jdmsaint
Üye
keşke senin kadar rahat olabilsemsalla hocam müzik çaları mixradio varken takma kafana

keşke senin kadar rahat olabilsemsalla hocam müzik çaları mixradio varken takma kafana

arkadaşım şarkıları tek tek görmek için müziklerdeyken 3 sayfa sağa kaydırmak lazım.
hayır ana ekranda bir sağa kaydıgınızda müzik kısmında gözüküyor hatta daha önceden dinlediyseniz onada gerek yok direk ana ekrandan en üsteki müzik bölümüne tıkladıgınızda direk tüm müzikler geliyoradam mixradio da oluyor diyo hocam onda da 3 sayfa kaydırmıyor muyuz?
hayır ana ekranda bir sağa kaydıgınızda müzik kısmında gözüküyor hatta daha önceden dinlediyseniz onada gerek yok direk ana ekrandan en üsteki müzik bölümüne tıkladıgınızda direk tüm müzikler geliyor
lumia 1320 kullananlar önerir mi?
arkadaşlar bi de lumiada gördüğüm eksikliklerden biri de bi fotoğraf veya videonun ayrıntısına bakamamamız

işte sıkıntı o da, yani illa Nokia Camera ile çekersek bakabiliyoruz o da yine resmi Nokia Camera ile açtığımızda anca. yani sistemin kendi bilgi kısmı yok resim ve videolar için. 8.1 ile gelir inşVideoyu bilmiyorum ama fotoğrafı nokia camera ile çekersen resim bilgilerine bakabiliyorsun![]()

Bilgin olsun diye söylüyorum; izlemek istediğin konuyu/konuları, konuya girdikten sonra sağ üst köşede yer alan Konuyu İzle seçeneğini tıklayıp takip edebilirsin. Yani illa mesaj yazmana gerek yok.özellikler güzel ama gereksiz çok büyük 820'yi veya daha üst model olan 920/25'i öneririm.
Bilgin olsun diye söylüyorum; izlemek istediğin konuyu/konuları, konuya girdikten sonra sağ üst köşede yer alan Konuyu İzle seçeneğini tıklayıp takip edebilirsin. Yani illa mesaj yazmana gerek yok.![]()
aslında şu mesajına istinaden onu demiş arkadaşHocam takip etmek için yazmadım o mesajı benimm fikrim böyle. Bence 1320 çok büyük kullanılmaz.

mesajım bulunsun burada da yeni haberler gelir. (bildirim gelen herkesden özür dilerim)
aslında şu mesajına istinaden onu demiş arkadaş![]()
Şuan sadece bu uygulamabirşey sormak istiyorum media player .flv uzantılı videoları gösteriyor mu ?
Şuan sadece bu uygulamaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızaçıyor.
Deneme sürümünü belirli bir sure kullanımı var kullanın ya da Çin için ücretsiz lite sürümü de vardı sanırım.bide çevirmekle uğraşıcaz o zaman :S