Aytaç-01
Üye
Tayland WP Mağazasında 512 MB RAM destekli şöyle:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
oyun varmış ilgilenenlere duyurulur.
Ram 1 gb ama cihazınızda kullanılamıyor diyor
Tayland WP Mağazasında 512 MB RAM destekli şöyle:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
oyun varmış ilgilenenlere duyurulur.
Bölgeyi Tayland yapmak gerekiyor.Ram 1 gb ama cihazınızda kullanılamıyor diyor
Beyler 720yi uzun zamandir acmiyordum dun acayim dedim hemde guncellemeleride yaparim dedim fakat bir sorun var kamera calismiyor. Yani kameraya giriyorum surduruluyor diyor sonra atiyor hic bir turlu acilmiyor. Magazadan baska kamera uygulamasi denedim olmadi guncellemeleri yaptim olmadi fabrika ayarlari ve reset yaptim yine olmadi direk atiyor.
Bir kac yerde bu sorundan bahsetmisler ve soruna sd kartin yada kayit yeri olarak sd kart secilmesi sebep olur denmis. Sizce neden olabilir ve cozumu ne olabilir ?Isin ilginc tarafi telefonu en son 3 ay once actim ozaman calisiyordu . Durup durduk yerde ne oldu buna ?
Abi üç ay açmayarak büyük hata etmişsin söyleyeyim. Ama garantiye ver. Beklemekten lehimlerle ilgili bir sorun olabilir. Ya da yazılım dersen flash at
Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA İMZA ---> DANDROİDCİLER !!!! )]
925 i kaça sattınValla o lehim olayi hic aklima gelmemisti hos bundan kaynakli olacagini sanmiyorum cunku baska yerlerde aktif kullanicilarda bahsetmis bu sorundan.. Neyse dedigin gibi flas olayina gireyim olmadi rafa kaldiririm yine 1320 aldim uzun sure onunla ilgilenirim : )
?925 i kaça sattın?
telefonun 0 ı zaten 826 ₺720 tl ye verdim kampanya ile 780 tl ye 1320 aldim : ) ama benim 925 baya temizdi
720 ₺ ye nasıl sattın ? 
telefonun 0 ı zaten 826 ₺720 ₺ ye nasıl sattın ?
![]()
hepsiburada - kampanya yapmışEvet bazi siteler kampanya yapmis onuda dun gordum satarken haberim yoktu fiyati kafadan salladim alan arkadasinda haberi yoktu sanirim ama bu kampanyali cihazlar 16gb olanlari sanirim .. Ikinci el ve sifir olarak 32gb cok az gordum . 16 gb olanida yaramaz alan arkadasta onu hesaplamistir kesin
32 gb da olsa sen yinede çok iyi fiyata satmışsın
hayırlı olsunhepsiburada - kampanya yapmış32 gb da olsa sen yinede çok iyi fiyata satmışsın
hayırlı olsun
Arkadaşlar, cyan yapmak için telefonu yedekledim attım cyanı. Daha sonra microsoftun güvenliği nedeniyle bir şekilde hesaba erişemedim. Yedeklerim kaldı öyle. Şimdi hesaba eriştim tekrar sistem yenilesem eski epostamı girsem yedeklerimi alabilir miyim? Hala duruyor mudur?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızşu linkteki siteye girerek bu kısımda yedek gözüküyorsa o hesabınızda telefona girdiğinizde geri yükliyebilirsiniz

Telefonu fabrika ayarlarına döndürdüm cihaz nokia lumia 1320 ve cyan➕ gdr1 yüklü problem twitterdan bildirim gelmiyor ( bildirimler açık ) ve birde explorer sayfasından Facebook girdiğimde fotoğraflar ekrana sığmıyor tarayıcıdan çıkıp tekrar girdiğim zaman normale dönüyor sorun nerde acaba