carew89
Üye
eski kartı tekrar takmam mı gerekiyor ?Karttan telefon hafızasına oradan da yeni karta![]()
eski kartı tekrar takmam mı gerekiyor ?Karttan telefon hafızasına oradan da yeni karta![]()
Eveteski kartı tekrar takmam mı gerekiyor ?
WP8.1 ya da WP8 olsa da olur Onenote ile ses kaydı yapılabilir, benzeri innote, papyrus uyguamaları da var. Uygulamalar:8,1 de ses kaydetme nasıl oluyor bilen varmı
Bildiğim kadarı ile uygulamaya gerek yok çünki benim cebimde ses geldi telefonu çıkarttım baktım ses kaydı yapılıyor dedi kayıt yapıyordu ama hangi tuş yada tuşlarla bilemiyorum raslantı olduWP8.1 ya da WP8 olsa da olur Onenote ile ses kaydı yapılabilir, benzeri innote, papyrus uyguamaları da var. Uygulamalar:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sadece ses kaydedici uygulamalar:
Ses kaydı için kısayol tuşu yok, eğer yüklediğin bir ses kaydı uygulaması yoksa yanlışlıkla telefon tuş kilidi açılmış ardından bir şekilde Onenote ile ses kaydına erişti.Bildiğim kadarı ile uygulamaya gerek yok çünki benim cebimde ses geldi telefonu çıkarttım baktım ses kaydı yapılıyor dedi kayıt yapıyordu ama hangi tuş yada tuşlarla bilemiyorum raslantı oldu
belki olabilirSes kaydı için kısayol tuşu yok, eğer yüklediğin bir ses kaydı uygulaması yoksa yanlışlıkla telefon tuş kilidi açılmış ardından bir şekilde Onenote ile ses kaydına erişti.
beklediğim şeylerden birisiydiNokia Endonezya Facebook sayfasının kapak resmindeki ayrıntıda büyük live tile görüldü.
Güzelllbeklediğim şeylerden birisiydi
Gerçekleşirse, Windows 8.1'deki gibi belirli uygulamalarda olacaktır.beklediğim şeylerden birisiydi
Yoo bende sıkıntı yok internet bağlantınızı kontrol edin.Mağaza güncellemelerinde sorunmu var ? Güncellemeler çok ağır yükleniyor hatta yarıya gelmeden de ilgilenmeniz gerekiyor uyarısı veriyor![]()
Microsoft, 27 Temmuzda Japonya'da Nokia etkinliği düzenliyor. Etkinlik kapalı gösterim şeklinde, sınırlı katılımla gerçekleştirilecek. Japonya'daki Windows Phone (mağaza ve cihazlar) pazar payının az olması sebebiyle tüketici ve operatörlerden görüş alınıp ekosistemde gelişim sağlanmaya çalışılacak. Bizi ilgilendiren kısmı ise etkinlikten yeni sızıntılar olabilir.
Katılım ücretsiz ve 60 kişiyle sınırlı. Başvuru adresi: