Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selamlar, programi sorunsuz calistiriyorum yalniz nick ve goruntu resmi degistiremiyorum. nick yerinde email adresim yaziyor ve hic bir sekilde degismiyor. 5 6 sayfa geriye baktim kimse yardim istememis forumdada bir kisi baska konu altinda sormus yanit alamamis. yardimci olurmusunuz? tesekkurler
Sorum hala gecerli. Bilgisi olan yok mu? Daha once boyle birseyle karsilasmamistim. Email adresimde dogrulanmamis degil. @msn.com uzantili.
sanane24
Üye
Paylaşım için teşekkürler ellerine sağlık.. Fakat benim telefonda çalışmadı E63 e kuruyorum kurulurken tam bitmeye yakın yükleme iptal edildi diyor diğer sayfaları gezdim ama e63 için bir şey yazılmamış yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
sanguder
Üye
nokia 5230 da wireless yok ama nasıl olcak .s
byakman
Üye
İşte bu harika oldu N97mini Fw si yüklü 5800 da widget olarak ekledim sorunsuz bağlantı sağlıyor. Ayrıca türkçe olması da bir avantaj. Teşekkürler Nadir
sanane24
Üye
Şimdi E63 Marka Telefona Hard Format Attım Tekrar Denedim Yine Çalışmadı Yokmu Bir Yolu Acaba ?
Peki E63'e Uyumlu Bir Messenger Programı nasıl Bulabilirim ?
Nadir
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
s60 v3 bölümüne bakacaksın..
SirLacrymosa
Üye
abi yav trkcell den girince oluor wireless sürekli bağlantı hatası verior.bi çare bulamadım ayarlarda ne yapabilirim ?
ela den
Üye
ben yukardaki linki nasıl indirebilirim
Nadir
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
ilk sayfada eklenti var..
Crazy_Mehmet60
Üye
5800 da açılır inşallah
kaptanblack1
Üye
bağlantı kuruluyor lütfen bekleyin diyor dostum başka bi wlan ağı filan sormuyor normal avea dan bağlanmaya çalışıyor nasıl w lan sorcak bu bize bekliyorumda hala soracak diye yoksa bi ayarmı yapmak lazım
Nadir
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
programı açınca aşağıdaki soldan seçenekleri açıp bağlantıyı siz seçeceksiniz..
çiniçi
Üye
selam arkadaşlar benim başka sorum olacak bir mail atarsanız dua edecem size avi oynatan bir video oynatıcı varmı 5800için çok sıkıntı yapıyorum.ayrıca emeği geçenlerin ilgilenenlerden ALLAH razı olsun
masa3550
Üye
Tşkürler :::
--------------- Ekleme ---------------
Tşkürler
--------------- Ekleme ---------------
Tşkürler
gofrettin76
Üye
türkçesi ne zaman cıkacak yaw bıktık artık
the.yunus
Üye