WP Launcher - {Yeni Uygulama} - Nihayet Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
İşlevsel kısım çoğu uygulamada 1 mb olmaz bile. Ayrıca mağazadaki açıklamalarda da belirttiğim üzere yeni uygulamalar eklenecektir. Ama bu uygulamanın hakettiği ilgiyi görmesine bağlı.

- - - Eklendi - - -

Şuan var olan uygulamalar
windows phone dialer
windows phone sms uygulaması artı olarak ie10 görünümlü basit tarayıcı

uygulama gerçek işletim sistemi değildir.

Uygulamanın videosu

Emegine saglik ustam;

Videodan edindigim izlenime gore bir kac sey soylemek isterim;

-Giprasan tiles'larin hareketlerini fonksiyonlarina gore duzenleyebilir misin? (hepsi icin standart bir giprasim yerine uygulama durumunda degisiklik oldugunda giprasarak bizleri uyarsa)

-Sistemde yuklu uygulamalar-fonksiyonlar launcher'a eklenebiliyor mu ya da ekleyebilecek miyiz?

-Mesela hafiza durumlari, ram-cpu kullanimini gosteren tiles'lar ekleyebilir misin?

Kisacasi aklimda cok sey var, muhakkak seninde vardir fakat emeginin karsiligini alabilmek konusunda suphelerin oldugunu varsayiyorum cunku emege saygi konusunda toplumca gereken hassasiyeti gostermiyoruz.

Symbian oldurulmus olsa bile senin gibi bu ugurda hala bizleri onemseyen arkadaslarimiza destek cikmamiz gerektigini dusunuyorum. Sen ve Mesut kardesimiz gibi arkadaslarimiz ortak bir cati altinda(forum catisi ya da benzeri) toplansaniz ve Symbian icin yararli ve farkli uygulamalar gelistirseniz super olur. Ben ve benim gibi dusunenler eminim vardir ve artacaktir. Sizleri diger yabanci forumlarda da destekleriz, reklaminizi yapariz. Ayrica maddi olarak destekleriz. Nokia Store'dan satin almak haricinde donorunuz olabilirim ve olusturacaginiz havuza bagista bulunurum(durumuma istinaden baslangic olarak 100€ ile acilisi yaparim). Benim gibi dusunen arkadaslarimiz da katkida bulunsalar eminim ki daha guzel sonuclar aliriz. Sizler emeginizin karsiligini alirsiniz biz symbian severler "ulan bizimde corbada tuzumuz var" edasiyla zevkle uygulamalarinizi kullaniriz.

Sizleri elimden geldigince desteklemekten buyuk zevk alacagimi belirtmek isterim.

Fakat bir konuyu begenmedim, oda uygulamanin ismi. WP launcher. Ben Symbiana ozgu birsey ve ona gore ismi olmasini tercih ederim :D

Umarim yanlis bir kelime kullanmamisimdir, saygilar, iyi calismalar.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan ve akinorta

catdog136

catdog136

Üye
isteyen uygulamayı alır isteyen almaz, ama sonuçta emek verilmiş ve bugüne kadar gördüğüm en iyi windows 8 launcherı, sırf bu yüzden 3tl verilip alınır. uygulama için teşekkürler.

-Hokage-

-Hokage-

Üye
bende ilk konu açıldıgından beri gelmesini bekliyordum açıkcası. Ama ücretli olması beni üzdü. ya nete düşmesini beklicez ya da ücretsiz olmasını.Zaten gerçekten o kadar güzel birşeyse mutlaka düşecektir :)

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
launcher ile işletim sistemi farkını anlayacak seviyedeyim özellikle belirtmene gerek yoktu.
0.47mb bir launcher (arayüz) yapmışsın ve ovi magazaya koymuşsun çogu launcherde olmayan birkaç özellik eklemişsin. ortada bir emek var ama spb shell gibi kullanışlı bir arayüz degil çogu launcher gibi belki en fazla 1 saat kullanacagız ve bunun için 3 tl ödeyecegiz böyle olacagına daha kaliteli ve işlevsel bir arayüz olsa idi 30 tl bile ödeyecegimi söyledim. bekledigi ilgiye göre daha fazla ekleme olacak demişsin o eklemeleri güncelleştirme şeklindemi yapacaksın yoksa ayrı bir paket şeklindemi sunacaksın?

