1320 hic gormedjm bugun 925 inceledim ama acik degildi
Bence Mayıs ayının bekleyip Lumia 635 al![]()
Batarya sorunu var mi? Yani gunu rahat cikariyor mu?Bence de ...
Bu arada L820 kullanıyorum, ancak bir üst model ile takasa girerim, wp'yi alışan kolay bırakamaz ...
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
hocam en gec 13.04.2014 te lumia 925 32 gb almayı dusunuyorum vodafonadan 1099 tl ye beni pisman edermi neler yapabilirim kullananlar mesaj atabilirmi sormak istedigim seyler var bazıları bu devirde 2 gb ram hersey 1020 almıyosan alma falan dedi
hocam en gec 13.04.2014 te lumia 925 32 gb almayı dusunuyorum vodafonadan 1099 tl ye beni pisman edermi neler yapabilirim kullananlar mesaj atabilirmi sormak istedigim seyler var bazıları bu devirde 2 gb ram hersey 1020 almıyosan alma falan dedi
valla orasını bilemem ilk wp telefonum olcak o yuzfen yorumlar onemlisimdi hocam babamı zar zor ikna ettim 17 yasındayım liseson ankarada vodafon byisinden 1099 tl ye 32 gb 925 dediler bana ama renk falan bilmiyorum simdi benim sorumbi cok sorum varda oncelikli olarakonların yaşadıkları devir android devri galiba.
MaxiCep Windows Phone 8.1 uygulamasıyla gönderildi.
valla orasını bilemem ilk wp telefonum olcak o yuzfen yorumlar onemlisimdi hocam babamı zar zor ikna ettim 17 yasındayım liseson ankarada vodafon byisinden 1099 tl ye 32 gb 925 dediler bana ama renk falan bilmiyorum simdi benim sorumbi cok sorum varda oncelikli olarak
ben internette cok gezerim download falan yaprım ie 10 destekliyomu internette media firedan dosya falan iniyormu
2.si buyuk oyunlardaa kasma takılma oluyormu yani beni 2 sene goturmesi lazım alamam bidaha
valla orasını bilemem ilk wp telefonum olcak o yuzfen yorumlar onemlisimdi hocam babamı zar zor ikna ettim 17 yasındayım liseson ankarada vodafon byisinden 1099 tl ye 32 gb 925 dediler bana ama renk falan bilmiyorum simdi benim sorumbi cok sorum varda oncelikli olarak
ben internette cok gezerim download falan yaprım ie 10 destekliyomu internette media firedan dosya falan iniyormu
2.si buyuk oyunlardaa kasma takılma oluyormu yani beni 2 sene goturmesi lazım alamam bidaha
internetten dosya indirebiliyosun ama sadece indirdiğin an görüntüleyebiliyosun daha tekrar açamıyosun dosyayı. 8.1 güncellemesiyle bu düzeltiliyo. Ayrıca bende lumian520 var modern combat 4 normalde 512 mb ramler için çıkamamıştı mağazadan indiremiyorduk ben unlockla yükledim hiç kasma yapmadı benim tel. Lumia 925 hiç kasmaz.
MaxiCep Windows Phone 8.1 uygulamasıyla gönderildi.