Silinen Üye 14714
Kapalı Hesap
İşlevsel kısım çoğu uygulamada 1 mb olmaz bile. Ayrıca mağazadaki açıklamalarda da belirttiğim üzere yeni uygulamalar eklenecektir. Ama bu uygulamanın hakettiği ilgiyi görmesine bağlı.
- - - Eklendi - - -
Şuan var olan uygulamalar
windows phone dialer
windows phone sms uygulaması artı olarak ie10 görünümlü basit tarayıcı
uygulama gerçek işletim sistemi değildir.
Uygulamanın videosu
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Emegine saglik ustam;
Videodan edindigim izlenime gore bir kac sey soylemek isterim;
-Giprasan tiles'larin hareketlerini fonksiyonlarina gore duzenleyebilir misin? (hepsi icin standart bir giprasim yerine uygulama durumunda degisiklik oldugunda giprasarak bizleri uyarsa)
-Sistemde yuklu uygulamalar-fonksiyonlar launcher'a eklenebiliyor mu ya da ekleyebilecek miyiz?
-Mesela hafiza durumlari, ram-cpu kullanimini gosteren tiles'lar ekleyebilir misin?
Kisacasi aklimda cok sey var, muhakkak seninde vardir fakat emeginin karsiligini alabilmek konusunda suphelerin oldugunu varsayiyorum cunku emege saygi konusunda toplumca gereken hassasiyeti gostermiyoruz.
Symbian oldurulmus olsa bile senin gibi bu ugurda hala bizleri onemseyen arkadaslarimiza destek cikmamiz gerektigini dusunuyorum. Sen ve Mesut kardesimiz gibi arkadaslarimiz ortak bir cati altinda(forum catisi ya da benzeri) toplansaniz ve Symbian icin yararli ve farkli uygulamalar gelistirseniz super olur. Ben ve benim gibi dusunenler eminim vardir ve artacaktir. Sizleri diger yabanci forumlarda da destekleriz, reklaminizi yapariz. Ayrica maddi olarak destekleriz. Nokia Store'dan satin almak haricinde donorunuz olabilirim ve olusturacaginiz havuza bagista bulunurum(durumuma istinaden baslangic olarak 100€ ile acilisi yaparim). Benim gibi dusunen arkadaslarimiz da katkida bulunsalar eminim ki daha guzel sonuclar aliriz. Sizler emeginizin karsiligini alirsiniz biz symbian severler "ulan bizimde corbada tuzumuz var" edasiyla zevkle uygulamalarinizi kullaniriz.
Sizleri elimden geldigince desteklemekten buyuk zevk alacagimi belirtmek isterim.
Fakat bir konuyu begenmedim, oda uygulamanin ismi. WP launcher. Ben Symbiana ozgu birsey ve ona gore ismi olmasini tercih ederim

Umarim yanlis bir kelime kullanmamisimdir, saygilar, iyi calismalar.