İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Telefonu fabrika ayarlarına döndürdüm cihaz nokia lumia 1320 ve cyan➕ gdr1 yüklü problem twitterdan bildirim gelmiyor ( bildirimler açık ) ve birde explorer sayfasından Facebook girdiğimde fotoğraflar ekrana sığmıyor tarayıcıdan çıkıp tekrar girdiğim zaman normale dönüyor sorun nerde acaba

Evet sığmıyor

bekemyigit

Üye
arkadaşlar lumıa 620 klasör oluşturma yapamıyorum son güncelleme yüklü

og1907

og1907

Üye
Arkadaşlar bir önceki mesajımda sorunu paylaşmıştım fabrika ayarlarına döndükten sonra bazı ayarlar çalışmamaya başladı cyan➕gdr1 update yüklü şimdi ben Nokia Software Recovery Tool ile tekrardan cyan yazılımını yükleyebilirmiyim.

luckysleven

luckysleven

Üye
Beyler herkese buyuk ekran tavsıye edıyorum wp kullanmanın keyfını resmen zırvede yasıyorum suan.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Arkadaşlar bir önceki mesajımda sorunu paylaşmıştım fabrika ayarlarına döndükten sonra bazı ayarlar çalışmamaya başladı cyan➕gdr1 update yüklü şimdi ben Nokia Software Recovery Tool ile tekrardan cyan yazılımını yükleyebilirmiyim.
Evet yükleyebilirsin. Sorunlar da büyük ihtimalle düzelir. Ancak belki sorunlarına yolaçan etkileyen ekstra bir uygulama vardır. Bu yüzden uygulamaların hepsini yüklemeden önce ilk bozulan uygulamaları kurun. Bakın bakalım sorunsuz çalışıyorlar mı. Çalışıyorlarsa diğer uygulamaları da kontrollü şekilde kurun. Belki sonradan kurduğunuz uyumsuz bir uygulama yada sonradan yaptığınız bir ayar etkilemiş olabilir. Çünkü hala daha bazı uygulamalar 8.1 e tam olarak optimize edilebilmiş değiller.

og1907

og1907

Üye
Evet yükleyebilirsin. Sorunlar da büyük ihtimalle düzelir. Ancak belki sorunlarına yolaçan etkileyen ekstra bir uygulama vardır. Bu yüzden uygulamaların hepsini yüklemeden önce ilk bozulan uygulamaları kurun. Bakın bakalım sorunsuz çalışıyorlar mı. Çalışıyorlarsa diğer uygulamaları da kontrollü şekilde kurun. Belki sonradan kurduğunuz uyumsuz bir uygulama yada sonradan yaptığınız bir ayar etkilemiş olabilir. Çünkü hala daha bazı uygulamalar 8.1 e tam olarak optimize edilebilmiş değiller.

Teşekkürler bilgi için deniyelim bakalım sorun uygulamalardamı.

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Bugün Facebookda açmak istediğim linklere bastığımda sayfalar açılmıyor gezintiye devam etmek için legend online oyununu indirmeniz gerek diye uyarı sayfası açılıyor bu sorunu nasıl düzeltebilirim internete giremiyorum hiçbir sayfa açılmıyor
Diğer tarayıcılardada aynı sorun var hiçbir sayfa açılmıyor hemen reklam sayfası geliyor virüsmü kaptı anlamadım ki

Son düzenleme:
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
arkadaşlar cortana'yı açtığımda bana "I'm sorry,but I can't speak your language yet." diyor dili ingilizce yaptım ama bu hatayı veriyor ne yapmam gerek?

beats

beats

Üye
arkadaşlar cortana'yı açtığımda bana "I'm sorry,but I can't speak your language yet." diyor dili ingilizce yaptım ama bu hatayı veriyor ne yapmam gerek?
Bölge: Amerika,
Dil: İngilizce,
Konuşma Dili: İngilizce seçince işlem tamam.

• Beğen
Tepkiler: kaygisiz43
og1907

og1907

Üye
Twiterda sorunmu var bildirimler gelmiyor.Herkestemi aynı durum var.

sanaltayfa

sanaltayfa

Üye
Lumia 1520 cyan ve 8.1 in üzerine gdr 1 kurdum şarj mahvoldu. Prewiev 1 günden fazla gösteriyordu şimdi 13 saat gideri var diyor. By durum normal mi yoksa benim cihaz mı sorunlu?

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Lumia 1520 cyan ve 8.1 in üzerine gdr 1 kurdum şarj mahvoldu. Prewiev 1 günden fazla gösteriyordu şimdi 13 saat gideri var diyor. By durum normal mi yoksa benim cihaz mı sorunlu?
Preview kurduğun için öyle olmuş olmalı şarjı çok önemsiyorsan tam sürüm kullan bence. (cyan)

beats

beats

Üye
Lumia Cyan güncellemesinde ya da Pil Tasarrufu uygulamasında bir problem var sanırım, hatta sorayım Pil Tasarrufu uygulamasında Pil tasarrufu etkinleştirme > Her zaman seçeneğini seçince ekran kararıyor ve tuşların ışıkları kapanıyor mu ?

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Kontrol ettim açık bildirimler➕ eylemlerde twiter gözükmüyor ne yaptıysam sorun düzelmedi.
Bildirimler+ Eylemler de görülebilmesi için bildirim gelmesi gerekiyor. Uygulamayı kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyin ya da pil tasarrufu uygulamasından arka plan görevlerini kontrol edin.

og1907

og1907

Üye
Bildirimler+ Eylemler de görülebilmesi için bildirim gelmesi gerekiyor. Uygulamayı kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyin ya da pil tasarrufu uygulamasından arka plan görevlerini kontrol edin.
Birkaç gün öncesine kadar sorun yoktu fabrika ayarlarına döndükten sonra bu sorun oluştu twitera girince bildirim olduğu gözüküyor ancak bildirim ekrana gelmiyor uygulamayı kaldırıp tekrardan yükledim düzelmedi arka plan görevlerini kontrol ettim ordada sorun yok.

sanaltayfa

sanaltayfa

Üye
Lumia Cyan güncellemesinde ya da Pil Tasarrufu uygulamasında bir problem var sanırım, hatta sorayım Pil Tasarrufu uygulamasında Pil tasarrufu etkinleştirme > Her zaman seçeneğini seçince ekran kararıyor ve tuşların ışıkları kapanıyor mu ?
Evet ekran karardığı gibi alt tuş ışıkları da kapanıyor. Gdr1 yüklü sorun bu olabilir mi acaba?
Aynen dediklerin oluyor. Gdr1 mi sıkıntı yaptı acaba? Full şarj dolunca 13 saat diyor ve bazen 6-7 saate şarj bitiyor. Daha önce prewiev yüklü iken baya memnundum. Cyan sorunlu

beats

beats

Üye
Evet ekran karardığı gibi alt tuş ışıkları da kapanıyor. Gdr1 yüklü sorun bu olabilir mi acaba?
Aynen dediklerin oluyor. Gdr1 mi sıkıntı yaptı acaba? fu ll şarj dolunca 13 saat diyor ve bazen 6-7 saate şarj bitiyor. Daha önce prewiev yüklü iken baya memnundum. Cyan sorunlu
Sanırım Lumia Cyan'dan dolayı.Microsoft evrensel mobil klavye yapmış, e tabii ki Windows Phone desteği yok. Sebebi Bluetooth HID desteğinin olmaması...
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: sanaltayfa

Üst Alt