respection123 Üye mstcnk' Alıntı: arkadaşlar benin NSU neden telefonu görmüyor acaba ya atladığım bi nokta mı var ? Genişletmek için tıkla ... önce Nsu aç.Sonra usbyi düzgün bi şekilde bağla Telefonunda Ses geldiyse (usb bağlama) Telefonu görecektir.
mstcnk' Alıntı: arkadaşlar benin NSU neden telefonu görmüyor acaba ya atladığım bi nokta mı var ? Genişletmek için tıkla ... önce Nsu aç.Sonra usbyi düzgün bi şekilde bağla Telefonunda Ses geldiyse (usb bağlama) Telefonu görecektir.
mesutcinik Üye Eren MT' Alıntı: önce Nsu aç.Sonra usbyi düzgün bi şekilde bağla Telefonunda Ses geldiyse (usb bağlama) Telefonu grecektir. Genişletmek için tıkla ... sürekli retry dememe rağmen u ekranda takılı kalıyor...
Eren MT' Alıntı: önce Nsu aç.Sonra usbyi düzgün bi şekilde bağla Telefonunda Ses geldiyse (usb bağlama) Telefonu grecektir. Genişletmek için tıkla ... sürekli retry dememe rağmen u ekranda takılı kalıyor...
respection123 Üye memojk07' Alıntı: keşke 620 ile 720'yi takas etmeseydim ne güzel Amberi yüklemiştim şimdi Genişletmek için tıkla ... 1 haftaya kadar gelecektir. 720 tam güncelleme alıyor data sense fm radyo glance vb. Az sabır
memojk07' Alıntı: keşke 620 ile 720'yi takas etmeseydim ne güzel Amberi yüklemiştim şimdi Genişletmek için tıkla ... 1 haftaya kadar gelecektir. 720 tam güncelleme alıyor data sense fm radyo glance vb. Az sabır
mesutcinik Üye acaba telefondan yapılacak bi ayarı falan olabilir mi ? - - - Eklendi - - - NCS'de not supported(desteklenmiyor) hatası veriyor arkadaşlar
acaba telefondan yapılacak bi ayarı falan olabilir mi ? - - - Eklendi - - - NCS'de not supported(desteklenmiyor) hatası veriyor arkadaşlar
bulutsuzgece Üye mstcnk' Alıntı: sürekli retry dememe rağmen u ekranda takılı kalıyor... Genişletmek için tıkla ... mstcnk' Alıntı: acaba telefondan yapılacak bi ayarı falan olabilir mi ? Genişletmek için tıkla ... Arkadaşlar yanlış NSU sürümünü deniyorsunuz sanırım. Normal NSU'yu değil, "For Retail" diye biteni deneyeceksiniz. Doğru sürümü buradan indirin: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Siteye giremiyorsanız DNS ayarlarınızı 194.140.100.210 ve 193.140.100.215 şeklinde ayarlayın.
mstcnk' Alıntı: sürekli retry dememe rağmen u ekranda takılı kalıyor... Genişletmek için tıkla ... mstcnk' Alıntı: acaba telefondan yapılacak bi ayarı falan olabilir mi ? Genişletmek için tıkla ... Arkadaşlar yanlış NSU sürümünü deniyorsunuz sanırım. Normal NSU'yu değil, "For Retail" diye biteni deneyeceksiniz. Doğru sürümü buradan indirin: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Siteye giremiyorsanız DNS ayarlarınızı 194.140.100.210 ve 193.140.100.215 şeklinde ayarlayın.
mesutcinik Üye bulutsuzgece' Alıntı: Arkadaşlar yanlış NSU sürümünü deniyorsunuz sanırım. Normal NSU'yu değil, "For Retail" diye biteni deneyeceksiniz. Doğru sürümü buradan indirin: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Siteye giremiyorsanız DNS ayarlarınızı 194.140.100.210 ve 193.140.100.215 şeklinde ayarlayın. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler Abi...
