WP Launcher - {Yeni Uygulama} - Nihayet Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
henüz bitmedi

şuan için eksik özellikler:
-upload
-fotoğraf filtreleme
-yorum yapma (instagram tarafından özel izin gerekiyor)
Hadi bakalım güveniyorlar sana ( Ben FB bekleyeni olduğum için o konuda güvenicem :D )

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
instagram videolarını izleme özelliği eklendi

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 14714 ve Cihanî Sultan
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
yeni bir özellik daha geldi demek hayırlı olsun

blackcemre

Üye
kardeş ben aldım iki uygulama açtıktan sonra hiçbir şeye basamıyorsun tarayıcıdada maxicepte ekte dosyalarını indiremiyorum.

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
kardeş ben aldım iki uygulama açtıktan sonra hiçbir şeye basamıyorsun tarayıcıdada maxicepte ekte dosyalarını indiremiyorum.

sadece basit tarayıcı. internet tarayıcısı değil. Dosya indirme desteği ve çerez tutma yoktur. Uygulamanın amacı telefona görsellik katmaktır.

blackcemre

Üye
Kardeş görende diyecek ücretlik bir uygulama bu ücretsiz olacak ücretliyi hakketmiyor ben zannettim iyi bir tarayıcı bide explore 10 yazmışınız resmen dolandırıldım tarayıcıda bir geri tuşu bile yok 2 uygulama açtıktan sonra bir uygulamaya basınca ekran hiç algılamıyor iki uygulamadan fazla açamıyorsun tarayıcı yan dönmüyor multi touch özelliği yok tarayıcıda bunları geliştirirsen bu ücreti hakkeder normal bir uuygulama yapmışsın hiçbir özelliği çok bide çok geç açılıyor uygulamalar.

- - - Eklendi - - -

B,rşey ,nd,rem,yorsun bide ben bunu hep tarayıcı için almak istedim bunda tarayıcı hiç donmuyor tarayıcıyı geliştirsen iyi olur bu nedenle herkes uygulamanı alabilir.

- - - Eklendi - - -

Tarayıcıda bir sayfaya giriyon geri gidemiyon gerek tarayıcıyı yeniden başlatasın basit bir uygulama.klavye açıyon tarayıcıda klavyeyi kapatırken arkada siyahlık oluyor yazıları göremiyorsun.

- - - Eklendi - - -

Paramı Geri İstiyorum.

- - - Eklendi - - -

Yazılar küpküçücük tarayıcıda okuyamıyosun bile.

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
uygulamanın adı launcher zaten. Uygulama sana mükemmel tarayıcı zevki verecek değil. Telefona görsellik katar sadece.

Ayrıca verdiğin para bana gelmiyor. Verdiğin para bana 3 ay sonra dönüyor. Para iadeni nokia mağazadan isteyeceksin... Geçerli bir sebebin varsa iade talebini kabul edeceklerdir.

- - - Eklendi - - -

böyle bir tarayıcıyı yapıldığnda bu simülatörün içine konulmayacaktır zaten

- - - Eklendi - - -

internet explorer 10 tarayıcısı yapmak mümkün mü. Bunu sende biliyordun şimdi burada beni aşağılamaya kalkamazsın.

- - - Eklendi - - -

en başından beri basit bir tarayıcı olduğunu söylemiştim.

- - - Eklendi - - -

klavye kapanınca arkada olan siyahlığın sebebi sensin. Orada git butonu var sen kullanasın diye. Çoğu uygulamada zaten klavye kapanınca tuşların izi kalıyor. Bunun sebebi ben miyim sence. Elindeki telefonu işlemci hızı 32 ghz değil. 680 mhz bunun yarısına dokunamıyorsun bile. Uygulamada kasılma oluyorsa sebebi donanı yetmezliğidir.

- - - Eklendi - - -

bir benim ülkemin insanları bir şey beğenmez zaten. Nokia bile uygulamayı başarılı buldu ve ücretsiz bir asha telefon gönderdi uygulamalarımı oraya da yapmam için.

