WindowsRT ve Windows Phone birleştirilecek mi?

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
WindowsRT ve Windows Phone birleştirilecek mi?

Microsoft'un Windows Phone ve WindowsRT'yi birleştirecegi ilk kez bu kadar yüksek sesle ve kayda deger bir hacker tarafından dile getirildi.

Rus hacker WZOR Microsoft'un Windows Phone ve WindowsRT'yi birleştirme planlarını hayata geçirdigini fakat daha fazla detaya sahip olmadıgını belirtti. Pek tanınmasa da daha önce sızdırdıgı bilgilerin %100 dogruluk oranına sahip olması bu iddiasının da dogru olabilecegini duşunduruyor. Zaten hali hazırda Microsoft'un magazaları birleştirecegini ve bunun icin iş ilanı verdigini de biliyoruz. Bu durumda yukarıdaki temsili resimde de görüldü uzere telefonlarımızda hem masaüstü arayüzü hem de mobil telefon arayüzü kullanabilme ihtimalimiz bile var.

Ne dersiniz bu şekilde iki tane arayuzü olan bir telefona sahip olmak ister misiniz???

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Guzel olur :)

:tşk:

respection123

Üye
Neden olmasın :) Haber için :tşk:

man20

man20

Üye
İsssteriz öğğğretmeniiiimmm :)

Murat Alper

Murat Alper

Üye
:tşk: güzel olur

alical33

alical33

Üye
Yeni telefon aldırmayacaklarsa bize isterim :D

• Beğen
Tepkiler: ÖEY
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
fena da durmamış, olabilir bence de bana uyar :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Microsoft neden bildirim merkezini gdr3'le vermeye calişiyor,hizli ayarlar wp8.1'le gelmeyecek miydi. Yoksa yoksa:hmmm duruuuuuun yoksa wp8.1'le bu arayuze mi kavuşacagız.:kıskıs:

Valla ben bayıldım gorseldeki arayuze. Gelsin gelsin. İsteyen istedigini kullanir:ehe

• Beğen
Tepkiler: sebahattinART ve ÖEY
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Ara yüzü bende beğendim abi

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Microsoft neden bildirim merkezini gdr3'le vermeye calişiyor,hizli ayarlar wp8.1'le gelmeyecek miydi. Yoksa yoksa:hmmm duruuuuuun yoksa wp8.1'le bu arayuze mi kavuşacagız.:kıskıs:

Valla ben bayıldım gorseldeki arayuze. Gelsin gelsin. İsteyen istedigini kullanir:ehe
...Microsoft böle arayüz yapmayı nerden öğrendi?!? :kop:

SonyXperia

SonyXperia

Üye
Yok abi benlik bir arayuz olmamış ben mobile devam :D

sekajmer

sekajmer

Üye
Ekranın başlangıçta yan dönmüş hali :D pek beğenmedin ama sıkıldığımda değiştiririz hoş olur .

dakamon

dakamon

Üye
Hiç beğenmedim açıkcası ben bu telefonu alırken bu arayüz için almadım. Çakma gibi bir şey olur androidi andırıyor bana. AÇıkcası geçerse büyük ihtimal satarım telefonu.

- - - Eklendi - - -

Ayrıca telefonlar da kasmaya başlayınca menü geçişlerinde o zaman görürüm ben MS yi.

SonyXperia

SonyXperia

Üye
Windows RT zaten iş yapamıyor ara yüzden hele satış bile yapamıyorken nasıl olur da Windows Phone lara bu arayuz gelir kaçarım valla -.-

csH

csH

Üye
Belki de nokia bu yuzden win rt li tablet cikarmayi planliyordur

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Haber için teşekkürler, fakat ben telefona masaüstü görünümün gelebileceğini sanmıyorum. Ancak metro arayüzü birebir gelebilir diye düşünüyorum. Bence birleştirmek istedikleri nokta PC lerimizdeki metro arayüzüdür. Bir mouse ile bir klavyeyi cep telefonumuza bağlayıp cebe adobe photoshop yükleyebileceğimizi sanmıyorum :P Olsa güzel olurdu ama bu seferde ekran sorunu olacaktır. Çok küçük olan cep telefonu ekranlarını da katlanabilir ekran olarak düşünürsek, belki diyorum. Abarttım mı yine :) :zong:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bence şu andaki mevcut arayüz gayet iyi, pratik ve kullanışlı.
"Bazı" sistemlerdeki gibi 4-5 tane ana ekran içinde gezinip küçücük ikonlar içinde aşağı-yukarı ne nerdeydi diye aramaya gerek yok.
Yana çek; her şey elinin altında. Baş harfine bas direk hedeftesin.

Bağımsız zil sesleri, bildirim merkezi, sağa çekince ayar kısayolları vb gelsin yeter, tadından yenmez.

• Beğen
Tepkiler: kaygisiz43, ceza87 ve ÖEY
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Bence şu andaki mevcut arayüz gayet iyi, pratik ve kullanışlı.
"Bazı" sistemlerdeki gibi 4-5 tane ana ekran içinde gezinip küçücük ikonlar içinde aşağı-yukarı ne nerdeydi diye aramaya gerek yok.
Yana çek; her şey elinin altında. Baş harfine bas direk hedeftesin.

Bağımsız zil sesleri, bildirim merkezi, sağa çekince ayar kısayolları vb gelsin yeter, tadından yenmez.

Katılıyorum. Cepte taşıyabileceğimiz bir alet için bence de şuanki mobil arayüz güzel. Ancak diğerini de bi görmek isterdim :P

ÖEY

ÖEY

Üye
Ben telefonda bu arayüzü kullanmak istemem şahsen. Bir kere kesin daha fazla sistem kaynağı kullanacağı için 512mb ramlı cihazlarda sorun çıkar. Onu geçtim l920'de bile kasılmalar yaşanabilir mesela. Ayrıca winrt ile wp8 birleşecekse winrt tabletlerde wp8 arayüzü kullanılsın daha iyi olur bence. Ben şahsen wp8 arayüzünü çok beğeniyorum. İnşallah ellerine yüzlerine bulaştırmazlar. Ve en önemlisi daha geçen gün konuştuğumuz yeni sistem yaptık elveda wp8 demezler.:hmmm