Windows Phone Rengi Dijital Saat Widgetleri [BELLE]

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
Teal rengi window phone dijital saati eklendi 1.sayfada

arslanla

Üye
Belle refresh te hepsi güncelleştirme hatası veriyor ancak mif i varsa oluyor. Mifleri var mı bunların?

Belle refresh te hepsi güncelleştirme hatası veriyor ancak mif i varsa oluyor. Mifleri var mı bunların?

dostum sis editör ile dosyaları çıkart, çıkan klasörleri zaten bellidir nereye atacagin ana dizine at restart

uribaju

Üye
    Konu Sahibi

ben de belle refresh kullanıyorum ama cfw.sorun çıkmadı direk c ye kuruyorsun ama güncelleştirme hatası veriyorsa eskiden yüklediğin saat vardır onu sil yoksa arkadaşın dediği gibi mif dosyasını resource apps içine kopyala ve yeniden başlat.ek'e koyuyorum oradan indirirsin 1.sayfada

arslanla

Üye
Teşekkürler

telefonum hackli ben mif dosyasını resource apps içine atınca tamam mı yani?

telefonum hackli ben mif dosyasını resource apps içine atınca tamam mı yani?

bazen mif işe yaramıyor o zaman sis editör ile dosyaları çıkartıp atmak gerekiyor

- - - Eklendi - - -

Teşekkürler. Sis editör yükledim ama nasıl çıkaracağımı anlamadım

dostum programdan sis dosyasının üzerine tıkla sonra hepsini çıkart de, E yada C hangisine istiyorsan oraya çıkartır. Sonra programdan çık ve çıkan klasörleri C ana dizine at restart

Tepkiler: OttomaN TigeR ve The Darkman
dostum programdan sis dosyasının üzerine tıkla sonra hepsini çıkart de, E yada C hangisine istiyorsan oraya çıkartır. Sonra programdan çık ve çıkan klasörleri C ana dizine at restart
Bilgi için teşekkür ederim, telefona soft format atmak zorunda kaldım. Hack işlemlerini filan yapınca deneyeceğim ilgin için tekrar teşekkürler.

YkPkY

Üye
süper.teşekkürler

bu yerleşik bir bileşen hatası veriyor ne yapmam gerek ?

beceremedim ya olmuyo hackli olmasına rağmen aynı hatayı veriyo

Tepkiler: asigsasi