akinorta
Üye
değişebilir yapma da istediğimizi ekleyip çıkarabilsek mesela
bunu düşünüyorum
değişebilir yapma da istediğimizi ekleyip çıkarabilsek mesela
Tamam olduğu kadardiğer uygulamaları uyarlayacağım ancak kutuların boyutunu değiştirilebilir yapmam epey zor.

Önce instagram mı facebook mu siz karar verin ben hemen başlayayımbir de instagram olsasüper olur
tek eksik o![]()

Bir de 808 li kullanıcı geldi3 yorum var 3'u de 701 kullanicisi![]()

Elimden gelen bir şey yok. Nokia türkiye operatörleriyle anlaşma yapmadığı için sadece kredi kartı kullanılabiliyor.ben alabilsem alıcam da kart yok hesaptan çekse olur da telefonda tl var
Bence öncelik Facebook.Ama diğer yorumlar da gelsin bakalım.![]()
Yorumunuz için teşekkürler.
Uygulamanın ismi ile ilgili nokia tarafından çok sorunla karşılaştım. Bu değişen 3. ya da 4.isim. İlk defa bunu onayladılar. Farklı bir marka ismi gibi bir isim de koyabilirdik bu seferde mağazada arama yapıldığında yukarılarda çıkması ve kullanıcı ile buluşması zor olurdu. Normalde ben de bu ismi çok beğendiğimi söyleyemem. Çünkü sadece launcher değil uygulama sonuçta.
Sistemde yüklü olan uygulamaların windows phone daki versiyonlarına benzer arayüzde olan uygulamaları ekleyeceğim. İçindeki 3 uygulamanın dışında wp deki hangi sistem uygulamasını bu uygulamada görmek istersiniz?
CPU, RAM hafıza bilgisini gösteren kutucuklar eklenebilir. Hava durumu vs yapılabilir.
Bundan sonraki güncellemede ekleyeceğim ilk özellik. Telefon açıldığında otomatik olarak açılması ve doğala yakın his kazandırması.
- - - Eklendi - - -
instagram işine baktım ama epey zor gibi görünüyor. Onu da yaptım diyelim. uygulamanın boyutu en fazla 1 mb olur. yine uygulama işlevsel değil olur. Ama facebook uygulaması düşünüyorum.
Ama önce notes+ uygulaması üzerinde çalışıyorum. Bu projeyi bitirdikten sonra yine düşünürüm birşeyler.![]()
facebook bildirimli olacaksa olsun. Olmayacaksa kesinlikle instagram. Hem instagram daha kolay facebook dan daha kısa süre içerisinde yapılır
kolay olmadığını biliyorum ama facebooktan daha kolay die düşünüyorum..
O Kadar Kolay Değil İşte.
adam uğraşmiş uygulama yapmiş önüne gelen atiyor var mi böyle iş:d
Hangi uygulama için?büyük büyük yazmaya gerek yoktu.
- - - Eklendi - - -
instagram için karar verdim.
uygulama için isim önerisi olan ?