WindowsLive S60 v5.0 v1.7.1118 TCT Signed-Wireless İle Çalışır

Sponsorlu Bağlantılar

alperen642

alperen642

Üye
ellerine sağlık nadir kardeş.dikkat ediyorumda forumda epey aktifsin daha da önemlisi paylaşımlarının hepsi sağlam.devamlılığını diliyorum.çok teşşkürler,saygılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iltifat için sağol..

turkiminator

turkiminator

Üye
İşte bu prograsm süper.. sorunsuz 5800 da. :)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın..

lynnbousman

Üye
Ellerine Sağlık Kardeşim Sorunsuz Program! Süpersin!!!

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sağolun arkadaşlar..

ssoyer

ssoyer

Üye
eyvallah

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın arkadaşlar..

komşukızı

Üye
ya iki sorum var normal de hangi operatörle bağlanınca ne kadar knt gidiyo ve ben vodafon internetle bağlanmayı denedim fakat bağlanmıyo hattımda knt olmadığı için olabilir mi bilgilendirir misiniz

--------------- Ekleme ---------------

wirelessle bağlanamıyorum evde net yok o yüzden operatör destekli olması gerekiyo fazla knt yemezse harika olur direk tle indirecem bilgisi olan varsa yardım istiyorum

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kardeşim bu wifi ile bağlanır..

S@H!N

Üye
bunu ben nasıl kaldırabilirim arkadaşlar uygulama yükleyicisinde yok bu adı veya varsa ne diye var ??

tmm arkadaşlar soft format attım kalktı gitti pro.

Unbreakable06

Üye
Nadir hocam ellerine sağlık.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın arkadaşlar..

şugar_klavyeci

şugar_klavyeci

Üye
tşk arkadşaım paylaşım için ben n82 deki msn programında nokia service support bağlantı dosyasınıda kuruyorum 5800 da buna ihtiyaç yok mu?sadece programın kurulum dosyasını yüklemek yeterli mi?

ben 5800 kullanmıyorum arkadaşım kullanıyor

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ona gerek yok direk kur..

Bl0ck999

Bl0ck999

Üye
herzamanki gibi yine mukemmel bişey paylaşmışsın ustad.. indirdim ancak yapamadıgım birşey var .. normal operatör internetiyle bağlanıyorum ancan wairless ile bağlanma seceneğini bulamadım :S programı calsıtrdıgımda direk olarak operatör internetine bağlanıyor..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
herzamanki gibi yine mukemmel bişey paylaşmışsın ustad.. indirdim ancak yapamadıgım birşey var .. normal operatör internetiyle bağlanıyorum ancan wairless ile bağlanma seceneğini bulamadım :S programı calsıtrdıgımda direk olarak operatör internetine bağlanıyor..
program açılmadan pc deki gibi iptal diyorsun..aşağıdaki seçeneklerden kendi ağını seçiyorsun..

Bl0ck999

Bl0ck999

Üye
şimdi şoyle anlatayım.. uygulamalardan programa tıkladıgımda normal bilgisayardaki msn ekranı cıkıyor oturum ac dedigimde msn i acıyor hic birsey sormuyor.. seçeneklerden mi bişeyleri duzeltiyoruz anlamadım.. secenekler ayarlar bağlantı deyip erişim noktasını her zaman sor desem sorunum çözülür mü ?

ersunercan

ersunercan

Üye
:yuru:yuru:yuru:yuru

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
şimdi şoyle anlatayım.. uygulamalardan programa tıkladıgımda normal bilgisayardaki msn ekranı cıkıyor oturum ac dedigimde msn i acıyor hic birsey sormuyor.. seçeneklerden mi bişeyleri duzeltiyoruz anlamadım.. secenekler ayarlar bağlantı deyip erişim noktasını her zaman sor desem sorunum çözülür mü ?
evet düzelir..

Üst Alt