ek özellikler güncelleme ile sunulacaktır tabiki de. çünkü ayrı uygulama yapmak katliam olur. Hem benim açımdan da iyi olmaz. İnsanlar bir kere para versin uygulamanın güncellenmesini beklesin. Daha sonra hangi uygulamanın ekleneceğini bu konu altında paylaşırım.

theruhix

Üye
akın abi yeri değl ama instagram noldu?

akinorta

Üye
    Konu Sahibi

Emegine saglik ustam;

Videodan edindigim izlenime gore bir kac sey soylemek isterim;

-Giprasan tiles'larin hareketlerini fonksiyonlarina gore duzenleyebilir misin? (hepsi icin standart bir giprasim yerine uygulama durumunda degisiklik oldugunda giprasarak bizleri uyarsa)

-Sistemde yuklu uygulamalar-fonksiyonlar launcher'a eklenebiliyor mu ya da ekleyebilecek miyiz?

-Mesela hafiza durumlari, ram-cpu kullanimini gosteren tiles'lar ekleyebilir misin?

Kisacasi aklimda cok sey var, muhakkak seninde vardir fakat emeginin karsiligini alabilmek konusunda suphelerin oldugunu varsayiyorum cunku emege saygi konusunda toplumca gereken hassasiyeti gostermiyoruz.

Symbian oldurulmus olsa bile senin gibi bu ugurda hala bizleri onemseyen arkadaslarimiza destek cikmamiz gerektigini dusunuyorum. Sen ve Mesut kardesimiz gibi arkadaslarimiz ortak bir cati altinda(forum catisi ya da benzeri) toplansaniz ve Symbian icin yararli ve farkli uygulamalar gelistirseniz super olur. Ben ve benim gibi dusunenler eminim vardir ve artacaktir. Sizleri diger yabanci forumlarda da destekleriz, reklaminizi yapariz. Ayrica maddi olarak destekleriz. Nokia Store'dan satin almak haricinde donorunuz olabilirim ve olusturacaginiz havuza bagista bulunurum(durumuma istinaden baslangic olarak 100€ ile acilisi yaparim). Benim gibi dusunen arkadaslarimiz da katkida bulunsalar eminim ki daha guzel sonuclar aliriz. Sizler emeginizin karsiligini alirsiniz biz symbian severler "ulan bizimde corbada tuzumuz var" edasiyla zevkle uygulamalarinizi kullaniriz.

Sizleri elimden geldigince desteklemekten buyuk zevk alacagimi belirtmek isterim.

Fakat bir konuyu begenmedim, oda uygulamanin ismi. WP launcher. Ben Symbiana ozgu birsey ve ona gore ismi olmasini tercih ederim :D

Umarim yanlis bir kelime kullanmamisimdir, saygilar, iyi calismalar.

Yorumunuz için teşekkürler.

Uygulamanın ismi ile ilgili nokia tarafından çok sorunla karşılaştım. Bu değişen 3. ya da 4.isim. İlk defa bunu onayladılar. Farklı bir marka ismi gibi bir isim de koyabilirdik bu seferde mağazada arama yapıldığında yukarılarda çıkması ve kullanıcı ile buluşması zor olurdu. Normalde ben de bu ismi çok beğendiğimi söyleyemem. Çünkü sadece launcher değil uygulama sonuçta.

Sistemde yüklü olan uygulamaların windows phone daki versiyonlarına benzer arayüzde olan uygulamaları ekleyeceğim. İçindeki 3 uygulamanın dışında wp deki hangi sistem uygulamasını bu uygulamada görmek istersiniz?

CPU, RAM hafıza bilgisini gösteren kutucuklar eklenebilir. Hava durumu vs yapılabilir.

Bundan sonraki güncellemede ekleyeceğim ilk özellik. Telefon açıldığında otomatik olarak açılması ve doğala yakın his kazandırması.

