WindowsLive S60 v5.0 v1.7.1118 TCT Signed-Wireless İle Çalışır

Sponsorlu Bağlantılar

lowrider17

Üye
sağol dostum

mhchn

mhchn

Üye
öncelikle teşekkürler nadir abi.. Yalnız 3gün kullandım 2 gündür bağlanmıyor ayarlarınızi kontrol edin daha sonra tekrar deneyin diyor herşeyi kontrol ettim bi sorun yok ama bağlanmıyor:s

XxScorpion52

XxScorpion52

Üye
kardes turkcell internetle bağlanıyor sunu bı acıklasan ya nasıl wifi den bağlancaz

EgebeYY

Üye
Eywallah usta emeğine sağlık

sari98

Üye
Çok teşşekkür ediyorum çok güzel çalışıyo+1

HORROR89

Üye
Kablosuz ağdan nasıl bağlanıyor. Bu türkçemi ya...

tmtablocu

Üye
ya ben bişey sorcam bu msn lerde görüntülü neden görüşülmüyoki. artı önde kamera var bunun için başka bi proğrammı var.

ShEdAtS

Üye
beyler bunda ses dosyası,resim vs yollanıp alınabiliyormu..ona göre kurucamda

aryscat

aryscat

Üye
beyler bunda ses dosyası,resim vs yollanıp alınabiliyormu..ona göre kurucamda

her türlü dosya alış verişi yapabilirsin. gayet sorunsuz bi uygulama. çok uzun zamandır kullanıyorum..

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
teşekkürler abi emeğine sağlık..

e-cengiz48

Üye
Teşekkürler. Emeğine ve eline sağlık

estomb

Üye
teşekkürler hocam

asakaan

Üye
telefona atarken parametre hatalı diyor neden acaba arkadaşlar ?

nc5Racer

Üye
ilk once tesekkurler uygulama icin nadir arkadasimiza,ama ben bu pro yu 1 ay once yukledim ve hala calismiyor bugune kadar 100 defa denemisimdir wirelesslada vodafone 3,5g ile de denedim bi turlu acilmiyor kisi esitlemesi esnasinda ya wireless baglantisini kesio esitleme bitmesine yakin yada olece beklio dakikalarca hicbi faaliet olmadan.telefonum nokia n97 mini uzerinde en son version yuklu.bu sorunun sebebi nedir sizce arkadaslar?

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Teşekkürler

absertelli

Üye
Yayınlayan kardeşim öncelikle çok teşekkür ediyorum.Ancak bir sorum olacaktı.Daha önce ovinin yayınlayıp sonradan kaldırdığı sürüm olan wlm midir verdiğin dosya?Şimdiden yanıtın için teşekkür ediyorum..

Yükleme yaparken sonuna kadar ilerleyip yükleme başarısız yanıtını alıyorum.Bunun nedeni nedir acaba bilen var mı?

nc5Racer

Üye
birde cvp verilse gusel olacak ama..

nc5Racer

Üye
neredeyse butun sayfalari okudum ama bu sorunla ilgili bi aciklamaya rastlamadigim icin sordum sanirim bu pro sorunlu ovi storedanda kaldirildi cunku egerki gercekten sorunluysa burada onu bildirip arkadaslarin bos yere kurmaya calismasi engellenmis olur..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
biraz önce 5230 a sorunsuz kurdum ve çalıştırdım kuramayan arkadaşlar nasıl kuramıyor hayret doğrusu..

Üst Alt