İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Sanırım Lumia Cyan'dan dolayı.Microsoft evrensel mobil klavye yapmış, e tabii ki Windows Phone desteği yok. Sebebi Bluetooth HID desteğinin olmaması...
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

güzel cihaz aslında bu hıd desteği olan model yok değil mi şuanık m8 de vardırda lumiada bu desteği sağlayan model varmıydı, bluetooth kulaklık aldıktan sonra böyle bir şey almakta istiyordum kulaklığı 3-4 gün önce aldım sıra buna benzer bir cihazdaydı bu güzelmiş aslında ama artık bakalım farklı bir şey bulurum belki uyumlu

beats

beats

Üye
güzel cihaz aslında bu hıd desteği olan model yok değil mi şuanık m8 de vardırda lumiada bu desteği sağlayan model varmıydı, bluetooth kulaklık aldıktan sonra böyle bir şey almakta istiyordum kulaklığı 3-4 gün önce aldım sıra buna benzer bir cihazdaydı bu güzelmiş aslında ama artık bakalım farklı bir şey bulurum belki uyumlu
HTC One M8'de de yoktur WP yazılımdan aktif edilmesi gerekli önce, yoksa cihazların hepsi desteklemesi lazım.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
HTC One M8'de de yoktur WP yazılımdan aktif edilmesi gerekli önce, yoksa cihazların hepsi desteklemesi lazım.
hıd diye yazılınca ben ayrı ekstra bir özellik sandım o zaman ms bunu açarsa tüm cihazlarda kullanıla eğer böyleyse bir sonraki alacağım cihaz belli oluyor, ama bu samsung tv de falan çalışır mı acaba çok amaçlı almak istiyorumda

beats

beats

Üye
hıd diye yazılınca ben ayrı ekstra bir özellik sandım o zaman ms bunu açarsa tüm cihazlarda kullanıla eğer böyleyse bir sonraki alacağım cihaz belli oluyor, ama bu samsung tv de falan çalışır mı acaba çok amaçlı almak istiyorumda
Bluetooth 4.0 ie çalışıyor bu klavye, ama TV için:

bu model çok daha uygun.

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS
emz

emz

Üye

6000'ninci mesajı sen mi yazdın???
Bu hiç hoş değil :ehe.
Bari 6000 falan diye ekle de mesaja belli olsun:ehe

Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA İMZA ---> DANDROİDCİLER !!!! )]

luckysleven

luckysleven

Üye
Arkadaslar su anda final olarak verilmeyen ve beklenen tek guncelleme gdr1 dimi ?

skynet

Üye
Evet gdr1 ve usb vb.ayarları

• Beğen
Tepkiler: luckysleven
luckysleven

luckysleven

Üye
Evet gdr1 ve usb vb.ayarları

Su klasor ozelligini keske cyan ile verselerdi hic umrumda olmazdi gdr1 falanda iste adamlar oyle guzel bir is cikarmislarki oturduk guncelleme bbekliyoruz : )Beyler bu 1320 nin sarji hakkinda soylenenler abarti saniyordum ama degilmis : ) Telefonu deli gibi somuruyorum banamisin demiyor sarji. 925 olsa coktan sarja takacak priz ariyordum : ) Bu arada is amacli kullananlara bu telefonu tekrar tavsiye ediyorum. Mail yazmak cok rahat ozellikle.

silivriserdar

silivriserdar

Üye
Nokia lumia 520 ne yaptıysam flaşh yemedi ne yapabilirim? Nokia yazısı çıktıktan sonra açılışta hemen Error unable diye uzun bir yazı çıkarak hata veriyor. Kendi romunu nokia suit care ile indirdim fakat flaşh yaparken bu yazılım imzalanmamış hatası çıktı. Yazılımı tel üzerinde güncellerken yarıda kaldı böyle oldu. [emoji17]

og1907

og1907

Üye
1320
Su klasor ozelligini keske cyan ile verselerdi hic umrumda olmazdi gdr1 falanda iste adamlar oyle guzel bir is cikarmislarki oturduk guncelleme bbekliyoruz : )Beyler bu 1320 nin sarji hakkinda soylenenler abarti saniyordum ama degilmis : ) Telefonu deli gibi somuruyorum banamisin demiyor sarji. 925 olsa coktan sarja takacak priz ariyordum : ) Bu arada is amacli kullananlara bu telefonu tekrar tavsiye ediyorum. Mail yazmak cok rahat ozellikle.