- - - Eklendi - - -

akın abi yeri değl ama instagram noldu?

instagram işine baktım ama epey zor gibi görünüyor. Onu da yaptım diyelim. uygulamanın boyutu en fazla 1 mb olur. yine uygulama işlevsel değil olur. Ama facebook uygulaması düşünüyorum.
Ama önce notes+ uygulaması üzerinde çalışıyorum. Bu projeyi bitirdikten sonra yine düşünürüm birşeyler. :)

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
aliosman166

aliosman166

Üye
Yorumunuz için teşekkürler.

Uygulamanın ismi ile ilgili nokia tarafından çok sorunla karşılaştım. Bu değişen 3. ya da 4.isim. İlk defa bunu onayladılar. Farklı bir marka ismi gibi bir isim de koyabilirdik bu seferde mağazada arama yapıldığında yukarılarda çıkması ve kullanıcı ile buluşması zor olurdu. Normalde ben de bu ismi çok beğendiğimi söyleyemem. Çünkü sadece launcher değil uygulama sonuçta.

Sistemde yüklü olan uygulamaların windows phone daki versiyonlarına benzer arayüzde olan uygulamaları ekleyeceğim. İçindeki 3 uygulamanın dışında wp deki hangi sistem uygulamasını bu uygulamada görmek istersiniz?

CPU, RAM hafıza bilgisini gösteren kutucuklar eklenebilir. Hava durumu vs yapılabilir.

Bundan sonraki güncellemede ekleyeceğim ilk özellik. Telefon açıldığında otomatik olarak açılması ve doğala yakın his kazandırması.

- - - Eklendi - - -

instagram işine baktım ama epey zor gibi görünüyor. Onu da yaptım diyelim. uygulamanın boyutu en fazla 1 mb olur. yine uygulama işlevsel değil olur. Ama facebook uygulaması düşünüyorum.
Ama önce notes+ uygulaması üzerinde çalışıyorum. Bu projeyi bitirdikten sonra yine düşünürüm birşeyler. :)
instagramı yaparsan kimse boyutuna bakmaz takma kafanı ;)
facebook yaparsan şu sohbeti de açsın adam gibi sohbet programı kalmadı.. Bi de hani bildirim veya biri mesaj gönderdiğinde telefona bildirim gelse tadından yenmez

- - - Eklendi - - -

bu WP launcer in de arkasını bırakma, güzel olmuş daha iyi olabilir.. İşte böyle işler tek tek deil de grupça yapılsa zaman sıkıntısı yaşanmaz her uygulama hızla gelişir ve daha çabuk yeni uygulamalar çıkar

• Beğen
Tepkiler: akinorta
arslanla

arslanla

Üye
akın bu uygulamanın kampanyasını yapsan hem mağazada yukarılara taşırız 5 yıldızlı yorumlar yaparız ya da olmadı mobil ödeme ile satarsın...

• Beğen
Tepkiler: akinorta
gardi

gardi

Üye
spb mobile gibi kaliteli olsa 3 degil 30 tl verilir ama 0.47mb lık arayüze kardeş kızma ama 3 tl verilmez. Yinede emegine saglık

spb mobileye sanki 30 tl verdinde aldın.bırakın arkadaş bu işleri zaten symbian ölmek üzere.sen almazsan alma belki alan olur.adımın emeğiyle niye uğrasıyorsun.

caglar b

caglar b

Üye
spb mobileye sanki 30 tl verdinde aldın.bırakın arkadaş bu işleri zaten symbian ölmek üzere.sen almazsan alma belki alan olur.adımın emeğiyle niye uğrasıyorsun.
emegiyle ugraşmak? Eleştri yapmamın nesi yanlış hem uygulamayı yapan arkadaşdan almazsan alma gibi bir yorum gelmezken sen hangi kafanın eseri öyle bir yorum yapıyorsun :hmmm

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar lütfen tartışmayalım. Ben uygulamayı yaptım. Önce buraya haber vereyim dedim. Çünkü daha önce soranlar olmuştu. WP Suite noldu ? ne zaman yayınlanacak diye ?