bulutsuzgece' Alıntı: Arkadaşlar yanlış NSU sürümünü deniyorsunuz sanırım. Normal NSU'yu değil, "For Retail" diye biteni deneyeceksiniz. Doğru sürümü buradan indirin: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Siteye giremiyorsanız DNS ayarlarınızı 194.140.100.210 ve 193.140.100.215 şeklinde ayarlayın. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler Abi...
technicker Üye bulutsuzgece' Alıntı: Arkadaşlar yanlış NSU sürümünü deniyorsunuz sanırım. Normal NSU'yu değil, "For Retail" diye biteni deneyeceksiniz. Doğru sürümü buradan indirin: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Siteye giremiyorsanız DNS ayarlarınızı 194.140.100.210 ve 193.140.100.215 şeklinde ayarlayın. Genişletmek için tıkla ... onda da aynı hata. usb bağla ekranında kalıyor. surum 3.0.8
bulutsuzgece' Alıntı: Arkadaşlar yanlış NSU sürümünü deniyorsunuz sanırım. Normal NSU'yu değil, "For Retail" diye biteni deneyeceksiniz. Doğru sürümü buradan indirin: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Siteye giremiyorsanız DNS ayarlarınızı 194.140.100.210 ve 193.140.100.215 şeklinde ayarlayın. Genişletmek için tıkla ... onda da aynı hata. usb bağla ekranında kalıyor. surum 3.0.8
bulutsuzgece Üye technicker' Alıntı: onda da aynı hata. usb bağla ekranında kalıyor. surum 3.0.8 Genişletmek için tıkla ... Biraz beklerseniz görmesi lazım. Telefonun kilit ekranı açık olsun.
technicker' Alıntı: onda da aynı hata. usb bağla ekranında kalıyor. surum 3.0.8 Genişletmek için tıkla ... Biraz beklerseniz görmesi lazım. Telefonun kilit ekranı açık olsun.
technicker Üye bulutsuzgece' Alıntı: Biraz beklerseniz görmesi lazım. Telefonun kilit ekranı açık olsun. Genişletmek için tıkla ... Bekliyorum Artık OTA dan önce görse bari - - - Eklendi - - - mstcnk' Alıntı: ben hallettim şu an indiriyor güncellemeyi 3047.0000.1326.2001 doğrudur demi ? Genişletmek için tıkla ... ne kadar sürede gördü telefonu
bulutsuzgece' Alıntı: Biraz beklerseniz görmesi lazım. Telefonun kilit ekranı açık olsun. Genişletmek için tıkla ... Bekliyorum Artık OTA dan önce görse bari - - - Eklendi - - - mstcnk' Alıntı: ben hallettim şu an indiriyor güncellemeyi 3047.0000.1326.2001 doğrudur demi ? Genişletmek için tıkla ... ne kadar sürede gördü telefonu
technicker Üye MCR Killjoy' Alıntı: Benim gibi OTA bekleyen kaldı mı? Genişletmek için tıkla ... Teli mahkum bekliyorum
MCR Killjoy' Alıntı: Benim gibi OTA bekleyen kaldı mı? Genişletmek için tıkla ... Teli mahkum bekliyorum
mesutcinik Üye technicker' Alıntı: ne kadar sürede gördü telefonu Genişletmek için tıkla ... ufak bi sürücü yazılımı yükleyip hemen telefonu gördü
technicker' Alıntı: ne kadar sürede gördü telefonu Genişletmek için tıkla ... ufak bi sürücü yazılımı yükleyip hemen telefonu gördü
n000k Üye bende ota bekliyorum beklemeye devam bakalım.. turkcell romludu benim, global romlu GDR2 beta yükledim.. ve bakalım ota üzerinden güncelleme gelirse ne olacak onun için test içerisindeyim
bende ota bekliyorum beklemeye devam bakalım.. turkcell romludu benim, global romlu GDR2 beta yükledim.. ve bakalım ota üzerinden güncelleme gelirse ne olacak onun için test içerisindeyim