Cihanî Sultan
Üye
Hadi bakalım güveniyorlar sana ( Ben FB bekleyeni olduğum için o konuda güvenicemhenüz bitmedi
şuan için eksik özellikler:
-upload
-fotoğraf filtreleme
-yorum yapma (instagram tarafından özel izin gerekiyor)
)Hadi bakalım güveniyorlar sana ( Ben FB bekleyeni olduğum için o konuda güvenicemhenüz bitmedi
şuan için eksik özellikler:
-upload
-fotoğraf filtreleme
-yorum yapma (instagram tarafından özel izin gerekiyor)
)Hadi bakalım güveniyorlar sana ( Ben FB bekleyeni olduğum için o konuda güvenicem)

kardeş ben aldım iki uygulama açtıktan sonra hiçbir şeye basamıyorsun tarayıcıdada maxicepte ekte dosyalarını indiremiyorum.
Kardeş görende diyecek ücretlik bir uygulama bu ücretsiz olacak ücretliyi hakketmiyor ben zannettim iyi bir tarayıcı bide explore 10 yazmışınız resmen dolandırıldım tarayıcıda bir geri tuşu bile yok 2 uygulama açtıktan sonra bir uygulamaya basınca ekran hiç algılamıyor iki uygulamadan fazla açamıyorsun tarayıcı yan dönmüyor multi touch özelliği yok tarayıcıda bunları geliştirirsen bu ücreti hakkeder normal bir uuygulama yapmışsın hiçbir özelliği çok bide çok geç açılıyor uygulamalar.
- - - Eklendi - - -
B,rşey ,nd,rem,yorsun bide ben bunu hep tarayıcı için almak istedim bunda tarayıcı hiç donmuyor tarayıcıyı geliştirsen iyi olur bu nedenle herkes uygulamanı alabilir.
- - - Eklendi - - -
Tarayıcıda bir sayfaya giriyon geri gidemiyon gerek tarayıcıyı yeniden başlatasın böyle saçma bir şey yok ya basit bir uygulama.klavye açıyon tarayıcıda klavyeyi kapatırken arkada siyahlık oluyor yazıları göremiyorsun.
- - - Eklendi - - -
Paramı Geri İstiyorum.
- - - Eklendi - - -
Yazılar küpküçücük tarayıcıda okuyamıyosun bile.
aslında bunlarla ugraşmayıp kaliteli bir tarayıcı yapsan daha güzel olmazmı![]()
instagram ne zaman cıkcak
InstaSYM'da bekliyorum dostumwp launcher çıktı ya
çıkınca haber vericem daha bitmedi uzun bir yolu var