Haber Gdr3 Guncellemesi Htc'ye Kapalı Şarj Olmayı Getirdi

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Gdr3 Guncellemesi Htc'ye Kapalı Şarj Olmayı Getirdi

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan GDR3 Developer Preview sürümüyle bir çoğumuz bu güncellemeyi test etmiştik. Bazı ülkelerde GDR3(update3) güncellemesi htc telefonlar için resmi olarak başlatılmıştı.

bugün ortaya çıkan bilgilere göre ise hTc 8X ve hTc 8XT modelleri GDR3 guncellemesinden sonra kapalı olarak şarj edilebiliyor.Şimdilik sadece bu iki cihazda doğrulanmış olsa da Nokia ve Samsung'un da kendi firmware güncellemelerinde bu özelliği aktif edecekleri belirtiliyor.

Güncellemeyle gelmiş olabilecek diğer yenilikleri de ortaya çıkar çıkmaz sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz

•Telefon şarja takıldığında titriyor, ancak ekran siyahda kalıyor
• HTC ekranı görüntüleniyor
• Sonra pil simgesi görüntüleniyor
• Telefon işletim sistemi önyükleme yapılmıyor. Yani telefon tamamen kapalı.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: PureFood, pirenuri, m542tf ve 2 diğerleri

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Bak bu süper oldu , Ben birde şey isterdim kullanmayız ama bataryayı çıkartıp ta kullanma(Fişte) :D

• Beğen
Tepkiler: bbakkus
narnia16

narnia16

Üye
Süper haber. Geç bile kalındı bunun için :)

alical33

alical33

Üye
bizde batarya çıkmadığı için böyle Bi talebim yok :)

braayn

braayn

Üye
güzel haber tşkler Wp centralda aşağıdaki linke Refocus uygulamasının sadece 920,925,928,1020 ve 1520 modellerine sadece geleceğini yazmış .:(:(:( umarım kaçak köçek yollarla nokia pro cam gibi yükleyebiliriz çok çok güzel bir uygulama çünkü

turbocore35

turbocore35

Üye
.:D. güzel ama çok gç kalınmış ve yenilik gibi gösterilen birşey .:sirit:.
güzel haber tşkler Wp centralda aşağıdaki linke Refocus uygulamasının sadece 920,925,928,1020 ve 1520 modellerine sadece geleceğini yazmış .:(:(:( umarım kaçak köçek yollarla nokia pro cam gibi yükleyebiliriz çok çok güzel bir uygulama çünkü

al işte ya offff neye yarıyorduki o

BelaMonte

BelaMonte

Üye
haha, bende telefon sadece kapalı iken şarj oluyor sandım başlığı ilk okuduğumda :) neyse iyi bir şey. En azından android çilerin "telefon kapalı iken şarj olmuyor hehe" diyişinden kurtulduk :ehe

braayn

braayn

Üye
çektiğin resimdeki yakın uzak objelerin focusunu ayarlayabiliyorsun ve istediğin objenin rengini koruyup diğerlerini siyah beyaz olarak kullanabiliyorsun .Videoda iyi açıklamış zaten ..

• Beğen
Tepkiler: n000k
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Şuan için söylüyorum,Dünyanın en iyi işletim sistemi aslında symbiandı ama nokia nın hataları yüzünden atıl vaziyette kaldı.Burada birçok işletim sisteminin büyük umutlarla beklediği birçok şey symbian da yıllardır kullanılıyordu.ama ms den çok ümitliyim biz wp kullanıcılarını memnun edecek özellikleri güncelleştirmelerle bizlere verecektir.Dikkat ediyorumda Android çok kötüydü hala tam düzelemedi,ios ise çok iyiydi kötüye doğru gitmeye başladı bence.(bkz.i7)

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici

Nokia Beamer ise Nokia Lumia 820, Lumia 920, Lumia 925, Lumia 928, Lumia 1020, Lumia 1520 ve Lumia 1320 modellerine gelecek.

turbocore35

turbocore35

Üye
çektiğin resimdeki yakın uzak objelerin focusunu ayarlayabiliyorsun ve istediğin objenin rengini koruyup diğerlerini siyah beyaz olarak kullanabiliyorsun .Videoda iyi açıklamış zaten ..
yaaa güzel özellikmiş ya aman be nokia be
Nokia Beamer ise Nokia Lumia 820, Lumia 920, Lumia 925, Lumia 928, Lumia 1020, Lumia 1520 ve Lumia 1320 modellerine gelecek.
beamer neye yarıyo peki .:D.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Refocus uygulaması RAW(DNG) formatını kullanıyor ve RAW formatlı bir fotoğraf orneğin5MP kamerayla çekilirse 6-8MB boyutunda oluşuyor. Böyle bir dosyayı işlemek de elimizdeki alt seviye cihazların yapabileceği bir işlem değil.

braayn

braayn

Üye
Photo Beamerile aynı şey değil mi bu ?

turbocore35

turbocore35

Üye
Refocus uygulaması RAW(DNG) formatını kullanıyor ve RAW formatlı bir fotoğraf orneğin5MP kamerayla çekilirse 6-8MB boyutunda oluşuyor. Böyle bir dosyayı işlemek de elimizdeki alt seviye cihazların yapabileceği bir işlem değil.
bundan sonraki telefonum ANDROİD kesin belli bişey :D
bu okadar önemli değilmiş ama

braayn

braayn

Üye

anladım abi zaten 1520 alacağım ama hani biraz fiyatı düşünce 1800-1900'den girerse 1500-1600 olduğu anda almayı dşünüyorum bakalım hayırlısı olsun.
bundan sonraki telefonum ANDROİD kesin belli bişey :D
bu okadar önemli değilmiş ama
Beamer şirket için toplantılarda sunum yapmak için bire bir işe yarayan çok hoş bir uygulama

turbocore35

turbocore35

Üye
eee peki ozaman neden 1320 geliyo açıklarmısınız haksızlık bu nokianın yaptıgı ios ta iphone 4 herseyi tam alıyor kim ne derse desin

mesutcinik

mesutcinik

Üye
eee peki ozaman neden 1320 geliyo açıklarmısınız haksızlık bu nokianın yaptıgı ios ta iphone 4 herseyi tam alıyor kim ne derse desin
iphone 4 herşeyi tam alıyor şimdi ios 7'yi de aldı ama aşırı kastığı söyleniyor bence kasacağı özelliği almaması kasmasından iyidir

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Lumia1320'ye gelmiyor. Pureview Lumialara geliyor. Ben şimdi iphone4'un ios6'da bile almadığı özellikleri sayarım bırak ios7'yi. Ama konumuz Windows Phone. Tabi ki herkes istediği sistem ve markayı kullanmakta özgür:oke:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve n000k
turbocore35

turbocore35

Üye
Lumia1320'ye gelmiyor. Pureview Lumialara geliyor. Ben şimdi iphone4'un ios6'da bile almadığı özellikleri sayarım bırak ios7'yi. Ama konumuz Windows Phone. Tabi ki herkes istediği sistem ve markayı kullanmakta özgür:oke:
hayır benim öle sölediğime bakmayında wp 8 den vazgeçmem ama sinir olmamak elde değil ben 2 cihazımıda alırken 2 sinede 36 ay güncelleme gelcek diye aldım 520 ye glance screen gelmedi gelebilirdi hatta ayarlarda bi bug war çift tıklayı etkinleştir diye ama basılmıyor anlamıyorum daha oyunlar gelmedi ama ya .:D.

Üst Alt