WindowsLive S60 v5.0 v1.7.1118 TCT Signed-Wireless İle Çalışır

Sponsorlu Bağlantılar

Bl0ck999

Bl0ck999

Üye
yok üstad erişim noktasını her zaman sor dedim ancak yine hic birsey sormadan operatörden bağlanarak actı msn i :(

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yok üstad erişim noktasını her zaman sor dedim ancak yine hic birsey sormadan operatörden bağlanarak actı msn i :(
canım bağlanırken iptal de..sonra aşağıdaki seçenekleri seç bağlantı ayarlarından kullanmak istediğin ağı seç tamam de bağlanır..bundan önce kaydettiğin bir ağ olmalı..

Bl0ck999

Bl0ck999

Üye
tamam bu sefer oldu :)

--------------- Ekleme ---------------

bilgine sağlık..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tamam iyi günlerde kullan..

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
ben bu programı kurmaya kalktığımda normal kuruyor kurulum bitme aşamasına gelince kendı kendıne kurulumu iptal ediyor 5800 da neden olabılır?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
telefonunda bir sorun var..

senam38

Üye
bendede yükleniyor tam biterken iptal edildi diyor sadece bunda oluyor başka pro.larda olmadı hiç

tugrul_27

tugrul_27

Üye
aynı sorun bende de var tam yükleme biticekken yükleme iptal edildi diyor sorum programda çünki bu pro oviden de kaldırıldı yani yazılımsal bi sorun donanımsal değil içiniz rahat olsun

senam38

Üye
Arkadaş kolay yolunu bulmuş telefondan deyip duruyor başka programları yüklüyorda buna gelincemi telefon sorunlu arkadaşım insanı telefonundan sağutmayamı çalışıyorsun biz yinede teşekkür edelim eline sağlık düşünüp koymuşun

beko229

Üye
baba büyüksün çok güsel paylaşım ;)

--------------- Ekleme ---------------

bide ben bu telefonu güncellediğimden beri ovide windows live'ı bulmuyodu bnde yeni sürüm için yapım aşamasında olduğunu düşündüm fakat sen her nerden bulduysan gayet iyi bir paylaşımda bulunmuşsun kardeş...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaş kolay yolunu bulmuş telefondan deyip duruyor başka programları yüklüyorda buna gelincemi telefon sorunlu arkadaşım insanı telefonundan sağutmayamı çalışıyorsun biz yinede teşekkür edelim eline sağlık düşünüp koymuşun
bana mı diyorsun? seviyenizi koruyun,seviyeli olun kuramıyorsanız ben napıyım?

tugrul_27

tugrul_27

Üye
kurulmuyoki kuralım nadir çoğu programı kuruyo bunu kurmuyo kurduda bizmi yalan söyküyoz aynı dertten bende muzdaribim ki uzun zamandır bu işin içindeyim

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kurulmuyoki kuralım nadir çoğu programı kuruyo bunu kurmuyo kurduda bizmi yalan söyküyoz aynı dertten bende muzdaribim ki uzun zamandır bu işin içindeyim
size bir lafım yok yeni versiyonda kurulmayabilir ama önceden kuruluyordu..sanki ben kandırıyormuşum gibi konuşanlara lafım..

tugrul_27

tugrul_27

Üye
bende çalışan ve aynı zamanda türkçe olan messenger var isteyen benimle irtibata geçsin [email protected]

vj_sinan

vj_sinan

Üye
nadir abi tam kurarken İstenen uygulamaya izin verilmedi diyo ne yapmam lazım ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşlar yeni sürümde çalışmayabilir birşey diyemem..

eposta55

Üye
paylaşım için teşekkür ederim...acaba pcdeki gibi wi-lan üzerinden görüntülü chat yapabileceğim bir program var mı?

Godfather

Godfather

Üye
Eline sağlık Nadir abi :)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sağol Hasan iyi günlerde kullanın...

asaribaba

Üye
nadir kardeşim ellerine sağlık programı kurudm canavar gibi çalışıyor. wifi ile denemedim merak edenler varsa ama vodafonela süper bağlanıyor. tekrar teşekkürler nadir kardeş...

Üst Alt