WindowsLive S60 v5.0 v1.7.1118 TCT Signed-Wireless İle Çalışır

Sponsorlu Bağlantılar

bonbonus

Üye
arkadaşlar ne yaptıysam bi türlü bağlanamıyorum 2 gündür uğraşıyorum, ne wireless ne de 3g ile bağlanmıyor, kişiler alınırken bağlantı kesiliyor ancak kişi eşitleme çubuğu ilerlemeye devam ediyor %80 civarına geldiğindeyse duruyor ve bi daha da ilerlemiyor, yaklaşık 2 saat beklememe rağmen çıt bile çıkarmadı. telefonum 5800 fw ise n97 +c6 hybrid software önerilerinizi bekliyorum...

sezkad

Üye
Emeğine sağlık Kardeş...

ozipekadem

Üye
Sorun çıkmadan Ovi üzerinden yükledim ve kullanıyormum, paylaşım için teşekkürler.

Goldstone88

Üye
Teşekkürler Üstad,emeğine sağlık...

PuPPeT666

Üye
Çok teşekkür ederim.
Gerçekten işime yarayacak,yeni aldığım telefonumda elimden düşürmeyeceğim bir program.
Emeğinize sağlık.

aircaner15

Üye
bende 5800 xm var yüklemenin sonunda iptal ediliyor ben dosyayı bluetooth ile aktardım telefona sebebi bu olabilir mi yardımcı olabilirmisiniz?

fcn07

Üye
emege saygııııı thxx

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
rica ederim.

crowofthedark

crowofthedark

Üye
Mükemmel bir paylaşım, bizzat indirdim ve kurdum hiç sorunsuz çalıştı. N97 mini'de denedim. Uzun zamandır arıyordum. Ellerine sağlık.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
orjinal msn programıdır.

ozelayyildiz

Üye
çççççççççççççoooooooooookkkkkkkkkkkkkk teşekkürlerrrrrrrrrrrrrrrrr... emeğine sağlık

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
rica ederim.

futbol123

futbol123

Üye
teşekkürler nadir abi

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
birşey değil canım.

rkorkmazz

Üye
o kadar internette aramama rağmen cep telefonunda çalışabilecek bir msn programı bulamamıştım.
bu gerçekten harika oldu...
emeği geçenlere teşekkürler...

(formda yazdığımız iletileri sonradan nasıl görüyoruz ki, bilen birisi özel mesaj olarak atabilir mi?)

mardok

mardok

Üye
sağolasın üstad

baba_38

Üye
özellik desteklenmiyor dyor 5800 da neden olabilir..

tesekkurler

Olic

Üye
selamlar, programi sorunsuz calistiriyorum yalniz nick ve goruntu resmi degistiremiyorum. nick yerinde email adresim yaziyor ve hic bir sekilde degismiyor. 5 6 sayfa geriye baktim kimse yardim istememis forumdada bir kisi baska konu altinda sormus yanit alamamis. yardimci olurmusunuz? tesekkurler

khytr89

khytr89

Üye
bu msn programını 5-6 aydır kullanıyorum.Kesinlikle tavsiye edilir. Nokia ile microsoft un ortak yapımı.can't login gibi hatalar vermiyor.

SirLacrymosa

SirLacrymosa

Üye
voo-hoo t-box.. eyv Nadir insan ;)

Üst Alt