windows phone8 GDR2 cok yakında yayınlanabilir

beyler radyo gelicek tamam. Peki fm vericisi gelicekmi bu guncellemeyle birlikte acaba

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
beyler radyo gelicek tamam. Peki fm vericisi gelicekmi bu guncellemeyle birlikte acaba

o konuda herhangi bir bilgi yok. Zaten gelen bilgilerde fm radyo denmiyor. Fm receiver aktifleştirmesi deniyor. Gerisi firmalar ve uygulama geliştiricilere kalmiş.

PureFood

Üye

o konuda herhangi bir bilgi yok. Zaten gelen bilgilerde fm radyo denmiyor. Fm receiver aktifleştirmesi deniyor. Gerisi firmalar ve uygulama geliştiricilere kalmiş.

Hocam şimdi fm radyo gelecek var bir de fm vericisi var. bunlar ne demek ? bizim işimize hangileri yarayacak alt tarafı yerel radyo istasyonlarını kulaklık sayesinde dinleyeceğiz ama terimler farklı.

Hocam şimdi fm radyo gelecek var bir de fm vericisi var. bunlar ne demek ? bizim işimize hangileri yarayacak alt tarafı yerel radyo istasyonlarını kulaklık sayesinde dinleyeceğiz ama terimler farklı.

Fm radyo'yu açıklamaya gerek yok sanırım. Fm verici (transmitter) özelliği, telefonda dinlediğin şarkılarını arabanın müzik sisteminden çalmasını sağlayan bir tür donanımdır. Yani arabanızın radyosunu ve fm Transmitter'ı aynı frekansa ayarlayıp play tuşuna basın müziğin keyfini çıkarın...

Tepkiler: PureFood

Vay arkadaş olaya bak süper özellik

Tepkiler: OttomaN TigeR

PureFood

Üye

Düşüncelerine sağlık, bir bilgi daha öğrenmiş oldum

Tepkiler: OttomaN TigeR
biliyorsunuz bu donanımlar Qualcomm Sd S4+ MSM 8960 chipset'li Lumia920 ve Lumia820 cihazlarımızda onboard olarak mevcut, fakat yazılım olarak henüz desteklenmediği için kullanamıyoruz. İnşallah kullanmak nasip olur.

Tepkiler: PureFood, bulutsuzgece ve Web Designer

PureFood

Üye
biliyorsunuz bu donanımlar Qualcomm Sd S4+ MSM 8960 chipset'li Lumia920 ve Lumia820 cihazlarımızda onboard olarak mevcut, fakat yazılım olarak henüz desteklenmediği için kullanamıyoruz. İnşallah kullanmak nasip olur.

Evet hocam haklısın, radyo için bile internet bağlantısı koyuyor be

İnsanın en çok gücüne giden şeyde o zaten. Eski telefonumdaki (701)bir çok özellik hala bu telefonda yok. Özellikle sesli arama ve dns radyo en çok aradığım özellikler
bu özellik nokianın symbian telefonlarının bir kaçında mevcut zaten yeni degil yani örnek : nokia c7 nokia 701

Evet hocam haklısın, radyo için bile internet bağlantısı koyuyor be

Aslında radyo için net bağlantısı gerekmiyor biliyorsun, bu özelliği kullanabilmemiz için sadece fm alıcının aktif edilmesi yeterli. Zaten aktif edilmediği için geliştiriciler alternatif olarak mağazadaki online internet radyo uygulamalarını çıkarmışlardır.

İnsanın en çok gücüne giden şeyde o zaten. Eski telefonumdaki (701)bir çok özellik hala bu telefonda yok. Özellikle sesli arama ve dns radyo en çok aradığım özellikler
aynen öyle symbianda olan cogu özellik şuan android ve wp de yok hala güzel bir işletim sistemiydi symbian

701 imin takılma sorunu olmasa asla vazgeçmezdim. Kamerası bile muhteşemdi bu telefonda o bile yok. Wp8 li 820 nin takılması yok tek guzelliği buQUOTE=kurtoglu00;6073120]aynen öyle symbianda olan cogu özellik şuan android ve wp de yok hala güzel bir işletim sistemiydi symbian[/QUOTE]

saynesim

Üye
Bekliyoruz hadi bir an önce gelir inşallah

[/QUOTE] symbian 3 ten symbian belle ye yükseltince takılma oldu oyun performansı falan düstü baya bende c7 yi sattım lumia 920 aldım (