İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

mutto44

mutto44

Üye
arkadaşım şarkıları tek tek görmek için müziklerdeyken 3 sayfa sağa kaydırmak lazım.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
adam mixradio da oluyor diyo hocam onda da 3 sayfa kaydırmıyor muyuz?
hayır ana ekranda bir sağa kaydıgınızda müzik kısmında gözüküyor hatta daha önceden dinlediyseniz onada gerek yok direk ana ekrandan en üsteki müzik bölümüne tıkladıgınızda direk tüm müzikler geliyor

hookword

hookword

Üye
hayır ana ekranda bir sağa kaydıgınızda müzik kısmında gözüküyor hatta daha önceden dinlediyseniz onada gerek yok direk ana ekrandan en üsteki müzik bölümüne tıkladıgınızda direk tüm müzikler geliyor

aynı şeyi söylüyorum bende mixradio müziğim 3 sağ ve karşınızda şarkılar sayfası

HeroMR

HeroMR

Üye
mesajım bulunsun burada da yeni haberler gelir. (bildirim gelen herkesden özür dilerim)

• Beğen
Tepkiler: hookword
mutto44

mutto44

Üye
lumia 1320 kullananlar önerir mi?

mutto44

mutto44

Üye
arkadaşlar bi de lumiada gördüğüm eksikliklerden biri de bi fotoğraf veya videonun ayrıntısına bakamamamız

skynet

Üye
arkadaşlar bi de lumiada gördüğüm eksikliklerden biri de bi fotoğraf veya videonun ayrıntısına bakamamamız

Videoyu bilmiyorum ama fotoğrafı nokia camera ile çekersen resim bilgilerine bakabiliyorsun :)

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Videoyu bilmiyorum ama fotoğrafı nokia camera ile çekersen resim bilgilerine bakabiliyorsun :)
işte sıkıntı o da, yani illa Nokia Camera ile çekersek bakabiliyoruz o da yine resmi Nokia Camera ile açtığımızda anca. yani sistemin kendi bilgi kısmı yok resim ve videolar için. 8.1 ile gelir inş :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: skynet
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
özellikler güzel ama gereksiz çok büyük 820'yi veya daha üst model olan 920/25'i öneririm.
Bilgin olsun diye söylüyorum; izlemek istediğin konuyu/konuları, konuya girdikten sonra sağ üst köşede yer alan Konuyu İzle seçeneğini tıklayıp takip edebilirsin. Yani illa mesaj yazmana gerek yok. ;)

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
kardeşim pocket fix manegeri yükle isteiğin herşeyin ayrıntısı bakablrsın

HeroMR

HeroMR

Üye
Bilgin olsun diye söylüyorum; izlemek istediğin konuyu/konuları, konuya girdikten sonra sağ üst köşede yer alan Konuyu İzle seçeneğini tıklayıp takip edebilirsin. Yani illa mesaj yazmana gerek yok. ;)

Hocam takip etmek için yazmadım o mesajı benimm fikrim böyle. Bence 1320 çok büyük kullanılmaz.

HeroMR

HeroMR

Üye
aslında şu mesajına istinaden onu demiş arkadaş :)

Pardon öyle bir mesaj yazdığımı unutmuşum.

Bilgilendirme için teşekkürler bir daha öyle yaparım bilmiyordum kusura bakmayın.

realname11

Üye
birşey sormak istiyorum media player .flv uzantılı videoları gösteriyor mu ?

Üst Alt