İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Tayland WP Mağazasında 512 MB RAM destekli şöyle:

oyun varmış ilgilenenlere duyurulur.

Ram 1 gb ama cihazınızda kullanılamıyor diyor

luckysleven

luckysleven

Üye
Beyler 720yi uzun zamandir acmiyordum dun acayim dedim hemde guncellemeleride yaparim dedim fakat bir sorun var kamera calismiyor. Yani kameraya giriyorum surduruluyor diyor sonra atiyor hic bir turlu acilmiyor. Magazadan baska kamera uygulamasi denedim olmadi guncellemeleri yaptim olmadi fabrika ayarlari ve reset yaptim yine olmadi direk atiyor.

Bir kac yerde bu sorundan bahsetmisler ve soruna sd kartin yada kayit yeri olarak sd kart secilmesi sebep olur denmis. Sizce neden olabilir ve cozumu ne olabilir ?Isin ilginc tarafi telefonu en son 3 ay once actim ozaman calisiyordu . Durup durduk yerde ne oldu buna ?

emz

emz

Üye
Beyler 720yi uzun zamandir acmiyordum dun acayim dedim hemde guncellemeleride yaparim dedim fakat bir sorun var kamera calismiyor. Yani kameraya giriyorum surduruluyor diyor sonra atiyor hic bir turlu acilmiyor. Magazadan baska kamera uygulamasi denedim olmadi guncellemeleri yaptim olmadi fabrika ayarlari ve reset yaptim yine olmadi direk atiyor.

Bir kac yerde bu sorundan bahsetmisler ve soruna sd kartin yada kayit yeri olarak sd kart secilmesi sebep olur denmis. Sizce neden olabilir ve cozumu ne olabilir ?Isin ilginc tarafi telefonu en son 3 ay once actim ozaman calisiyordu . Durup durduk yerde ne oldu buna ?

Abi üç ay açmayarak büyük hata etmişsin söyleyeyim. Ama garantiye ver. Beklemekten lehimlerle ilgili bir sorun olabilir. Ya da yazılım dersen flash at;)

Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA İMZA ---> DANDROİDCİLER !!!! )]

• Beğen
Tepkiler: luckysleven

kartal-78

Üye
Turkiyede geçerli değil galiba bu oyunlar dil bölge değiştirmek lazım

luckysleven

luckysleven

Üye
Abi üç ay açmayarak büyük hata etmişsin söyleyeyim. Ama garantiye ver. Beklemekten lehimlerle ilgili bir sorun olabilir. Ya da yazılım dersen flash at;)

Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA İMZA ---> DANDROİDCİLER !!!! )]

Valla o lehim olayi hic aklima gelmemisti hos bundan kaynakli olacagini sanmiyorum cunku baska yerlerde aktif kullanicilarda bahsetmis bu sorundan.. Neyse dedigin gibi flas olayina gireyim olmadi rafa kaldiririm yine 1320 aldim uzun sure onunla ilgilenirim : )

• Beğen
Tepkiler: emz

ArMaGeDdOn_87

Üye
Valla o lehim olayi hic aklima gelmemisti hos bundan kaynakli olacagini sanmiyorum cunku baska yerlerde aktif kullanicilarda bahsetmis bu sorundan.. Neyse dedigin gibi flas olayina gireyim olmadi rafa kaldiririm yine 1320 aldim uzun sure onunla ilgilenirim : )
925 i kaça sattın :) ?

efeler12

efeler12

Üye
mağazada bugün bir kirlilik var müzik ve videolardan yeni popülere girerseniz görebilirsiniz

luckysleven

luckysleven

Üye
telefonun 0 ı zaten 826 ₺ :) 720 ₺ ye nasıl sattın ? :)

Evet bazi siteler kampanya yapmis onuda dun gordum satarken haberim yoktu fiyati kafadan salladim alan arkadasinda haberi yoktu sanirim ama bu kampanyali cihazlar 16gb olanlari sanirim .. Ikinci el ve sifir olarak 32gb cok az gordum . 16 gb olanida yaramaz alan arkadasta onu hesaplamistir kesin

