WindowsRT ve Windows Phone birleştirilecek mi?

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye
Bence şu andaki mevcut arayüz gayet iyi, pratik ve kullanışlı.
"Bazı" sistemlerdeki gibi 4-5 tane ana ekran içinde gezinip küçücük ikonlar içinde aşağı-yukarı ne nerdeydi diye aramaya gerek yok.
Yana çek; her şey elinin altında. Baş harfine bas direk hedeftesin.

Bağımsız zil sesleri, bildirim merkezi, sağa çekince ayar kısayolları vb gelsin yeter, tadından yenmez.

Aynen öyle arayüz arasaydık androide giderdik zaten. Şu an ki haline vurulup geldik biz telefonun. Ekrana 5 tane karo koymayı sağlasınlar ve hızlı ayarlar bildirim merkezi ve yine diğer platformlara göre eksiğimiz olan her şeyi getirsinler başka bir şey istemez. Açıkcası saçma olur ki ben win 8 e pek alışamadım sevemedim bide telefona getirirlerse müşteri kaybederler. Tablette yer ama 4.3 inçlik ekranda bu yemez.

- - - Eklendi - - -

Ben telefonda bu arayüzü kullanmak istemem şahsen. Bir kere kesin daha fazla sistem kaynağı kullanacağı için 512mb ramlı cihazlarda sorun çıkar. Onu geçtim l920'de bile kasılmalar yaşanabilir mesela. Ayrıca winrt ile wp8 birleşecekse winrt tabletlerde wp8 arayüzü kullanılsın daha iyi olur bence. Ben şahsen wp8 arayüzünü çok beğeniyorum. İnşallah ellerine yüzlerine bulaştırmazlar. Ve en önemlisi daha geçen gün konuştuğumuz yeni sistem yaptık elveda wp8 demezler.:hmmm

Hele bir desinler....... :box:box:box:dover::dover::dover::sopa::sopa::sopa::gun1::gun1::gun1:

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bence de tüm sistem tek bir çatı altında toplansa iyi olur

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Görünüş benim hoşuma gitmedi.Bizim telefonlardaki daha iyi.

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Opsiyonel olmalı bence. Ayrıca arka planda ki mavi yeri kendi istediğimiz şekilde ozelleştirebilsek süper olur. Oraya panorama resim koyduğunuzu düşünün. Live tile'larını görmek için ekranı sola çektiğinizde arkadaki panoramada hareket ediyor mesela. Süper olur.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
vay arkadaş iyi ki bir görsel paylaştık neredeyse birleşmiş milletler kararı çıkartıp Microsoft'a saldıracaksınız:kop:

gorseldeki arayuz opsiyonel olabilir,belli başlı özellikleri taşıyan cihazlara gelebilir ya da tamamen farklı olarak bu arayuzle gelen yeni cihazlar olabilir.

ama boyle bir arayuz güncellemesi lumia925'e verilir de daha önceki wp cihazlara verilmezse burada kıyamet kopar. Vaayyy bize nasıl verilmez hain Microsoft diyenleri görürüz. O yüzden bu beğenmeyenleri not aldım ona göre:ehe

• Beğen
Tepkiler: ÖEY

marazruno123

Üye
Olabilir hatta 3 çeşit menüde sunabilir :) ama yinede ne yapacaksa acele etse iyi olur.

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
şimdiki arayüz daha iyi :/

• Beğen
Tepkiler: sebahattinART

blackcemre

Üye
Arakadşalar o zaman dowgrade yaparsınız eski yazılıma geri dönersiniz.

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
çok iyi olur

Hagios

Hagios

Üye
Valla bu arayüzü hiç sevmedim.Diğer platformların arayüzünü hatırlattı bana.Şu an kullanılan bundan çok daha iyi.

recep288

recep288

Üye
Sanirim google ile rekabet icin boyle bisey yapiyorlar. Yanlis bilmiyorsam google pcler icinde bir android surumu yayinlayacak. Ben begendim ama suanki telefonlar bunu yapabilirmi bilemem.
Sent from my RM-825_eu_turkey_211 using Board Express

sebahattinART

sebahattinART

Üye
Gelmesi alternatif olacaktır. Zaten telefonda hantallık yaratacak bir durum olsa Microsoft böyle bir aptallığı yapar mı? Adamlar onuda düşünmüştür herhalde.