WindowsLive S60 v5.0 v1.7.1118 TCT Signed-Wireless İle Çalışır

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nasıl çalışmıyor ne gibi hata veriyor açıklar mısın?

süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
vay program TÜRKÇE'ymiş

--------------- Ekleme ---------------

ama wifi den giremedim direk turkcell internet ten bağlanmaya çalışıyor

--------------- Ekleme ---------------

wifi den nasıl çalıştırırm bunu

hareket38

Üye
ellerinize sağlık

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sağolasın iyi günlerde kullan..

gio07

Üye
sağol gardaş son bi sorum var, bağlanmak için msn adresiimi yazıyorum wi-lan ile bağlantı yapıyorum ama windowslive kayıt ol sayfası açılıyor direk msn e girmiyor.. sendede böyle bir problem oldumu..

sol alt köşede ^^sonraki^^ onunla devam edeceksin.

By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
Harikasın dostum emeğine sağlık

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sen de iyi günlerde kullan canım..

gllardon

Üye
bendede yüklüyoryüklüyor sonunda iptal ediyor( yükleme iptal edilmiştir 5800 xm)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
biraz beklerseniz açılır kişileri senkronize ettiği için biraz bekletir arkadaşlar..

kutukak

kutukak

Üye
Paylaşım için teşekkürler. Arkadaşlar wifi ve gsm netinden bağlantı yapılabiliyor. İlk başta giriş yap dedikten sonra windowslive.com kayıt ol sayfası geliyor o sayfayı kapattığınızda kaldığı yerden devam edip kişi listesini almaya başlıyor!

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Paylaşım için teşekkürler. Arkadaşlar wifi ve gsm netinden bağlantı yapılabiliyor. İlk başta giriş yap dedikten sonra windowslive.com kayıt ol sayfası geliyor o sayfayı kapattığınızda kaldığı yerden devam edip kişi listesini almaya başlıyor!
bilgi için sağol..

dark80

Üye
cok tesekkurler program icin kurdum calisiyor yanliz online olurken iste ilk sözlesme kurallarinda bir paradan falan bahsetti program ucretsiz dimi _? birsey daha var ilk online oldugumda 4 kisiyi eklemeye calisti listeme otomatik olarak geliyor galiba onlar programla beraber..?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
cok tesekkurler program icin kurdum calisiyor yanliz online olurken iste ilk sözlesme kurallarinda bir paradan falan bahsetti program ucretsiz dimi _? birsey daha var ilk online oldugumda 4 kisiyi eklemeye calisti listeme otomatik olarak geliyor galiba onlar programla beraber..?
wireless ile bağlanıyorsan ücret yok..sen eklemediğin sürece o otomatik kişi eklemez..

konyalı galip

Üye
kontör gidiyormu

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bağlantı ayarlarından wireless i seçersen gitmez..

Mc80

Üye
Teşekkürler.

devilll07

devilll07

Üye
teşekkürler...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullan..