ferit.61
Üye
Sade şunu söyleyeyim dostum millet 9 aydır bunları söyledikleri için artık söylemiyor onun için WP8 eksikleri anketi yaptık yahaberin yok galiba bunlardan hani dilimizde tüy bittiği için söylemiyoruz artık senin dilindekiler de bitince sende konuşmazsın bu konuda
- - - Eklendi - - -
Şunu da ekleyeyim blutoot ta bazı kısıtlamalar var ama cep telefonu devi apple bile telefonlarından başkasına bir çöp bile göndermeyi yasaklıyorayrıca ios 6 da bile hızlı ayar yoktu bildiğim kadarıyla ios 7 ile getircekler sene sonunda hani bakıldığında bizimkide sözde ocak şubat gibi gelecek. Bence azıcık daha sabır kardeşim az daha dayan zaten şurada bi iki ay sonra bilemedin 3 ay sonra 8.1 in sızıntıları başlar ve forum tekrar şenlenir ama en az 2 ay bi sabır ondan sonra yavaş yavaş ayrıntıları gelir 8.1 in zaten 8.1 bence son kozu MS nin. Milleti memnun etti etti edemedi alır tasını tarağını basar gider bu diyarlardan
Kesinlikle doğru söylüyorsun.
Eksiklikler listesi anket olayını bende doldurdum ondan sıkıntı yokta artık insan doluyor be kardeş.
Birde sormuştum bu güncelleme ile düzeldimi zil sesi olayı da sağolsun n000k yok diye yazmıştı.
Ondan dolayı bu olayı tekrar yazmak zorunda hissettim kendimi.
Etrafıma bütün Lumia serilerini dizmek ve aralarında ağlamak istiyorum
Hmmm, Nokia Care Suite ile oluyordu galiba değil mi abi?
abiler bir sorum olucak Nokia servise gitsem en yakındaki orda telefonuma amberi yüklerler mi
Evet, yalnız onlarda flash atarak yüklerler. Yani bütün verilerin silinir..
peki belge felan gerekir mi birde tahmini ne kadar sürer
Yanında sadece telefonunu götür yeterli. Cihazı veriyorsun, 1 saat sonra gidip alıyorsun. Diyorsun ki, ben yazılım attıracağım
Eyv. sağolun hocam bir sıkıntı felan olmaz dimitek korktuğum şey bataryamı değiştirirlerse diye burası istanbul her türlü çakallığı yaparlar
Gönlünü ferah tut, aklına öyle şeyler getirmemeye bakAyrıca bir iki gün daha beklemeni öneririm. OTA güncelleme geldi gelecek demedi deme.
Arkadaşlar arama engelleme ayarını nerden yapıyoruz?? Yani kişi bloklama,engelleme falan..
Amber güncellemesini yaptıysa extralar+bilgiyi güncellemiş olman lazım güncellediysen ayarlar kısmına arama engelleme geliyor
hmm o zaman şöyle söyleyeyim bu 3002 güncellemesini yaptım ama,ekstralar +bilgi kısmında böyle bir ayar yok.ayrıca Nokia updates ile bunun mağazadakç yerine gittiğimde bu sizin aygıtınızda kullanılamıyor diyor.ne bu şimdi?? Benim gibi nsudan güncelleyen varmı,L920 Türkcell roma??bilgi verebilir misiniz arkadaşlar...
yok yine olmadı heryer net ?
Yakın çekim moduna al kamera ayarlarından
Ancak bu dediğimiz profesyonel kameralardaki kadar alan derinliği sunmaz bilgin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?