OnurYurdakul
Üye
Çok fark yok hacı, benim bildiğim hemen hemen aynı işlemci olarak ama 225 üst seviye bir gpu, 305 giriş seviye. Yani gpudan öne geçer 925.XDA 2 yorum okudum şimdi, biri demiş ki: 225 daha iyi, 305 sadece eski 205'in dopingli hali.Diğeri de 305, 320'ye yakın. Hatta daha az güç harcar, 225 daha eski demiş. Şüphede kaldım şimdi ama benim bildiğim 330>320>225>305 şeklindeydi.
Yani nexus 5 hic kasmayacak mi?S5 kasabilir ben de kasmaz demedim. Emin olunur, bilen alsın androidi. Bağırıyoruz burada touchwiz dandik diye.
925, Adreno 225 ile daha iyi.
Yani nexus 5 hic kasmayacak mi?
Kesin bir sey soyliyemezsin bnce. Ayrica bende rom dan falan anliyirum ama btun androidler 1 sene sonra kasiyir? Nasil ispatlayabilirsin? Gercekten sana inanmak istiyorum kardesimKasmayacak.
Rom? Kullanarak mi stock mu?Gayette eminim.
Nasıl bir ispat istiyorsun? Sana benim 512mb ramli 1ghz tek çekirdekli 2011 Xperianın videosunu çekip, koyayım. Bir de faturanın kesim tarihinin fotoğrafını atayım. 2 yıllık olduğunu da ispatlayayım.
Konu dışı olacak fakat Android OS'u kasmadan çalıştırabilecek ve sorunsuz kullanabileceğiniz bence 2 marka var. HTC ve Xiaomi. Mi3 ve One sürümlerine gözatın
Htc gerçekten başarılıKonu dışı olacak fakat Android OS'u kasmadan çalıştırabilecek ve sorunsuz kullanabileceğiniz bence 2 marka var. HTC ve Xiaomi. Mi3 ve One sürümlerine gözatın
Rom? Kullanarak mi stock mu?
Ben senin yerinde olsam Lumia 925 alırdım cihazın keyfini çıkarırdım.Yani simdi hangisi daha iyi
EyvallahTabiki custom rom yüklü. Google kitkatı duyurmuş, Sony'nin verdiği ıcs'yi mi kullanalım? Android 4.4.2 yüklü kaç aydır. Gerçi stockta da sorun yok ama eski sürüm daha ağır daha eksik.
Neyse konuyu fazla dağıtmayalım, çok konuştuk zaten çok yerde de konuştuk. Sadece seninle 5-6 kere konuşmuşuzdur.
Hocam islemci gpu falan hangisi daha iyihangisi daha cok guncelleme alir 1320 nin on kamerasi cokmu kotu hangisi daha guzel saglam duruyo
925 abicim Arada Fiyat Farkı Var. Tabi 925 ucuzladı ilk çıkış fiyatlarına bak hangisinin üstün oldugunu anlarsın zatenBu performans testleri falan nasil
925 abicim Arada Fiyat Farkı Var. Tabi 925 ucuzladı ilk çıkış fiyatlarına bak hangisinin üstün oldugunu anlarsın zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?