yuh artık üstüne basa basa nete düşmüş diyorsunuz ya !
bende netten indirdim kurdum uygulamanın telif hakkı varmış gibi 24 saat içinde tekrar sildim uygulamayı isteyen istedigi yerden indirir kullanır sonuçta senin üzerine kayıtlı bir telif hakkı yok sana tavsiyem telif hakkı alman uygulamalarına böylece hiçbir sitede paylaşılmasına izin vermezsin... Bu arada uygulamanı bir kullanıcı olarak test ettim ve daha tam saglıklı çalışmadıgını gördüm güncellenince magazadan satın alacam emegine saglık geçmiş olsun
bende netten indirdim kurdum uygulamanın telif hakkı varmış gibi 24 saat içinde tekrar sildim uygulamayı isteyen istedigi yerden indirir kullanır sonuçta senin üzerine kayıtlı bir telif hakkı yok sana tavsiyem telif hakkı alman uygulamalarına böylece hiçbir sitede paylaşılmasına izin vermezsin... Bu arada uygulamanı bir kullanıcı olarak test ettim ve daha tam saglıklı çalışmadıgını gördüm güncellenince magazadan satın alacam emegine saglık geçmiş olsun
Telif hakkının ne olduğunu bilmeden konuşma bence. Üstelik 24 saat vs vs gibi işler boş. Onu bulup kullanman tamamen suç. Deneme amacıyla falan çocuk sözleri bunlar. İşin hukuki kısmını benden daha iyi bilemezsin bundan emin ol.
Tek yol kart ile...Gerçekten emek verilip uğraşılmış Allah razı olsun ben bu uygulamayı satın almak istiyorum ama satın al dediğim zaman hesabımdan tl düşmüyor kart felan diyo lütfen yardımcı olur musunuz?