler12

efeler12

Üye
düştü otaya diyenler var

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Cihazda Bi güncelleme gösteriyor ama ne oldugunu bilmiyorum wifi bağlantım yok indirmek icin

Whykardesim

Whykardesim

Üye
gözüm kara diosun yani o zaman en yakın internet kafaye git :D

internet hızlarına güvenemiyorum dışarı çıksam nokia servise gidicem garanti kapsamında ya cihaz ücretsiz yazılım yükletebilirim heralde de üşeniyorum

Hagios

Hagios

Üye
Arkadaşlar uzun süredir konuyu ziyaretçi olarak takip ediyorum.Siteye üyelik alamıyordum güvenlik resmi görünmüyordu.Bunu belirteyim dedim otacıyım ve bende çok çektim yani bekle bekle bekle .. :) Bu arada bi güncelleme geldi acaba bu beklediğimiz şey mi? :D

Microsoft update 8.0.10327.77;
Microsoft update 8.0.10322.71;
Microsoft update 8.0.10328.78;

efeler12

efeler12

Üye
geldi diyorum otaya yukarda takan yok

Churchil

Üye
Ota uzerinden 920 ye ve 820 ye guncelleme geldi beyler ..

KeLimaT

KeLimaT

Üye
internet hızlarına güvenemiyorum dışarı çıksam nokia servise gidicem garanti kapsamında ya cihaz ücretsiz yazılım yükletebilirim heralde de üşeniyorum
valla baktım şimdi ekran ve dokunma bölümünde renk profili canlılık göz atma çift dokununca başlata ekranın açılması fln mükemmel olmuş (Lumia yı beğenmeyen arkadaşım yanımda ve o da yarın bi lumia edineceğini söylüyo ) kendi düşüncem beklediğime derğmiş fm radyo benim için amberi sevmem de yeterli bi nokta :)

KenanK

KenanK

Üye
buradan anlaşılan.. haftaya diğer geri kalanlar için NSU dan verilcek. perşembeden perşembeye yapıyorlar demkki :D

Serhanas35

Üye
buradan anlaşılan.. haftaya diğer geri kalanlar için NSU dan verilcek. perşembeden perşembeye yapıyorlar demkki :D

oyle yaparlarmıkı 520 620 720 için ne zaman vercekler acıba nsu adan

ozzytaste

ozzytaste

Üye

Güncellemenin devamı gelecek, hepsi yolda merak etme :oke:

Arkadaşlar OTA üzerinden 1 güncelleme geldi ancak ne radyo geldi ne bişey. Komple amber yükleyebilen var mı OTA üzerinden Nokia Lumia 920. Gelen güncelleme ile birlikte yazılım alttaki gibi oldu arkadaşlar...

[/URL][/IMG]

Üst Alt