1320 Şarjı sizde ne kadar gidiyor.
Birde neden ben mesaj attımmı iphone ile gönderildi yazıyor alt tarafta❓

luckysleven

luckysleven

Üye
1320

1320 Şarjı sizde ne kadar gidiyor.
Birde neden ben mesaj attımmı iphone ile gönderildi yazıyor alt tarafta❓

Dun gece sarjdan aldım hala yarida sarjim yani ciddi anlamda iyi performansi var bataryanin. Ve ofis isleri vs icin telefonu kullaniyorum. Iphone olayina gelirsek preview dan sonra oldu o. Telefon kendini iphone gibi tanitiyormus falan filan da pek anlamam o islerden

• Beğen
Tepkiler: skynet ve Esendağlı
ellimin kori

ellimin kori

Üye
Gdr1 developer yüklü mağazaya girmiyor bu sorunu olan var mı?

4MaGuS

4MaGuS

Üye
6000'ninci mesajı sen mi yazdın???
Bu hiç hoş değil :ehe.
Bari 6000 falan diye ekle de mesaja belli olsun:ehe

Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA İMZA ---> DANDROİDCİLER !!!! )]
hiç dikkat etmedim boşver önemli değil zaten onlar

• Beğen
Tepkiler: emz
luckysleven

luckysleven

Üye
Son sarjdan sonra gecen sure 1 gun 9 saat ve sarjim hala %31 de. Gece kapatmadim wifi acikti. Bol bol telefon gorusmesi,mail alip gondermeler, bol bol internet whatsapp vs .. Sadece parlaklik otomatikte ve suanda bu mesaji muzik dinleyerek rahaaat rahat yaziyorum buyuk ekranda cabasi.. : ) 925 bildiginiz sarj katiliymis .

The Pierre

The Pierre

Üye
Benim şuan %20 kapatayım

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Arkadaşlar ilginç bir şey oldu. Alt kapasitif tuşların ılıkları yanarken söndü ve gelmiyor. Telefonu kapatıp açtım ama işe yaramadı. Daha önce yaşayan oldu mu bu sorunu?

beats

beats

Üye
Son sarjdan sonra gecen sure 1 gun 9 saat ve sarjim hala %31 de. Gece kapatmadim wifi acikti. Bol bol telefon gorusmesi,mail alip gondermeler, bol bol internet whatsapp vs .. Sadece parlaklik otomatikte ve suanda bu mesaji muzik dinleyerek rahaaat rahat yaziyorum buyuk ekranda cabasi.. : ) 925 bildiginiz sarj katiliymis .
Bataryanın büyük olmasının faydaları fakat işlemcinin pek katkısı yok, kullandığın cihazda eğer yeni nesil S200 1.2 ya da S400 1.4 GHz işlemcilerden biri olsaydı donanımın da pil performansını arttırdığını görürdün. Muhtemelen 2 günü geçen bir kullanım sunardı.

luckysleven

luckysleven

Üye
Bataryanın büyük olmasının faydaları fakat işlemcinin pek katkısı yok, kullandığın cihazda eğer yeni nesil S200 1.2 ya da S400 1.4 GHz işlemcilerden biri olsaydı donanımın da pil performansını arttırdığını görürdün. Muhtemelen 2 günü geçen bir kullanım sunardı.

valla islemcide pek umrumda degil acikcasi .. Benim butun islerimi goruyorsa ihtiyaclarimi karsiliyorsa gerisi fasa fiso ki fazlasiyla goruyor : ) Daha iyisi gereksiz fazlalik olur haliyle gereksiz verilen paralar olur.

• Beğen
Tepkiler: skynet ve suyunsesi
4MaGuS

4MaGuS

Üye
sistemde yeni bir şey fark ettim daha önce bunu fark eden oldumu bilmiyorum şöyle bir şey magaza kısmında girip her hangibir şey yazdığınızda veya tüm uygulamalar kısmında arama kısmına yazdığınızda yazdıktan sonra ie kısa yol tuşuna bastığınızda yazılan aynı yazıyı nette direk arama yapıyor güzel bir şey miş yeni fark ettim ben daha önce bunu fark eden oldumu acaba
@bulutsuzgece @papakudioflu @Sensation

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve skynet
YkPkY

YkPkY

Üye
sistemde yeni bir şey fark ettim daha önce bunu fark eden oldumu bilmiyorum şöyle bir şey magaza kısmında girip her hangibir şey yazdığınızda veya tüm uygulamalar kısmında arama kısmına yazdığınızda yazdıktan sonra ie kısa yol tuşuna bastığınızda yazılan aynı yazıyı nette direk arama yapıyor güzel bir şey miş yeni fark ettim ben daha önce bunu fark eden oldumu acaba
@bulutsuzgece @papakudioflu @Sensation

Süpermiş.saolasın

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS

Üst Alt