WP Launcher - {Yeni Uygulama} - Nihayet Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Dumbledore

Dumbledore

Üye
akınorta,hesap numarası ver,veya tl atalım ne bileyim farklı bir ödeme sistemi bulamaz mısın ya ?

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
evet kardeş yeni bir ödeme yöntemi bul

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
maalesef sunabileceğim alternatif ödeme sistemi yok. Belki web sitesi üzerinden paypal entegrasyonu kurarım.

Anil-D

Anil-D

Üye
onasıl oluyor tlyle alma varmı

-Hokage-

-Hokage-

Üye
sonunda düştü nete. Ama tebrikler baya sürdü gelmesi :)

alikemal34

Üye
evet akın nete düştü denedim ama çok eksiği var kırmızı tuşa basınca kapanıyor açık uygulamalarda gözüküyor bunların düzeltilmesi lazım güncelleme yapacak mısın?

arslanla

arslanla

Üye
nete düşmüş güzel ama daha çok geliştirilmesi gerek...

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
tabiiki güncelleme şart ;)

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
yuh artık üstüne basa basa nete düşmüş diyorsunuz ya !

smh60

smh60

Üye
:hmmm

Anil-D

Anil-D

Üye
:hmmm nolur burda :polis:

NokiaBeLLe

NokiaBeLLe

Üye
yuh artık üstüne basa basa nete düşmüş diyorsunuz ya !

bende netten indirdim kurdum uygulamanın telif hakkı varmış gibi 24 saat içinde tekrar sildim uygulamayı isteyen istedigi yerden indirir kullanır sonuçta senin üzerine kayıtlı bir telif hakkı yok sana tavsiyem telif hakkı alman uygulamalarına böylece hiçbir sitede paylaşılmasına izin vermezsin... Bu arada uygulamanı bir kullanıcı olarak test ettim ve daha tam saglıklı çalışmadıgını gördüm güncellenince magazadan satın alacam emegine saglık geçmiş olsun

alikemal34

Üye
bende netten indirdim kurdum uygulamanın telif hakkı varmış gibi 24 saat içinde tekrar sildim uygulamayı isteyen istedigi yerden indirir kullanır sonuçta senin üzerine kayıtlı bir telif hakkı yok sana tavsiyem telif hakkı alman uygulamalarına böylece hiçbir sitede paylaşılmasına izin vermezsin... Bu arada uygulamanı bir kullanıcı olarak test ettim ve daha tam saglıklı çalışmadıgını gördüm güncellenince magazadan satın alacam emegine saglık geçmiş olsun

aynen katılıyorum kardeşim paylaşılmasına da izin vermiyor zaten bari mesajlarımıza karışmasa iyi olur...

akinorta

Üye
    Konu Sahibi

Telif hakkının ne olduğunu bilmeden konuşma bence. Üstelik 24 saat vs vs gibi işler boş. Onu bulup kullanman tamamen suç. Deneme amacıyla falan çocuk sözleri bunlar. İşin hukuki kısmını benden daha iyi bilemezsin bundan emin ol.

caglar b

caglar b

Üye
Telif hakkının ne olduğunu bilmeden konuşma bence. Üstelik 24 saat vs vs gibi işler boş. Onu bulup kullanman tamamen suç. Deneme amacıyla falan çocuk sözleri bunlar. İşin hukuki kısmını benden daha iyi bilemezsin bundan emin ol.

telif hakkı konusunda haklısın, arkadaşın dedigi kadar kolay degi

sefaturut

Üye
Gerçekten emek verilip uğraşılmış Allah razı olsun ben bu uygulamayı satın almak istiyorum ama satın al dediğim zaman hesabımdan tl düşmüyor kart felan diyo lütfen yardımcı olur musunuz?

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Gerçekten emek verilip uğraşılmış Allah razı olsun ben bu uygulamayı satın almak istiyorum ama satın al dediğim zaman hesabımdan tl düşmüyor kart felan diyo lütfen yardımcı olur musunuz?
Tek yol kart ile...

-Hokage-

-Hokage-

Üye
Milletin HD oyunaları nete düşüyor. Bu düşmüşse ne olmuş yani. Düşecekti elbette önüne geçemezsin filimler müzikler flan hemen aynı gün düşerken senin bu uygulama düşmüş gözüne çok görünmesin :)

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
stalker535 ceza almak istemiyorsan linki kaldır

Marco Laren

Marco Laren

Üye
Link verirmisiniz?

Üst Alt