Uygulamayı ücretsiz yapamazdım haliyle. Kimse ücretsiz olmasını beklemesin. Hayır işi değil sonuçta. Uygulamanın eksikleri olabilir burası kabul. Ama uygulamanın içini bilmeden çok basit, bir işe yaramaz demek eleştiri değildir. Böyle cümleler hakaretten ibarettir. Kimse uygulamayı zorla satmaya çalışmıyor ayrıca satın almaya da teşvik etmiyor.

Yorumlarınızı ve uygulamadan beklentilerinizi, eleştirilerinizi karşılıklı saygı çerçevesinde bekliyorum...

- - - Eklendi - - -

Lütfen karşılıklı atışma şeklinde yorum yapmayalım.

- - - Eklendi - - -

Ben yaptıysam yaptıklarımdan özür diliyorum.

gardi

gardi

Üye
emegiyle ugraşmak? Eleştri yapmamın nesi yanlış hem uygulamayı yapan arkadaşdan almazsan alma gibi bir yorum gelmezken sen hangi kafanın eseri öyle bir yorum yapıyorsun :hmmm
hitabet şeklini değiştir kafayı gözüde bırak .
eleştiri yapman için ilk önce yazman gerekir.işin zorluğunu göreceksin sonra 3 tl ile kıyaslama yapacaksın.
her zaman böyle oluyor.bizim insanımız uğraşıyor yapıyor.adamın biri ordan çıkıyor.yok pahalı yok.olmamış. iyisinide sen yap arkadaş .ülkenin en büyük sorunu zaten bu muhalefet.yapana muhalefet olmayacaksın kısaca karışmıyacaksın

caglar b

caglar b

Üye
hitabet şeklini değiştir kafayı gözüde bırak .
eleştiri yapman için ilk önce yazman gerekir.işin zorluğunu göreceksin sonra 3 tl ile kıyaslama yapacaksın.
her zaman böyle oluyor.bizim insanımız uğraşıyor yapıyor.adamın biri ordan çıkıyor.yok pahalı yok.olmamış. iyisinide sen yap arkadaş .ülkenin en büyük sorunu zaten bu muhalefet.yapana muhalefet olmayacaksın kısaca karışmıyacaksın

olur başka :D
akınorta üstad kabul ediyorum eleştrimin dozu kaçtı emegine saglık ugraşıp yapmışsın umarım dahada ilerletip kalıteli bir arayüz yaparsın

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
olur başka :D
akınorta üstad kabul ediyorum eleştrimin dozu kaçtı emegine saglık ugraşıp yapmışsın umarım dahada ilerletip kalıteli bir arayüz yaparsın

benim de temennim bu yönde.
Bana eksiklerimi burası böyle olsun dileklerinizi iletin. ben de yapmaya çalışayım

achambo

achambo

Üye
kendimiz menüyü düzenleyebiliyomuyuz öyleyse çok iyi olur:)

• Beğen
cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
tatliya baglandi :)

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
kendimiz menüyü düzenleyebiliyomuyuz öyleyse çok iyi olur:)
Evet özellikle tileların boyutu değiştirilebilir olmalı kitam bir launcher olsun.Ben zaten konu ilk açıldığında belirtmiştim launcher olarak oldukça başarılı görünüyor diye.Devamını özellikle de sistem uygulamalarını Modern UI'ye uyarlamanı bekliyorum.Alamayacağım ama en azından takip ediyorum. :oke:

arslanla

arslanla

Üye
akın kampanya düşünüyor musun hem uygulamanın eksiklerini falan iletiriz hem de 5 yıldızlı yorumlar yaparız ne düşünüyorsun?

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
Evet özellikle tileların boyutu değiştirilebilir olmalı kitam bir launcher olsun.Ben zaten konu ilk açıldığında belirtmiştim launcher olarak oldukça başarılı görünüyor diye.Devamını özellikle de sistem uygulamalarını Modern UI'ye uyarlamanı bekliyorum.Alamayacağım ama en azından takip ediyorum. :oke:

diğer uygulamaları uyarlayacağım ancak kutuların boyutunu değiştirilebilir yapmam epey zor.

• Beğen

Üst Alt