İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

beats

beats

Üye

Verildi mi bilmiyorum kriptolu mesajlaşma uygulaması, süper güvenli imiş... Almanya'ya maksimum güvenlik ve gizlilik vadediyormuş.

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Arkadaşlar Sistem bugünlerde çok donuyor oyunlarda felan 8.0da donmuyordu ama 8.1de donuyor ?

İman Gücü ile gönderildi.

alical33

alical33

Üye
Beta olduğu için bazı cihazlarda sorun olabilir ben öyle bi sorunlar karşılaşmadım takılma olursa bi soft reset at dene

Heimdalll

Heimdalll

Üye
arkadaşlar 1320 sarı veya turuncu orijinal kapak nerden bulabilirim acaba, internette alibaba ve sahibindende buldum ama başka yerden bulabilir miyim ?

ihsan.snmz

Üye
8.1 tam sürüm ile sesli yazma ya Türkçe desteği gelecek mi. Birde konuşma diline. Bilginiz var mı

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
telefonumu bilgisayara bağlayıp resimleri kopyaladım ama bazılarını taşıyamamışım telefondanda sildim geri getirmenin bir yolu var mı acaba acil ?????????
Yedekleme açıksa onedrive dan resimleri alabilirsiniz.

kursatalpkaan

kursatalpkaan

Üye
arkadaşlar telefon nokia yazısında kalıyor reset atıyor geri açılıyor nokia yazısında tekrar reset atıyor ne yapmak lazım

dawid

dawid

Üye
Arkadaşlar ucweb e mail atmıştım turkçe olsun diyeşunu yazmışlartam anlayan çevirsin lutfensaygımla.. Dear friend,
Thanks for using uc browser and sorry for the inconvenience.
If you mean you want turkish uc version,then we have reported your suggestion to our technical department and they will handle it as soon as possible. Hope you can wait patiently.If you don't mean this,please tell us your meaning and we'll try our best to help you~
Thanks for your supports and best wishes!

KurnazPapaz07

Üye
Beyler hani Windows Phone storede mobil internetimizden belli Bi boyutta mb indirilebiliyor ya o sınırı arttırabilme ihtimalimiz var mı ?

sinan430

sinan430

Üye
Yok

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

KurnazPapaz07

Üye
Saçma Bi uygulama internet paketi bizim sınır bizim size ne arkadas

enessrsy

enessrsy

Üye
Sabah %100'de aldığım şarj 3,5 saatte %36'ya indi. İyice berbat hale gelmeye başladı bu durum. Pili değiştirsem (ekim 2012'de aldım telefonu) fark olur mu acaba şarj süresinde duvara fırlatacağım yazık olacak yoksa :lac:

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Benim sıkıntım telefonun güncelleme bildirimleri olmaya başladı. Bazen 2 gün geçmiş güncelleme yeni geliyor benim telefona. Bölge yada saat farkı desem 48 saatin affedilir bir yanı yok. Bu sorunu başka yaşayan var mı acaba?
Yada bir çözüm yolu var mıdır? (Sıfırla demeyin 8.1 gelene kadar hiç niyetim yok.)

ironmiketyson

Üye
Merhaba arkadaşlar foursquare de check in yaptıgımda sosyal paylaşımlarda twitter seçeneği gozukmuyor ama hesap twitter la senkronize bu sorunu nasıl cozebilirim

İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye
Arkadaşlar GDR1 GDR2 diyorlar GDR Nedir?

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Arkadaşlar GDR1 GDR2 diyorlar GDR Nedir?

Microsoft tarafından verilen büyük güncelleme paketleri. Nokia da bu paketlerin üzerine kendi optimizasyon paketlerini alfabetik sıraya göre isimlendirme yapıyor. Gdr1+Amber , Gdr2+Black ve gelecek olan wp8.1(Gdr3) + cyan.
Sabah %100'de aldığım şarj 3,5 saatte %36'ya indi. İyice berbat hale gelmeye başladı bu durum. Pili değiştirsem (ekim 2012'de aldım telefonu) fark olur mu acaba şarj süresinde duvara fırlatacağım yazık olacak yoksa :lac:
Wp8.1 beta sürümü olduğu için bu tip sorunlar oluyor. Wp8.1 ve cyan güncellemesi gelince telefonu sıfırlayıp temiz bir kurulum sonrası batarya performansı için kalibrasyon yapın.

• Beğen
Tepkiler: erdal8142 ve İnternettin HOCA
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Microsoft tarafından verilen büyük güncelleme paketleri. Nokia da bu paketlerin üzerine kendi optimizasyon paketlerini alfabetik sıraya göre isimlendirme yapıyor. Gdr1+Amber , Gdr2+Black ve gelecek olan wp8.1(Gdr3) + cyan.
Wp8.1 beta sürümü olduğu için bu tip sorunlar oluyor. Wp8.1 ve cyan güncellemesi gelince telefonu sıfırlayıp temiz bir kurulum sonrası batarya performansı için kalibrasyon yapın.

gdr2+amber, gdr3+Black :) gdr1 ile Nokia güncellemesi olmadı. 8.1 başlı başına büyük güncelleme. Gdr diye geçmiyor. 8.1den sonraki ara güncellemeler yine gdr1,2 diye devam edecek wp8.5e kadar (ya da sürüm her ne olacaksa)

Son teknoloji ile gönderildi.

İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye

:tşk:

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
Skype neden açık değil?

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Skype neden açık değil?

skype yüklü değildir ya da hesaba giriş yapılmamıştır??
Ya da aranan numaraya ait skypr hesabı yoktur?? :)
Bilemedim ki hangi kritere bakarak aktif oluyor o :)

Son teknoloji ile gönderildi.

Üst Alt