dakamon
Üye
Bence şu andaki mevcut arayüz gayet iyi, pratik ve kullanışlı.
"Bazı" sistemlerdeki gibi 4-5 tane ana ekran içinde gezinip küçücük ikonlar içinde aşağı-yukarı ne nerdeydi diye aramaya gerek yok.
Yana çek; her şey elinin altında. Baş harfine bas direk hedeftesin.
Bağımsız zil sesleri, bildirim merkezi, sağa çekince ayar kısayolları vb gelsin yeter, tadından yenmez.
Aynen öyle arayüz arasaydık androide giderdik zaten. Şu an ki haline vurulup geldik biz telefonun. Ekrana 5 tane karo koymayı sağlasınlar ve hızlı ayarlar bildirim merkezi ve yine diğer platformlara göre eksiğimiz olan her şeyi getirsinler başka bir şey istemez. Açıkcası saçma olur ki ben win 8 e pek alışamadım sevemedim bide telefona getirirlerse müşteri kaybederler. Tablette yer ama 4.3 inçlik ekranda bu yemez.
- - - Eklendi - - -
Ben telefonda bu arayüzü kullanmak istemem şahsen. Bir kere kesin daha fazla sistem kaynağı kullanacağı için 512mb ramlı cihazlarda sorun çıkar. Onu geçtim l920'de bile kasılmalar yaşanabilir mesela. Ayrıca winrt ile wp8 birleşecekse winrt tabletlerde wp8 arayüzü kullanılsın daha iyi olur bence. Ben şahsen wp8 arayüzünü çok beğeniyorum. İnşallah ellerine yüzlerine bulaştırmazlar. Ve en önemlisi daha geçen gün konuştuğumuz yeni sistem yaptık elveda wp8 demezler.![]()
Hele bir desinler.......

ama yinede ne yapacaksa acele etse iyi olur.