Öneri Wp denemek istiyorum telefonunu takas edecek varmi

Sponsorlu Bağlantılar

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
1320 hic gormedjm bugun 925 inceledim ama acik degildi

The Benefit

The Benefit

Üye
Bence 525 al geç. Şuan wp deneyimi yaşamak istiyorsun çünkü. Beğenmeme durumun da var. :)

TurboCall

TurboCall

Üye
Allahım an itibari ile sahibinden.com 920 820 720 625 fiyatlarına baktım ve inanamadım 600tl ye düşen 2.el 920ler beni şaşırttı doğrusu 520 yi 600tl ye alan ben kendimi bi tuhaf hissetim ve ALLAH İZİN verirse haziran ayında üst seviye cihaza geçicem ama fiyatlar yerlerde iphone 4 hala 600 tl ye tam doğru düzgün bulunamazken daha 1 yıl önce çıkmış iphone 4 ün 3 katı cihaz 600tl inanılmaz.

serinaga

serinaga

Üye
Bence Mayıs ayının bekleyip Lumia 635 al:ehe

Bence de ...
Bu arada L820 kullanıyorum, ancak bir üst model ile takasa girerim, wp'yi alışan kolay bırakamaz ...

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Bence de ...
Bu arada L820 kullanıyorum, ancak bir üst model ile takasa girerim, wp'yi alışan kolay bırakamaz ...

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Batarya sorunu var mi? Yani gunu rahat cikariyor mu?

kahraman333333

kahraman333333

Üye
bence bekle 925 al hem bekleyene kadar 8.1 gelmiş olur 1 taşla 2 kuş vurmuş olursun :naughty:

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
hocam onumuzdeki hafta alıcam telefon 1100 tl butcem varr max 1150 falan olur 1151 istesem babam almaz telefonu oyle diyeyim 1099 tl ye vodafoneda 32 gb 925 buldum iyimi yoksa 1100 daha iyisi varmı

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Bence kaçırma derim bende 1099 a hepsiburada sitesinden aldım 32 gb modelini ben çok memnunum şuan 16 gb modelini 1219 liraya satıyorlar taksit olayı bitmeden ocakta aldım yoksa bende peşin alamazdım

Bu arada 920 de fiyatı düşmüş 32gb modeli 999 Tl

Hesap makinesi ile gönderildi

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
hocam pesin alıcam 800 nakite 300 kıredı kartından cekcez vodafona dan ama acaba pisman olurmuyum oyun peformansı nasıl kıredi kartım yok kontorle oyun alabilirmiyim

Invoke

Invoke

Üye
Alamazsın. :D

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Telefon genel itibariyle çok iyi ben fazla oyun oynamıyorum ama yinede sorun olacağını zannetmiyorum sonuçta Nokianın piyasada bulunan en iyi telefonlarından biri

Hesap makinesi ile gönderildi

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
hocam simdi bende herseyi yuklemem telefona ama buyuk oyunları kasmasın ve almısken beni asgari sene goturmesi lazım

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
hocam en gec 13.04.2014 te lumia 925 32 gb almayı dusunuyorum vodafonadan 1099 tl ye beni pisman edermi neler yapabilirim kullananlar mesaj atabilirmi sormak istedigim seyler var bazıları bu devirde 2 gb ram hersey 1020 almıyosan alma falan dedi

TurboCall

TurboCall

Üye
hocam en gec 13.04.2014 te lumia 925 32 gb almayı dusunuyorum vodafonadan 1099 tl ye beni pisman edermi neler yapabilirim kullananlar mesaj atabilirmi sormak istedigim seyler var bazıları bu devirde 2 gb ram hersey 1020 almıyosan alma falan dedi

Soruları Sor Crvaplayalım.

Nokia Lumia 520 İle Gönderildi.

yasiiin97

Üye

onların yaşadıkları devir android devri galiba.

MaxiCep Windows Phone 8.1 uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: emz
avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
onların yaşadıkları devir android devri galiba.

valla orasını bilemem ilk wp telefonum olcak o yuzfen yorumlar onemlisimdi hocam babamı zar zor ikna ettim 17 yasındayım liseson ankarada vodafon byisinden 1099 tl ye 32 gb 925 dediler bana ama renk falan bilmiyorum simdi benim sorumbi cok sorum varda oncelikli olarak
ben internette cok gezerim download falan yaprım ie 10 destekliyomu internette media firedan dosya falan iniyormu
2.si buyuk oyunlardaa kasma takılma oluyormu yani beni 2 sene goturmesi lazım alamam bidaha

TurboCall

TurboCall

Üye
valla orasını bilemem ilk wp telefonum olcak o yuzfen yorumlar onemlisimdi hocam babamı zar zor ikna ettim 17 yasındayım liseson ankarada vodafon byisinden 1099 tl ye 32 gb 925 dediler bana ama renk falan bilmiyorum simdi benim sorumbi cok sorum varda oncelikli olarak
ben internette cok gezerim download falan yaprım ie 10 destekliyomu internette media firedan dosya falan iniyormu
2.si buyuk oyunlardaa kasma takılma oluyormu yani beni 2 sene goturmesi lazım alamam bidaha

Şuan için internet explorer download ozelliği yok.
Yuksek oyunlarda kasma yaşamazsın.
2 sene goturur zaten 2.5 sene daha destek var

yasiiin97

Üye

internetten dosya indirebiliyosun ama sadece indirdiğin an görüntüleyebiliyosun daha tekrar açamıyosun dosyayı. 8.1 güncellemesiyle bu düzeltiliyo. Ayrıca bende lumian520 var modern combat 4 normalde 512 mb ramler için çıkamamıştı mağazadan indiremiyorduk ben unlockla yükledim hiç kasma yapmadı benim tel. Lumia 925 hiç kasmaz.

TurboCall

TurboCall

Üye
internetten dosya indirebiliyosun ama sadece indirdiğin an görüntüleyebiliyosun daha tekrar açamıyosun dosyayı. 8.1 güncellemesiyle bu düzeltiliyo. Ayrıca bende lumian520 var modern combat 4 normalde 512 mb ramler için çıkamamıştı mağazadan indiremiyorduk ben unlockla yükledim hiç kasma yapmadı benim tel. Lumia 925 hiç kasmaz.

her dosya inmiyor insede açılmıyor bazıları yanlış bilgilendirme yapmıyalum lütfen.

Üst Alt