ArMaGeDdOn_87

Üye
Evet bazi siteler kampanya yapmis onuda dun gordum satarken haberim yoktu fiyati kafadan salladim alan arkadasinda haberi yoktu sanirim ama bu kampanyali cihazlar 16gb olanlari sanirim .. Ikinci el ve sifir olarak 32gb cok az gordum . 16 gb olanida yaramaz alan arkadasta onu hesaplamistir kesin
hepsiburada - kampanya yapmış :) 32 gb da olsa sen yinede çok iyi fiyata satmışsın :) hayırlı olsun

• Beğen
Tepkiler: luckysleven
luckysleven

luckysleven

Üye
hepsiburada - kampanya yapmış :) 32 gb da olsa sen yinede çok iyi fiyata satmışsın :) hayırlı olsun

Valla alirkende hic icime sinmemisti aslinda hani almak icin almistim. Millet tasarimina bayiliyor ama ben bir turlu sevemedim tasarimini yoksa ekran malzeme falan gayet iyidi. 1320 yi cok kurcaladim hiz olarak hepsi ayni zaten kamerayla pek isim de olmuyor birde kocaman ekran mail ve office islerimi cok rahat hallederim durum boyle olunca bende aldim gitti

• Beğen
Tepkiler: emz
Nirvana92

Nirvana92

Üye
144p youtube player yok bundan ala sorun , bundan ala eksiklik olabilir mi?

4MaGuS

4MaGuS

Üye
dün lumia 930 inceledim baya hoş bir cihaz olsada 920 değiştirmeye şuanlık ihtiyaç yok ancak bir sorum olacak 930 da niye bildirim ekrnaında tane kısa yol yok inç ve üstü cihazlarda tane değilmiydi eski bir konu aslında ama, birde ikinci sorum olarak dün bh-111 bluetooth kulaklık aldım çok güzel hoşuma gitti kullanıyorum ancak bunu pc ye bağlama şansımız yok galiba ne yaptıysam görmedi

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Arkadaşlar, cyan yapmak için telefonu yedekledim attım cyanı. Daha sonra microsoftun güvenliği nedeniyle bir şekilde hesaba erişemedim. Yedeklerim kaldı öyle. Şimdi hesaba eriştim tekrar sistem yenilesem eski epostamı girsem yedeklerimi alabilir miyim? Hala duruyor mudur?

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Arkadaşlar, cyan yapmak için telefonu yedekledim attım cyanı. Daha sonra microsoftun güvenliği nedeniyle bir şekilde hesaba erişemedim. Yedeklerim kaldı öyle. Şimdi hesaba eriştim tekrar sistem yenilesem eski epostamı girsem yedeklerimi alabilir miyim? Hala duruyor mudur?
şu linkteki siteye girerek bu kısımda yedek gözüküyorsa o hesabınızda telefona girdiğinizde geri yükliyebilirsiniz

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
şu linkteki siteye girerek bu kısımda yedek gözüküyorsa o hesabınızda telefona girdiğinizde geri yükliyebilirsiniz

Eyvallah kardeşim var ol çok mutlu ettin beni :D

og1907

og1907

Üye
Telefonu fabrika ayarlarına döndürdüm cihaz nokia lumia 1320 ve cyan➕ gdr1 yüklü problem twitterdan bildirim gelmiyor ( bildirimler açık ) ve birde explorer sayfasından Facebook girdiğimde fotoğraflar ekrana sığmıyor tarayıcıdan çıkıp tekrar girdiğim zaman normale dönüyor sorun nerde acaba

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Telefonu fabrika ayarlarına döndürdüm cihaz nokia lumia 1320 ve cyan➕ gdr1 yüklü problem twitterdan bildirim gelmiyor ( bildirimler açık ) ve birde explorer sayfasından Facebook girdiğimde fotoğraflar ekrana sığmıyor tarayıcıdan çıkıp tekrar girdiğim zaman normale dönüyor sorun nerde acaba

Ekrana resim sığmama olayı senim cihaza özel değil bende ve lumia kullanan birçok kişide gördüm. Ama diğer sorunun hakkında bilgim yok maalesef.

Üst Alt