HTC'nin 12MP kameraya sahip Windows Phone 7 Mango telefonu ortaya çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
61semih

61semih

Üye
    Konu Sahibi
HTC'nin 12MP kameraya sahip Windows Phone 7 Mango telefonu ortaya çıktı
[/URL] Uploaded with [/IMG]

Microsoft'un akıllı telefonlar için hazırladığı Windows Phone 7 işletim sisteminin Mango kod adlı ilk büyük güncellemesini duyurmasının ardından gözler telefon üreticilerine çevrilmiş durumda. Acer ve ZTE gibi üreticileri de Windows Phone 7 ekosistemine dahil eden Microsoft, Mango tabanlı çok sayıda yeni cihazın yolda olduğunu belirtiyor. Adı uzun süre Windows Mobile işletim sistemiyle anılan ancak en büyük çıkışını Android platformuyla gerçekleştiren HTC, Windows Phone 7 Mango tabanlı yeni telefonlar hazırlıyor.

HTC tarafından doğrulanan ancak detayları henüz belli olmayan yeni telefonlardan ilkine ait detaylar gün ışığına çıktı. Mazaa kod adını taşıyan yeni telefon, dikkat çekici bazı detaylara sahip. Windows Phone 7 Mango güncellemesiyle gelen multi-tasking ve Internet Explorer 9 başta olmak üzere 500 yeni özelliği içeren telefonun belkide en dikkat çekici detayı sahip olduğu kamerası. Üzerinde 12 Megapiksel çözünürlüğünde kamera bulunan HTC Mazaa, yüksek kalitede fotoğraf ve HD video kaydına da olanak tanıyor.

Eldar Murtazin tarafından açıklanan bilgilere göre HTZ Mazaa, RAW formatında fotoğraf da kaydedebiliyor ki bu özellik fotoğraf tutkunlarının ilgisini çekecek gbi görünüyor. Ne zaman çıkacağı hakkında henüz net bir bilgi olmayan HTC Mazaa, 12 Megapiksel çözünürlüğündeki kamerası ile bu alanda firmanın iddialı telefonlarından biri olacak ancak en iddialısı olmayacak zira daha önceki bazı haberlerimizde de belirttiğimiz üzere HTC, 16 MP çözünürlüğünde kameraya sahip akıllı telefonu için de çalışmalarını sürdürüyor.
not : resım kalıtesının megapixel ile paralel olmadıgını artık herkez bılıyor ama yınede umut verıcı
kaynak : donanımhaber.com

Starsley

Haydi.. Hayırlısı..

Uruloki

Uruloki

Üye
acaba lensi ne kadar büyük ve flaşı ne led ve lens oranı 1/2.5 ise pek birşey olmaz ama raw olayı da gayet iyi

ricardo45

ricardo45

Üye
bu htc diğer markaların belalısı olur bu gidişle

Uruloki

Uruloki

Üye
aynen katılıyorum ama sadece akıllı telefon pazaronda olurlar

Uruloki

Uruloki

Üye
işte onu dedim ya birde oraya bulaşsalar neler yapacaklar

61semih

61semih

Üye
    Konu Sahibi
bosver hıc bulaşmasın alt segment te nokıa ya kalsın :) :pro:

hüseyinyalcin

Üye
dehşet

ricardo45

ricardo45

Üye
dostlar,ben bu htcnin fabrikasına gidecem,adamlar iyice çıldırdı,süper ötesi kalite üretiyorlar.tam bi makina almaya karar veriyorum ama htcnin bi modeli yüzünden kafam karışıyor vazgeçiyorum:bilmm

61semih

61semih

Üye
    Konu Sahibi
akıllı telefon piyasası ucmuş.belkide suana kadar teknolojık olarak bukadar rekabet ve gelişme olan başka bır teknoloji aleti yoktur.neredeyse her hafta akıllı telefon pazarında yenı bır urun ortaya cıkıyor.bakalım bu sular nezaman durulur

Ocean258

Ocean258

Üye
iş gerçekten çığrından cıkıyor.. :)) guzel olur ama 12 megapıksel.. yakında dıgıtal makıneler tedavülden kalkar

61semih

61semih

Üye
    Konu Sahibi
iş gerçekten çığrından cıkıyor.. :)) guzel olur ama 12 megapıksel.. yakında dıgıtal makıneler tedavülden kalkar

bu dedıgının kısa vadede olacagını sanmıyorum.cunku telefondakı cozunurluk kalıte arttıkca dıjıtal makınelerdekı kalıtede eşdeğer olarak artıyor.dıjıtal makınelerın tedavülden kalkması veya kanağlar durumuna gelmesi için telefonlardakı kamera kalıtesıyle fot.makınası kalıtesı arasında fark kalmaması gerek.bu farkın kapanacagını sanmıyorum,zaten dev şirketlerde buna ızın verırmı bılınmez.sonucta lens uretıcılerıne bakıyor herşey

KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
iyi güzel donanım haberden kopyalamışsında bari bi alıntıdır yaz ya başlığı bile ordan kopyalamışsın

61semih

61semih

Üye
    Konu Sahibi
iyi güzel donanım haberden kopyalamışsında bari bi alıntıdır yaz ya başlığı bile ordan kopyalamışsın

unutmusumdur arkadaşım benım kendı kaynaklarımdan bu haberı yaptıgımımı dusundun yoksa ben bır haber ajansı calısanı degılm tabıkı alıntı yapacagım.rahatsız olanda varsa donanımhaber adına sıhayet edebılırler
not: alıntı oldugunu duzeltecegım

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Htc reis:pro:Adamlar iyice çoşuyolar yeni sezon htc telefonlarını bekliyorum:yuru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt