İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

narnia16

narnia16

Üye
Aşağılayıcı konuşmana gerek yok sorsaydın dedin sorsam bakabileceğin yer yok o yüzden sormadım neyini uzatıyosun

neyle gönderildiyse gönderildi.
Aşağılamak istememiştim ama sen öyle anladıysan yapacak bir şey yok. Neyse muhabbet uzamasın.

İyi forumlar.

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
1520 ve 1020 uzaktaki nesneyi çok net çekmeyi sağlayan bi program vardı adı neydi?

beats

beats

Üye
1520 ve 1020 uzaktaki nesneyi çok net çekmeyi sağlayan bi program vardı adı neydi?
Sozoom:

Bu da tüm cihazlar için:

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Movie maker 8.1 kullanan arkadaşlar var ise bir sorum olacak. Videoyu baş aşağı yada düz çevirme ve o şekilde kaydetme var mı uygulamada?

Dumanla gönderildi.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Movie maker 8.1 kullanan arkadaşlar var ise bir sorum olacak. Videoyu baş aşağı yada düz çevirme ve o şekilde kaydetme var mı uygulamada?

Dumanla gönderildi.
bende bir sürü program var hepsine bakltım ancak yan döndürme yok hiç birinde

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
4MaGuS

4MaGuS

Üye
Cevap için teşekkürler. :)

Dumanla gönderildi.
denediklerimi uygulamarı sayayım isterseniz anı videoları, filmit, movie maker, moviejax, video editor 8.1 bunların hiç birinde malesef yoktu bu arada yeni çıkan video tuner uygulaması içersinde videoyu seçtikten sonra sol altan 3 kısım içerisinde sağa kaydırdığınızda rotate diye seçenek varmış uygulama linki buyrun

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Hocam teşekkürler, hemen kuruyorum.

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS
Nokia Belle

Nokia Belle

Üye
arkadaşlar ben Bi beş Dakka internette gırıyorum tel hemen ısınıyo sizce neden sizde de oylemı tel 925ya bunuda soylemekl isterım bende Black güncelleme si yüklü şarjı çok çabuk bitiyo çok çabuk ısınıyorda sizce neden acaba ?

suyunsesi

suyunsesi

Üye
arkadaşlar ben Bi beş Dakka internette gırıyorum tel hemen ısınıyo sizce neden sizde de oylemı tel 925ya bunuda soylemekl isterım bende Black güncelleme si yüklü şarjı çok çabuk bitiyo çok çabuk ısınıyorda sizce neden acaba ?
Birden çok sebebi olabilir, ilk aklıma gelen arkaplan görevleri. Onları yokladın mı? 2. aklıma gelen sebep sonradan yüklediğin bir program buna sebep olabilir. (Bir ara insider programının bilinen böyle bir vukuatı vardı). Son yüklediklerini teker teker kaldırarak dene derim. Sonraki sebep şarj kalibrasyonu gerekiyor olabilir. Telefonunu yeniden başlat ve tam bir şarj kalibrasyonu yap. (Birkaç şarj sürer bu). Bu durumda pil hala kendine gelmemişse, telefonu sıfırla diyeceğim ama bunun içinde bir kaç hafta içinde yüklemiş olacağımız 8.1 i beklemelisin. 8.1 den sonra daha stabil ve daha güzel bir şarj kalibrasyonu yapabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: Nokia Belle
Nokia Belle

Nokia Belle

Üye
Birden çok sebebi olabilir, ilk aklıma gelen arkaplan görevleri. Onları yokladın mı? 2. aklıma gelen sebep sonradan yüklediğin bir program buna sebep olabilir. (Bir ara insider programının bilinen böyle bir vukuatı vardı). Son yüklediklerini teker teker kaldırarak dene derim. Sonraki sebep şarj kalibrasyonu gerekiyor olabilir. Telefonunu yeniden başlat ve tam bir şarj kalibrasyonu yap. (Birkaç şarj sürer bu). Bu durumda pil hala kendine gelmemişse, telefonu sıfırla diyeceğim ama bunun içinde bir kaç hafta içinde yüklemiş olacağımız 8.1 i beklemelisin. 8.1 den sonra daha stabil ve daha güzel bir şarj kalibrasyonu yapabilirsin.
öncelikle verdıgın bılgıler ıçın teşekkür ederim. Bi su şarj kalibrasyonu yaparken kaç saat şarjda kapalı kalsın acaba

suyunsesi

suyunsesi

Üye
İlk 2 - 3 şarj Yaklaşık 5 - 6 saat takılı kalsın. Ve telefona hiç dokunma. Sonraki birkaç şarjlarda da teline hiç dokunma ama bu sefer tam dolunca fişten çıkarabilirsin. Sonrasında kafana göre takılabilirsin. Ben bu şekilde yapmıştım.

Dumanla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Nokia Belle
Nokia Belle

Nokia Belle

Üye
sahi bide bu 8.1 de dosya yonetıcısıde varmı acaba :)

Akhtoher

Akhtoher

Üye
peki su wondows 8.1 ön izleme yüklesem . Sonra orjinal Windows 8.1 güncellemesi geliyo demi demi sıkıntı olmaz demi
Sorunuzu tam anlayamadım isterseniz yöneticilere bir danışın @bulutsuzgece

4MaGuS

4MaGuS

Üye
peki su wondows 8.1 ön izleme yüklesem . Sonra orjinal Windows 8.1 güncellemesi geliyo demi demi sıkıntı olmaz demi
tabiki zaten şuan forumda bir çok kişi kullanıyordur bende kurulu mesela hiç bir sıkıntı olmadan kullanıyorum ve kararlı sürümde tabiki gelicek

Üst Alt