Haber Gdr3 Guncellemesi Htc'ye Kapalı Şarj Olmayı Getirdi

Sponsorlu Bağlantılar

Bay H

Bay H

Üye
hayır benim öle sölediğime bakmayında wp 8 den vazgeçmem ama sinir olmamak elde değil ben 2 cihazımıda alırken 2 sinede 36 ay güncelleme gelcek diye aldım 520 ye glance screen gelmedi gelebilirdi hatta ayarlarda bi bug war çift tıklayı etkinleştir diye ama basılmıyor anlamıyorum daha oyunlar gelmedi ama ya .:D.
Adamlar 36 ay güncelleme vericez dedi her cihaza aynı özelliği getiricez demedi ve böyle bir iddiaları da olmadı

Kergitli

Kergitli

Üye
hayır benim öle sölediğime bakmayında wp 8 den vazgeçmem ama sinir olmamak elde değil ben 2 cihazımıda alırken 2 sinede 36 ay güncelleme gelcek diye aldım 520 ye glance screen gelmedi gelebilirdi hatta ayarlarda bi bug war çift tıklayı etkinleştir diye ama basılmıyor anlamıyorum daha oyunlar gelmedi ama ya .:D.

Hocam sende en alt seviye cihazdan bahsediyosun o kadarda almasın bence. L520 benim cihazımla aynı desteği alacaksa ben niye 3 katı para veriyorum. Mantıksız bişey
Ayrıca iphonela kıyas yapmak saçmalığın dik alası. İphone bi kerede tek bi telefon çıkardı son seriye kadar. Nokia bi kerede 4-5 model çıkarıyor tabi aralarında fark olacak

turbocore35

turbocore35

Üye
Hocam sende en alt seviye cihazdan bahsediyosun o kadarda almasın bence. L520 benim cihazımla aynı desteği alacaksa ben niye 3 katı para veriyorum. Mantıksız bişey
Ayrıca iphonela kıyas yapmak saçmalığın dik alası. İphone bi kerede tek bi telefon çıkardı son seriye kadar. Nokia bi kerede 4-5 model çıkarıyor tabi aralarında fark olacak
benim derdim 925 yada 520 değil 925 e geldi glance screen kullanıyorum ama yani çok şey kesiyolar .:D.

PureFood

PureFood

Üye
güzel haber. İstenen bişeydi

Murat Alper

Murat Alper

Üye
:tşk: haber için bir an önce gelse şu güncelleme :eller:

serverfun912

serverfun912

Üye
Bence alakası yok adamlar iyi iş yapamıyor her uygulama ürüne göre değişmeli bence birde MS cihazların donanımlarını verimli kullanamıyor.Örn:Lumia 820 8,7 MP sensörü olmasına rağmen 8.0 olan S3,İphone gibi ürünlerden iyi çekemiyor sözde kamera devrimini yapan nokiaydı

KayraBey

KayraBey

Üye
Wp telefonlar kapalı iken şarj olmuyor mu?

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
olmuyor. yani şöyle kapalı iken şarja taktığınızda telefon açılıyor kendi :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
olmuyor. yani şöyle kapalı iken şarja taktığınızda telefon açılıyor kendi :)
o değil de aklıma geldi kendi kendime sesli güldüm şimdi:kop:

Windows Phone telefonlar daha Turkiye'ye gelmemişti kapalı şarj olmuyor meselesi o kadar büyütülmüştü ki sanki şarjı bitip kapanan telefon bir daha açılmıyor servise vermek gerekiyormuş gibi konuşanlar vardı.

• Beğen
Tepkiler: narnia16
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
o değil de aklıma geldi kendi kendime sesli güldüm şimdi:kop:

Windows Phone telefonlar daha Turkiye'ye gelmemişti kapalı şarj olmuyor meselesi o kadar büyütülmüştü ki sanki şarjı bitip kapanan telefon bir daha açılmıyor servise vermek gerekiyormuş gibi konuşanlar vardı.
yok artık :kop:

saynesim

saynesim

Üye
Umarım bizede gelir bide telefon kapalıyken alarm çalsa süper olur lumialarada

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Model ayrımı yapmazlar herhalde :)

acoustic

acoustic

Üye

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan GDR3 Developer Preview sürümüyle bir çoğumuz bu güncellemeyi test etmiştik. Bazı ülkelerde GDR3(update3) güncellemesi htc telefonlar için resmi olarak başlatılmıştı.

bugün ortaya çıkan bilgilere göre ise hTc 8X ve hTc 8XT modelleri GDR3 guncellemesinden sonra kapalı olarak şarj edilebiliyor.Şimdilik sadece bu iki cihazda doğrulanmış olsa da Nokia ve Samsung'un da kendi firmware güncellemelerinde bu özelliği aktif edecekleri belirtiliyor.

Güncellemeyle gelmiş olabilecek diğer yenilikleri de ortaya çıkar çıkmaz sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz

•Telefon şarja takıldığında titriyor, ancak ekran siyahda kalıyor
• HTC ekranı görüntüleniyor
• Sonra pil simgesi görüntüleniyor
• Telefon işletim sistemi önyükleme yapılmıyor. Yani telefon tamamen kapalı.

@papakudioflu Bende ki hata acaba bundan kaynaklanıyor olabilirmiydi ? GDR3 Beta Yüklü idi....

acoustic

acoustic

Üye
Hata şu 2 gün önce teledon şarj almamaya başladı hem kırmızı hemde yeşil ılık aynı anada yanmaya başladı ve daha sonrasında şarjı bitirdim şarj olması için şarja taktığımda telefon açlıyor gibi oluyor ve batayra işareti ile soru işareti ekrana geliyordu servise gönderdim....
Ne hatası vardki sende gdr3 betada

braayn

braayn

Üye
acaba kapalı şarj olurken kapalıykende alarm çalacakmı?
Zeki mürende bizi görecekmi ?

:)

Üst Alt