WP8.0 GDR2+Amber NCS/NSU Güncellemesi Geldi [GÜNCELLENDİ: 820'ye DataSense]

Yav nsu'da tam kuracak internal error diyor hay ya. Ne zaman bişey yapsam aksilik çıkıyor. İlla ota'yı bekle diyor gizli bir şeyler

Gökçen'de de aynı sorun vardı. Sanırım genel bir durum.

Ancak NCS ile sorunsuz flaşlayabilirsin.

Tepkiler: PureFood ve OttomaN TigeR

PureFood

Üye
Yine mi ölü flaşa kaldık

Tepkiler: OttomaN TigeR
620'nin yeni serverlerında amberi yükleyenler çift dokunma ile ekran açma gelmişmi tekrar güncelleme yapalım mı

alical33

Üye
Evet aynen öyle oluyor, aslında OTA güncellenmesini bekleyecektim fakat cihaz bir sıfırlansın istedim. Bu arada uygulamalarınız fazlaysa hiç tavsiye etmiyorum
temiz kurulum her zaman iyidir abi ben bu fikirdeyim giriş uygulamlarda yedekten geri yükleniyor zaten geriye bi giriş ekranını düzenlemek kalıyor

Tepkiler: OttomaN TigeR
Yaaaa. Ne zaman gelecek lumia 720'ye nokia eylül sonuna kadar güncellemeyi tamamlamayı düşünüyoruz diyor. İnşallah eylül sonunu bulmaz. Bizim ki.

arkadaşlar amber güncellemesini yaptım. Pro kamerada resim çektikten sonra resmi kaydederken telefon kendini resetliyor.Bu sorunla karşılaşan başkaları var mı ? (bu arada telefon L920)

telefona hard reset attım yedeklemede yapmamıştım resimleri nasıl bulabilirm?

ben de şimdi basacam flaşı yahu bekleye bekleye sabrım taştı. kurulumdan sonra telefonu sıfırlamak falan gerekir mi? ya da herhangi bir işlem yapmalı mıyım iyi bir kullanım için?