- - - Eklendi - - -

mağazada başka örneği varsa daha iyisi varsa söyleyin bakalım. Bu kadar kapsamlı bir launcher arayüzü hiç bir uygulamada yoktur.

• Beğen
Tepkiler: eses2166 ve Silinen Üye 14714
Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
Kardeş görende diyecek ücretlik bir uygulama bu ücretsiz olacak ücretliyi hakketmiyor ben zannettim iyi bir tarayıcı bide explore 10 yazmışınız resmen dolandırıldım tarayıcıda bir geri tuşu bile yok 2 uygulama açtıktan sonra bir uygulamaya basınca ekran hiç algılamıyor iki uygulamadan fazla açamıyorsun tarayıcı yan dönmüyor multi touch özelliği yok tarayıcıda bunları geliştirirsen bu ücreti hakkeder normal bir uuygulama yapmışsın hiçbir özelliği çok bide çok geç açılıyor uygulamalar.

- - - Eklendi - - -

B,rşey ,nd,rem,yorsun bide ben bunu hep tarayıcı için almak istedim bunda tarayıcı hiç donmuyor tarayıcıyı geliştirsen iyi olur bu nedenle herkes uygulamanı alabilir.

- - - Eklendi - - -

Tarayıcıda bir sayfaya giriyon geri gidemiyon gerek tarayıcıyı yeniden başlatasın böyle saçma bir şey yok ya basit bir uygulama.klavye açıyon tarayıcıda klavyeyi kapatırken arkada siyahlık oluyor yazıları göremiyorsun.

- - - Eklendi - - -

Paramı Geri İstiyorum.

- - - Eklendi - - -

Yazılar küpküçücük tarayıcıda okuyamıyosun bile.

Satin almadan once uygulamayi gelistiren arkadasimiza aklimizdaki sorulari sormamiz gerekmez mi? Kendisi surekli burada, davranisin dogru degil.

achambo

achambo

Üye
asha telefon mu geldi :) hayırlı olsun abi iyi işler yapıyosun ne diyim:)

- - - Eklendi - - -

ben launcher çok kullanmam şarja önem verdiğimden bir de kredi kart sıkıntısı var yoksa almayı düşünüyorum :) elime geçse bir kart alıcam da yok işte:)

caglar b

caglar b

Üye
aslında bunlarla ugraşmayıp kaliteli bir tarayıcı yapsan daha güzel olmazmı :)

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
aslında bunlarla ugraşmayıp kaliteli bir tarayıcı yapsan daha güzel olmazmı :)

kaliteli tarayıcı çok zor işte bir takım denemelerim oldu saf qt ile yaptım ama o da donuyor gerçekten. Ya cihaz yetmiyor ya da ben yapamıyorum daha iyisini ki ikincisi daha doğru olabilir. Çünkü tarayıcı yapma işi üst düzey bir iş gibi geliyor bana. Qt c++ kısmında benden daha iyileri var forumda belki onlar yapabilir.

burakkk97

Üye
Asha mi insan lumia gonderir peh.

Anil-D

Anil-D

Üye
abi bakalım daha neler cıkaracan ama tarayıcı yaparsan iyi olur

-omer-

-omer-

Üye
InstaSYM ve WP Launcher için bekliyorum. İlk yayınlamanız ve ilk geliştirmelerinizden sonra ikisinide satın alıcam. Ve bilgin olsun diye söylüyorum 2 yıldır ilk defa bir uygulamaya para vericem. Çünkü hakediyorsun! Kim ne derse desin yaptığın uygulamalar 10 numara 5 yıldız! Ve de facebook uygulaması için eğer mesaj geldiği anda bilgi baloncuğu çıkacaksa (androiddekinin aynısı veya benzeri) hiç düşünmeden onu da alıcam bilgin olsun

achambo

achambo

Üye
wp launcher çıktı ya

Anil-D

Anil-D

Üye
instagram ne zaman cıkcak

tupyupp

tupyupp

Üye
Abi bu launcher daki klavye çok süper. Bunu symbian 3 telefonlarımızın ana klavyesi olarak kullanmak mümkün mü? Yapılabilir mi?

Üst Alt