WP Launcher - {Yeni Uygulama} - Nihayet Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Güzel görünüyor daha çok ss var mı :)

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
androiddeki orjinal uygulamayla yarışır ;)

arslanla

arslanla

Üye
bekliyoruz...:)

theruhix

Üye
instagrama fto ykleyip face ve twittrda paylaştırıyomu ? Eğer öyleyse hemen alıcam.d erkendn almak istiyorum.d

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Aslında androiddeki gibi bir youtube programıda güzel olabilir :)

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
symbiana can gelecek :)

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Güzel :)

umur ada

umur ada

Üye
instagram için tarih verebiliyor musun ?

arslanla

arslanla

Üye
sen nete düşmesini bekliyorsundur :D :D sicil kaydın kabarık :)

- - - Eklendi - - -

var zamanı geldikçe paylaşacağım

napıyım kredi kartı mı var abi herkes gibi bende nete düşmesini bekliyorum ama mobil ödeme olursa her uygulamana 5 er lira vermeye hazırım bilirsin...:)

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
instagram gelirse devrim olur

bayon

Üye
ya bişey soracam normalde bugüne kadar bu programı yapan elbet olurdu hani şimdi wp luncher gibi bundada yayınlanma sorunu olursa yinede bu uygulamayı paylaşacak mısın ? ona göre heveslenelim

pRime.

pRime.

Üye
instagram işine baktım ama epey zor gibi görünüyor. Onu da yaptım diyelim. uygulamanın boyutu en fazla 1 mb olur. yine uygulama işlevsel değil olur. Ama facebook uygulaması düşünüyorum.
Ama önce notes+ uygulaması üzerinde çalışıyorum. Bu projeyi bitirdikten sonra yine düşünürüm birşeyler. :)
n9'da instago adıyla instagramı kullanabiliyoruz şu anda. open source olması lazım isterseniz symbian'a da portlayıp paylaşabilirsiniz ancak şu anda upload yok onu getirmek için uğraşıyorlar.

ekleme: şimdi gördüm kendi yaptığın uygulamayı. yine de instago'ya bir bak derim.

eses2166

Üye
abi bu wp arayüzünü dahada geliştirecek misin?

achambo

achambo

Üye
vaay süper duruyo:)

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
ya bişey soracam normalde bugüne kadar bu programı yapan elbet olurdu hani şimdi wp luncher gibi bundada yayınlanma sorunu olursa yinede bu uygulamayı paylaşacak mısın ? ona göre heveslenelim

büyük ihtimal yayınlanma sorunu olmaz. wp deki sorun nokia çıkarttığı keyfi sorundu. Çok fazla benzediği için değiştirilmesini talep ettiler. Değiştirdik bu sefer başka bir kusur buldular. Şimdide genel izinde çoğu az çalışan var içeride iyi birine denk geldi onayladı.

- - - Eklendi - - -

abi bu wp arayüzünü dahada geliştirecek misin?

evet geri dönüşler ve mağaza yorumlarını dikkate alarak. Diğer türlü uygulamayı satın almayan kişilerin istekleri ve beklentileri boştur.

- - - Eklendi - - -

vaay süper duruyo:)

tasarım aşamasındayım

achambo

achambo

Üye
bir an önce çıksın da:)

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
instastym cikis tarihi ne zaman

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
henüz bitmedi

şuan için eksik özellikler:
-upload
-fotoğraf filtreleme
-yorum yapma (instagram tarafından özel izin gerekiyor)

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 14714 ve Cihanî Sultan

Üst Alt