Yedekleme açıksa onedrive dan resimleri alabilirsiniz.telefonumu bilgisayara bağlayıp resimleri kopyaladım ama bazılarını taşıyamamışım telefondanda sildim geri getirmenin bir yolu var mı acaba acil ?????????
Microsoft tarafından verilen büyük güncelleme paketleri. Nokia da bu paketlerin üzerine kendi optimizasyon paketlerini alfabetik sıraya göre isimlendirme yapıyor. Gdr1+Amber , Gdr2+Black ve gelecek olan wp8.1(Gdr3) + cyan.Arkadaşlar GDR1 GDR2 diyorlar GDR Nedir?
Wp8.1 beta sürümü olduğu için bu tip sorunlar oluyor. Wp8.1 ve cyan güncellemesi gelince telefonu sıfırlayıp temiz bir kurulum sonrası batarya performansı için kalibrasyon yapın.Sabah %100'de aldığım şarj 3,5 saatte %36'ya indi. İyice berbat hale gelmeye başladı bu durum. Pili değiştirsem (ekim 2012'de aldım telefonu) fark olur mu acaba şarj süresinde duvara fırlatacağım yazık olacak yoksa![]()
Microsoft tarafından verilen büyük güncelleme paketleri. Nokia da bu paketlerin üzerine kendi optimizasyon paketlerini alfabetik sıraya göre isimlendirme yapıyor. Gdr1+Amber , Gdr2+Black ve gelecek olan wp8.1(Gdr3) + cyan.
Wp8.1 beta sürümü olduğu için bu tip sorunlar oluyor. Wp8.1 ve cyan güncellemesi gelince telefonu sıfırlayıp temiz bir kurulum sonrası batarya performansı için kalibrasyon yapın.
gdr1 ile Nokia güncellemesi olmadı. 8.1 başlı başına büyük güncelleme. Gdr diye geçmiyor. 8.1den sonraki ara güncellemeler yine gdr1,2 diye devam edecek wp8.5e kadar (ya da sürüm her ne olacaksa)Microsoft tarafından verilen büyük güncelleme paketleri. Nokia da bu paketlerin üzerine kendi optimizasyon paketlerini alfabetik sıraya göre isimlendirme yapıyor. Gdr1+Amber , Gdr2+Black ve gelecek olan wp8.1(Gdr3) + cyan.
Wp8.1 beta sürümü olduğu için bu tip sorunlar oluyor. Wp8.1 ve cyan güncellemesi gelince telefonu sıfırlayıp temiz bir kurulum sonrası batarya performansı için kalibrasyon yapın.

Skype neden açık değil?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.