Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Windows Phone Gdr3 Developer Preview Guncellemesinde Ilginizi Çekenler[anket]
Sponsorlu Bağlantılar
n000k
Üye
arama aktarma seçeneği gelmiş sanırsam, yoksa daha önceden varmıydı? çünkü daha önce olduğu hiç hatırlamıyorum..arama bölümünden ayarlar kısmına girince.. mesajla yanıtla vardı ama arama aktarma yoktu yaa
arama aktarma seçeneği gelmiş sanırsam, yoksa daha önceden varmıydı? çünkü daha önce olduğu hiç hatırlamıyorum..arama bölümünden ayarlar kısmına girince.. mesajla yanıtla vardı ama arama aktarma yoktu yaa
sorry demekki ben daha önce o bölüme hiç girmemişim ne tembelim yaa
Tacettinn
Üye
Ekran döndürme kilidi baya dikkatimi cekti . Rahat msj filan yazabiliyorum . Ama oyumu X ile kapatmaya kullandim )
ThunderblastX
Üye
Güncellemeden önce şebekeden internete girdiğimde ısınıyodu ama bu güncellemeyi yaptıktan sonra ısınma çok aza indi
skynet
Üye
Oyunları kapatmak artık bir X'e bakıyor süper oldu yaaaa
dakamon
Üye
keşke şu hızlı ayarları da getirseler o zaman bomba olacak wifiyi açmak için ayarlara gitmeden hangi menüde yada uygulamada olursak bi hareketle hızlı ayarlara ulaşabilsek süper olacak.
keşke şu hızlı ayarları da getirseler o zaman bomba olacak wifiyi açmak için ayarlara gitmeden hangi menüde yada uygulamada olursak bi hareketle hızlı ayarlara ulaşabilsek süper olacak.
o değilde bende geçici dosyaları sürekli 0 bayt olarak gösteriyor bi terslik mi var anlamadım
luckysleven
Üye
beyler güncellemeden sonra güncelleme ekranında sadece güncelleme olunca otomatik indir seçeneği var sizde de böylemi ? diğer güncelleme olunca haber ver seçeneği yok artık
beyler güncellemeden sonra güncelleme ekranında sadece güncelleme olunca otomatik indir seçeneği var sizde de böylemi ? diğer güncelleme olunca haber ver seçeneği yok artık
X ile kapatma geldi tamam da ben hala eski alışkanlıkları bırakamadım. Uygulamalardan geriye bir kaç kez tıklayarak çıkıyorum. Yavaş yavaş alışıyorum artık ama